Toptan gitsin.Bir türlü ısınamadım bu diziye.Sevmeyen bir kaç kişiden biriyim sanırım
cesur , şahika gitsin ata , selin gelsin
Şahika gitsin Volkan gelsin
Hayırda siz neden bu kadar yönetim kadrosunda hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. Eskiden izleyici;.. güzel ...kötü ...şöyle olmalı ... vs gibi yorumlar yapardı artık olayı aşıp kadroya el atıyo şu gitsin bu kalsın .
Niye biri gitmek zorunda yada buna hangi yetiyle biz karar veriyoruz ?
Aslı gitsin başka bişi istemiyom geri kalanlar doğaçlama da oynasa da başarılı olur
Bence yaprak gitsin hiç sevmiyorum onu onun yerinede evrim akın gelsin
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: Qnurr
Bence yaprak gitsin hiç sevmiyorum onu onun yerinede evrim akın gelsin
Olur mu hiç hocam ikiside gitmesin
Şahika Gitsin
Dizide şuanda en çok sırıtan 3 isim var.. Cesur, Makbule, Şahika.. Gürgen Öz le Binnur kaya durum komedisini çok iyi yapan sanatçılar.. Fakat senaryoları ona göre olmadığı için diziye adapte olamadılar.. Binnur kaya nın biraz uygun ama oda fazla abarttı.. Cesur gitti.. Makbule yle Şahika da acilen yeniden düzenlenmesi lazım..
Makbule bi derece çekilebiliyor mesela Yeenge deyişi falan yetiyo güldürmeye ama Şahikada hiçbişiy yok ki kadına baktıkça kanal değiştiresim geliyo
Makbule ayrılmasa olur da Şahika gitmeli evet.
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
Hayırda siz neden bu kadar yönetim kadrosunda hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. Eskiden izleyici;.. güzel ...kötü ...şöyle olmalı ... vs gibi yorumlar yapardı artık olayı aşıp kadroya el atıyo şu gitsin bu kalsın .
En büyük yeti ile.İzleyicileri bizleriz.Kendi kafasına göre hareket ederlerse bizleri kaybederler.Dizi ne için yapılıyor.Bizim için.O zaman bize de karakterler hakkında yorum yapma hakkı verilmiştir.Bu anonim bir eser de değil.Hadi anonim olsa bir yerden alıntı olduğundan hiçbir karaktere dokunamazsın.Bir kitabı dizi yapsan dokunamazsın.Konusu bellidir.Ama buna müdahale edebilirsin.Herşey izleyicinin elinde.Tepki koyup izlemeyiz olur biter.Mesela benim gibi.İzlemiyorum.Makbule ve Şahika denen 2 tane gereksiz özürlü yapışkan ve iğrenç tipleme yüzünden izlemiyorum artık.
quote:
Orjinalden alıntı: BrooklynZU
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
En büyük yeti ile.İzleyicileri bizleriz.Kendi kafasına göre hareket ederlerse bizleri kaybederler.Dizi ne için yapılıyor.Bizim için.O zaman bize de karakterler hakkında yorum yapma hakkı verilmiştir.Bu anonim bir eser de değil.Hadi anonim olsa bir yerden alıntı olduğundan hiçbir karaktere dokunamazsın.Bir kitabı dizi yapsan dokunamazsın.Konusu bellidir.Ama buna müdahale edebilirsin.Herşey izleyicinin elinde.Tepki koyup izlemeyiz olur biter.Mesela benim gibi.İzlemiyorum.Makbule ve Şahika denen 2 tane gereksiz özürlü yapışkan ve iğrenç tipleme yüzünden izlemiyorum artık.
Makbule için dediklerin hariç geri kalanın kelimesi kelimesine katılıyorum
Fakat anlamadığım bişiy var Gülse Birsel yetenekli olabilir, yaratıcı olabilir fakat işlerin iyi gitmediğinin farkına nasıl varamıyor..
bence şahika gitmeli, çok gereksiz bir karakter dizide.
şahikalı kısımlarda kanal değiştiriyorum
Makbule ve İzzet evlenip gitsinler
@Fatih Sultan Mehmet
Makbule ye ne zaman uyuz oldum.Burhan evine koşu bandı almıştı ya.Orda dedi yok şusaya götür yok şunu yap.Emir kipi.Ne evliler ne birşey.Burhan makbule den hoşlanmıyor zaten.Orası burhan ın evi.Makbule nin ordaki surat ifadeleri ısrarcılığı( o tip ısrarcılıklara tahammülüm yoktur) beni sinir küpü etti.Yoksa ilk geldiğinde diziye renk katmıştı ama sonraki bölümlerde vıcık vıcık etiket gibi bişey oldu.Bu yüzden nefret ettim o tipten.Tabi bu benim düşüncem.Herkesin ki değişir.
makbule ve izzet çok gereksiz oldu artık.dizinin temel taşları gitti zaten.bundan sonra kimin gidip geleceği çok önemli değil...
ben analamıyorum yaa.nedeni birileri gitsinki.bence hiçbirinin sakıncası yok yani
Cesur gereksizdi, gitti. Ata geri gelirse dizi çok iyi olur, bu sezon bayatladı.