Şimdi Ara

Avrupa'nın En Büyük Hastanesi Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla yapılacak, Türkiye'nin ilk şehir hastanesi olan ve 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti vermeyi vermeyi amaçlayan Mersin Şehir Hastanesi, gazetecilere tanıtıldı.

"Son 15 gündür bir aydır ilgili firma gece gündüz çalıştı. Bizim arkadaşlarımız gece gündüz çalıştılar. Avrupa'nın şu anda en mükemmel hastanesini hizmete sokuyoruz"

"29 HASTANE DAHA AÇILACAK"
    Entegre hastanelerin vatandaşın hizmetine açılmaya devam edeceğini söyleyen Bakan Akdağ "Kamu-özel ortaklığıyla yaptıracaklarımızın sayısı şu an 29. Önümüzdeki yıllarda artabilir. Kamu-özel ortaklığıyla yaptırılacak hastanelerde toplam 41 bin yatağımız olacak. Bizim planlamamızda Sağlık Bakanlığına, kamuya ait yaklaşık 130 bin yatak planlıyoruz" dedi.

MERSİN ŞEHİR HASTANESİ SON TEKNOLOJİK CİHAZLARLA DONATILDI
    Mersin Şehir Hastanesi'nin dünya standartları üzerinde hizmet vereceğini söyleyen Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi şunları söyledi:

"370 bin metrekare kapalı alana kurulu olan Mersin Şehir Hastanesi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük hastanesi konumunda. Günlük 12 bin poliklinik hastası kapasiteli olacak. Hastanemizde MR-CT-PET CT- Gama Kamera - Anjio Spect- Mamografi Ultrason- Kemik Dansimetre - Linac - Brakiterapi - Dijital Patoloji gibi son teknolojik cihazlar bulunuyor. Ayrıca 30 yataklı diyaliz merkezi ve 50 yataklı kemoterapi merkezimiz de mevcut. Minimum 5 bin sağlık personeli olacak"

HASTAYA ÖZEL TUVALET VE BANYO, VALE HİZMETİ
    Diğer yandan hastanenin her odasında hastaya özel tuvalet ve banyo bulunurken, hasta yakınları için de vale hizmeti sunulacak.

http://ekonomi.haber7.com/foto-galeri/43404-turkiyede-bir-ilk-olacak/p1
    http://www.ensonhaber.com/recep-akdag-sehir-hastanelerini-anlatti-2017-02-03.html

• Helal olsun
  • Güzel proje.

Suriyelilere böyle kaliteli ve lüks yerde alacakları bedava saglik hizmeti hayırlı olsun.
    Türkler de üzülmesin parasıyla iyi hizmet alacaklar tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 3 Şubat 2017; 12:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hastaneye kim doktor yetiştirecek?

• iyi birsey ama mersin yerine istanbula yapilsaydi daha iyi olurdu

• Adana'ya da yapılıyor,güzel gelişme.

Ama hayır vereceğim.
  • HAYIR'lı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Konuyu niye hemen başka yere çekiyorsunuz?

Benim GSS prim borcum yok ama internette gördüğüm bir sürü Türk arkadaşımın var. Benim vergilerimle yapılan bir hizmette para ile hizmet almam ama Suriyelilerin hicbir katkisi olmayan bir şeyden beleşe hizmet alması bana koyuyor.

• eğitim sistemi %80 imam hatip
    hastane avrupanın en büyü en lüksü

e o vakit doktor yerine imamları koyarlar hastaneye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Güzel proje.

Suriyelilere böyle kaliteli ve lüks yerde alacakları bedava saglik hizmeti hayırlı olsun.

fakir üstünden edebiyat yapıyor vicdansıza bak ya.
    zenginin parasını konuşursun kazanç haksızlığından dem vurursun bunu anlarımda yoksulun,evsizin,yetimin alacağı hizmet seni neden ciyaklatıyor anlamıyorum.
    kıskançlık fitne fesat kibir içinize işlemiş. desteklediğin partiye düşünürsek şaşırmamak gerek.
  • Çok güzel bir proje gerçekten ama, arkasında akp olunca insan mutlaka bir şeyler arıyor. Haksız GSS uygulamasından elde edilen gelirler ile mi yapıldı acaba? Yoksa gene birileri zengin edilerek mi yapıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Peki hastaneye kim doktor yetiştirecek?

Kalifiye Suriyeli doktorları koyarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Suriyeli doktorların ameliyat ettiği veya genel anestezi yaptığı hastalar günün birinde öldüklerinde böbrek eksikliği kontrolü yapılacaksa kabul ederim.
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    Dr artik guvenmiyorum guvensem bile cok az.kadin ameliyata saglam giriyor ama felcli olarak cikiyor.

http://www.cnnturk.com/video/saglik/ameliyata-saglam-girdi-felcli-cikti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Güzel proje.

fakir üstünden edebiyat yapıyor vicdansıza bak ya.
    zenginin parasını konuşursun kazanç haksızlığından dem vurursun bunu anlarımda yoksulun,evsizin,yetimin alacağı hizmet seni neden ciyaklatıyor anlamıyorum.
    kıskançlık fitne fesat kibir içinize işlemiş. desteklediğin partiye düşünürsek şaşırmamak gerek.

Hayırdır hangi partili oldugumu nereden biliyorsun?

Bir de zengin, fakir edebiyati kismini anlayamadim. Agzimdan zenginlik veya fakirlik diye bir sözcük de çıkmadım. Bir Türk zengin de olsa fakir de olsa parasiyla; Suriyeli ise zengin de olsa fakir de olsa belese hizmet gormeyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 3 Şubat 2017; 13:28:26 >

• Mersin, mersinliler ve civar sehirlere hayirli olsun.

Personel eksigi cok ama Zamanla oda tamamlanir.

• Yapmayın böyle şeyler. Muhalifleri kızdırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Konuyu niye hemen başka yere çekiyorsunuz?

Konular olması gerektiği yerde, çekiştirme felan yok. Sen nerdesin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Suriyeli doktorların ameliyat ettiği veya genel anestezi yaptığı hastalar günün birinde öldüklerinde böbrek eksikliği kontrolü yapılacaksa kabul ederim.

Din kardeşlerimizin böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
  • Ulan.... böyle yüzsüzlük yok.
    Ne parası ya. Aile hekimine gidiyorsun ayağının dibinde kim senden para istiyor?

akp öncesi hastaneler böyleydi. muayene için ayrı ilaç için ayrı kuyruk. cebinde parada olsada geceden kuyruğa giriyordun olmasada.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.