Şimdi Ara

Avrupa'nın En Büyük Hastanesi Açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorpion28

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Ulan.... böyle yüzsüzlük yok.
    Ne parası ya. Aile hekimine gidiyorsun ayağının dibinde kim senden para istiyor?

Avrupa'nın En Büyük Hastanesi Açıldı

akp öncesi hastaneler böyleydi. muayene için ayrı ilaç için ayrı kuyruk. cebinde parada olsada geceden kuyruğa giriyordun olmasada.

Mesele o degil şimdi, zengin-fakir edebiyatini açıkla sen

suriyelinin yatacak yeri yok,yurdu yok,parası yok,işi yok, babası,dayısı,emmisi yok.
    sığınmışlar buraya.

sizin gibi ruhsuzlar ovvv ben para veriyorum o niye vermiyor, o bedavaya okuyor ben niye okumuyorum, o bedavaya konaklıyor ben neden kira ödüyorum, onlara ayrıcalık var bana neden yok diye ağlıyorsun.

senle o bir binmisin ya beyin fakiri misin?

Şu yazdiklarinizda belese ve sinavsiz olarak üniversiteye de girdiklerini hatirladim iyi oldu sagolun

Niye fakir, evsiz veya yetim Türk vatandaşları ayni haklardan yararlanmiyor?

neye yararlanmıyor ya? dünya kadar ücretsiz burs imkanı var şuan gerek devlet gerek özel kim diyor bedavaya okuyamıyorum diye nankörler

nankör diyip durma sövücem rahatlıcan arap aşığı

senin soyun ne acaba halis türkmüsün tartışılır. bu kadar başka milletin insanına yamyam gözüyle bakıp dışladığına göre.
    ama söyleyeyim türkler tarihin başından beri göçebe ve işgalci olmuştur.devletinin topraklarını feth ettiği topraklarla genişleten, güçlü ve kudretli bir ulustur.
    yani japon kafası yok burada.

aha belli oldu adam arap çıktı beyler
    arap sen çok yazma foruma şeyini çıkarıyon
    mhpli kardeşlerim türkler tarihin başından beri göçebe ve işgalci olmuştur diyor adam çıkarmısınız anadoludan lütfen tşk.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Kendimizi amerika ile kıyaslayacaksak, şu an bile onların yanında rezil durumdayız.

Şimdi bana dürüstçe cevap ver.Bugün Türkiyede internet tamamen kesilse randevu sistemleri, atm interneti ve eczacıların sistemi tamamen çökmeyecek mi?Bu kuyruklar tekrar oluşmayacak mı?

Bak ben en son yapılan vergi borcu yapılandırmasını yaptım.Küçük bir ilçede bile önümde 1000den fazla kişi vardı.Sebebi, maliyenin sisteminin sürekli çökmesiydi.O gün gişeler gece 12'ye kadar hizmet verdi.Senin koyduğun resimlerden daha beterdi.
  • Ya bebeler ne bilecek eski Türkiyeyi yag tüp benzin ilaç hastane kuyruklarını.Babalarinin parasını yiyip forumlarda devlet yönetiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa nın ve dünyanın en büyük adalet sarayları da bizde. adalet dağıtmadıktan sonra beton yığını ne işe yarar?

• Dünya' nın en böyük, Avrupa' nın en böyük adliyelerinde dağıtılan adalet gibi olmaz umarım burada dağıtılacak sağlık...
  • gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık
  • Avrupanın en büyük hastanesinin klasik bir seçim mavalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bizim fakültede 1800 yatak varken nasıl en büyük hastane bu olabiliyor ? İlginç gerçekten
  • Artık bu hastaneye ekmek banar yersiniz.

Diyenler hemen damlamış konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Kendimizi amerika ile kıyaslayacaksak, şu an bile onların yanında rezil durumdayız.

Şimdi bana dürüstçe cevap ver.Bugün Türkiyede internet tamamen kesilse randevu sistemleri, atm interneti ve eczacıların sistemi tamamen çökmeyecek mi?Bu kuyruklar tekrar oluşmayacak mı?

Bak ben en son yapılan vergi borcu yapılandırmasını yaptım.Küçük bir ilçede bile önümde 1000den fazla kişi vardı.Sebebi, maliyenin sisteminin sürekli çökmesiydi.O gün gişeler gece 12'ye kadar hizmet verdi.Senin koyduğun resimlerden daha beterdi.

Senin o dediğin sistemlerin kilitlenmesi milletin işini son güne bırakmasından kaynaklandı.küçük bir ilçede 3-5kişinin çalıştığı bir vergi dairesine bin kişi gelirse kuyruk olması gayet doğal.

• operadakises O kullanıcısına yanıt
    Demek ki o eski kuyruklar da normal o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bizans Kargası

Demek ki o eski kuyruklar da normal o zaman

Eğer eskinden de millet hepberaber son gün hasta olupta cümbür cemaat son gün hastaneye gidiyorduysa normal yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operadakises -- 3 Şubat 2017; 17:55:15 >
  • quote:

Ulan.... böyle yüzsüzlük yok.
    Ne parası ya. Aile hekimine gidiyorsun ayağının dibinde kim senden para istiyor?

Avrupa'nın En Büyük Hastanesi Açıldı

akp öncesi hastaneler böyleydi. muayene için ayrı ilaç için ayrı kuyruk. cebinde parada olsada geceden kuyruğa giriyordun olmasada.

Peki yüzlü kardeş aile hekimi ameliyat yapıyor mu ?
    Aile hekimi hangi hastalığını tedavi etti mesela şimdiye kadar?
    Hangi hastalığını teşhis etti mesela?
    Aile hekimine gidiyorsun da eline ne geçiyor?
    Ben 30 yaşındayım, 2 aydır işten çıktım.
    Sigortam yok şuan ve hastaneye gidemiyorum.
    GSS denen illet yüzünden hastaneye gidemiyorum.
    Şuan bir yerde düşüp bayılsam ölene kadar hastaneden çıkamam herhalde.
    Ailemle kalınca GSS denen lanet şey babamdan kesiliyor.
    Dünya akpden çıkarı olanları güzel..
    Artık ne fayda görmüşsen böyle çılgınca savunuyorsunuz.

• Bu konuyu ben önceden açmıştım. Gelen tepkiler aynıydı. Ben hayatımda bu ülkedeki kadar muhalefetin her şeye karşı çıktığını başka bir ülkede ne gördüm, ne duydum.

Uzaya çıksak yine çamur atacak kadar nankör insanlarsınız.
  • Köprü mantığı ile yapıldı bu hastanede.. özel işletmecisi var, belli bir sayıda hasta bakma garantisi verildi devlet tarafından.. eğer günlük belli bir hasta sayısı olmazsa devlet tarafından eksik kalan miktar ödenecek.. 49 yıllık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_eb -- 3 Şubat 2017; 18:16:53 >
  • Önemli olan boyu değil işlevi
    Doğru dürüst doktor yoksa en büyüğü olsa ne yazar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Şubat 2017; 18:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.