Bildirim
Avrupa'nın En Büyük Hastanesi Açıldı (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kendimizi amerika ile kıyaslayacaksak, şu an bile onların yanında rezil durumdayız.
Şimdi bana dürüstçe cevap ver.Bugün Türkiyede internet tamamen kesilse randevu sistemleri, atm interneti ve eczacıların sistemi tamamen çökmeyecek mi?Bu kuyruklar tekrar oluşmayacak mı?
Bak ben en son yapılan vergi borcu yapılandırmasını yaptım.Küçük bir ilçede bile önümde 1000den fazla kişi vardı.Sebebi, maliyenin sisteminin sürekli çökmesiydi.O gün gişeler gece 12'ye kadar hizmet verdi.Senin koyduğun resimlerden daha beterdi. -
Ya bebeler ne bilecek eski Türkiyeyi yag tüp benzin ilaç hastane kuyruklarını.Babalarinin parasını yiyip forumlarda devlet yönetiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa nın ve dünyanın en büyük adalet sarayları da bizde. adalet dağıtmadıktan sonra beton yığını ne işe yarar?
Dünya' nın en böyük, Avrupa' nın en böyük adliyelerinde dağıtılan adalet gibi olmaz umarım burada dağıtılacak sağlık... -
ağzına sağlık -
Avrupanın en büyük hastanesinin klasik bir seçim mavalı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Bizim fakültede 1800 yatak varken nasıl en büyük hastane bu olabiliyor ? İlginç gerçekten -
Artık bu hastaneye ekmek banar yersiniz.
Diyenler hemen damlamış konuya.
quote:
Orijinalden alıntı: Bizans Kargası
Kendimizi amerika ile kıyaslayacaksak, şu an bile onların yanında rezil durumdayız.
Şimdi bana dürüstçe cevap ver.Bugün Türkiyede internet tamamen kesilse randevu sistemleri, atm interneti ve eczacıların sistemi tamamen çökmeyecek mi?Bu kuyruklar tekrar oluşmayacak mı?
Bak ben en son yapılan vergi borcu yapılandırmasını yaptım.Küçük bir ilçede bile önümde 1000den fazla kişi vardı.Sebebi, maliyenin sisteminin sürekli çökmesiydi.O gün gişeler gece 12'ye kadar hizmet verdi.Senin koyduğun resimlerden daha beterdi.
Senin o dediğin sistemlerin kilitlenmesi milletin işini son güne bırakmasından kaynaklandı.küçük bir ilçede 3-5kişinin çalıştığı bir vergi dairesine bin kişi gelirse kuyruk olması gayet doğal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Demek ki o eski kuyruklar da normal o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Bizans Kargası
Demek ki o eski kuyruklar da normal o zaman
Eğer eskinden de millet hepberaber son gün hasta olupta cümbür cemaat son gün hastaneye gidiyorduysa normal yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operadakises -- 3 Şubat 2017; 17:55:15 >
-
Bu konuyu ben önceden açmıştım. Gelen tepkiler aynıydı. Ben hayatımda bu ülkedeki kadar muhalefetin her şeye karşı çıktığını başka bir ülkede ne gördüm, ne duydum.
Uzaya çıksak yine çamur atacak kadar nankör insanlarsınız. -
Köprü mantığı ile yapıldı bu hastanede.. özel işletmecisi var, belli bir sayıda hasta bakma garantisi verildi devlet tarafından.. eğer günlük belli bir hasta sayısı olmazsa devlet tarafından eksik kalan miktar ödenecek.. 49 yıllık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_eb -- 3 Şubat 2017; 18:16:53 >
Önemli olan boyu değil işlevi
Doğru dürüst doktor yoksa en büyüğü olsa ne yazar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Şubat 2017; 18:17:11 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X