Şimdi Ara

Avea 'Kim Nerede' servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
28.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea, `KimNerede?` servisi ile abonelerine, yakınlarının nerede olduklarını harita üzerinde görmelerini sağlayan hizmet sunmaya başladı.

Avea`dan yapılan yazılı açıklamada, katma değerli hizmetlerden biri olan söz konusu servisle, kurumsal abonelere sunulan mobil saha hizmetinden sonra bireysel abonelere yönelik de benzer uygulamanın başlatıldığı bildirildi.

CeBIT Bilişim Eurasia`da tanıtımı yapılan servis ile abonelerin, izin aldıkları yakınlarının nerede olduklarını harita üzerinde görebildiği, servisten yararlanmak için cep telefonu dışında ayrı bir cihaza ihtiyaç duyulmadığı kaydedildi.

Kişilerin konum bilgilerinin Avea`nın internet ve wap sitesinden görüntülenebildiği, ev, okul, iş gibi bölgelerin tanımlanabildiği belirtilen açıklamada, böylece abonelerin hem yakınlarının tanımlanan söz konusu bölgelerde olup olmadıklarını öğrenebildiği hem de bu bölgelere giriş ve çıkış bilgilerini cep telefonlarına SMS olarak alabildikleri bildirildi.

• Çok güzel bir servis, ben beğendim.. ama ücreti çok fazla olmasa daha iyi olur.
  • sırf birileri için kullanırım ücreti ne kadar olursa olsun hadi avea...
  • Çocuğunu iş yoğunluğu gibi bahanelerden takip edemeyen aileler için süper bir yöntem olur. Okul alanı dışına çıktı, eve girdi felan gibi :)
    Ben de sevdim. Sevgilisini takip etmek isteyenler için de ideal
  • sırf bunun için avea hat alcam
  • Avea farklı servisleri ile mobil dünyasında bir renk..

İlk olarak yaptığı işlerden birisi daha sanırım..

İşe yara
  • puff heee takip etçez.
    telefonu kapa pilide çıkar bakim nasıl takip ediyo

not: öyle santimi santimine hareket gösteren bi sistem değil.boşuna sevineyin.
    sadece telefon hangi baz istasyonuna bağlıysa o bölgede olduğunu gösteriyor.
    atıyorum bi semttesiniz oranın baz istasyonu bozuk diğer semtin kapsama alanına girseniz bu sistem sizi orda gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 10 Ekim 2008; 22:43:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana'da Hangi Fiat Servisi
    14 yıl önce açıldı
    Türknet Konya’da ne durumda?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avea yeniliklere ve işe yerayan servislerinin devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

puff heee takip etçez.
    telefonu kapa pilide çıkar bakim nasıl takip ediyo

not: öyle santimi santimine hareket gösteren bi sistem değil.boşuna sevineyin.
    sadece telefon hangi baz istasyonuna bağlıysa o bölgede olduğunu gösteriyor.
    atıyorum bi semttesiniz oranın baz istasyonu bozuk diğer semtin kapsama alanına girseniz bu sistem sizi orda gösteriyor

ozamn beni hiç bulamaz çünkü bizim ewe 20 ye yakın bazdan yayın geliyor mahalledeki bazdan eve yayın gelmiyor nasıl olsa hehehhe.....
    yakında 3 tane daha açılacak zor yani .....

• Güzel bir servis. Bireysel kullanıcıların da yararlanabilmesi mükemmel olmuş. Sanırım Avea bu servisi de uygun fiyatla sunacak ve kullanıcı dostu olmayı sürdürecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Güzel bir servis. Bireysel kullanıcıların da yararlanabilmesi mükemmel olmuş. Sanırım Avea bu servisi de uygun fiyatla sunacak ve kullanıcı dostu olmayı sürdürecek

İŞE YARACAĞI KESİN kullanım bedelide uygın olrsa süper olr
  • Ben sevmedim, benim isime gelmiyor :D
  • Gereksiz bir sistem. Ayrıca yapılması oldukça basit. Şimdiye kadar hiç bir operatör gerek duymadığı için yapmamış Avea'nın aklına gelmiş de yapmış kıymetli oldu. Avea daha güzel kampanyalarla şaşırt bizi...
  • bnecede gereksiz yapsaydı turkcell yapardı
  • bence de gereksiz
    çünkü
    1.çok kontör isterler
    2.sadece aradığınız kişinin hangi baz istasyonunu kullandıysa onu gösteriyorsa işe yaramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

bence de gereksiz
    çünkü
    1.çok kontör isterler
    2.sadece aradığınız kişinin hangi baz istasyonunu kullandıysa onu gösteriyorsa işe yaramaz.

Daha iyisini yapabilir bence. Turkcell'in kampanyası vardı ya evdeyken geçerli olan tarifesi falan vardı. Demekki tam olarak nerede olduğu biliniyor. Bakalım nasıl olcak
  • BUNGEE20 TEŞEKKÜRLER AMA ARİA OLSAYDI BUGÜN KAPSAMA SORUNU DEVAM EDİYOR OLURDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Çok doğru şu anda avea her yerde çekiyor, sorunsuz konuşup, mesajlaşılıyor. Herkes memnun, bir şebeke daha mükemmel olamazdı.

Aria olsaydı 5 senedir armut toplamakla uğraşmazlardı herhalde???

Zaman 2003 yılında sabit kalmadıkça aria yeni baz istasyonları kuracak, en az avea kadar bir kapsama alanına sahip olacaktı.

aslında aria tek başına bu kadar zamanda bu kadar kapsama yapamazdı bence
    hembirlik hemde t.telekomu payı vardiye düşünüyom ben ...
  • quote:

Çok doğru şu anda avea her yerde çekiyor, sorunsuz konuşup, mesajlaşılıyor. Herkes memnun, bir şebeke daha mükemmel olamazdı.

Zaman 2003 yılında sabit kalmadıkça aria yeni baz istasyonları kuracak, en az avea kadar bir kapsama alanına sahip olacaktı.

anlamıyorum sendeki bu agresifliği avea çekiyor tabii kullanan aboneleride memnun 1 dişle bile konuşturuyor daha ne isteyelim adamlardan aria olsaydı bu olmazdı açık ve net
  • quote:

İnternette büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir. (Yukarıdaki mesajına bak)

Agresif olmam gerekirken, söylediğinin aksine gayet sakin bir şekilde mesajımı yazdım. Aria hep aynı kalmayacaktı, bu da açık ve net. (Sizin söyleminizle, oysa ki ikisi de aynı anlama geliyor.)

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

anlamıyorum sendeki bu agresifliği avea çekiyor tabii kullanan aboneleride memnun 1 dişle bile konuşturuyor daha ne isteyelim adamlardan aria olsaydı bu olmazdı açık ve net

olabilir.fakat bağırmadım emin ol.ben dedim ki aria kapsama da ilerleyemezdi dedim çünkü servislerinin aksine kapsama konusunda hiç umut vermedi türkiyede bulunduğu zaman içinde her neyse uzamasın konu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.