Şimdi Ara

Avea 'Kim Nerede' servisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
28.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: candany

Servis açılmıştır.http://kimnerede.avea.com.tr 'den giris yapabilirsiniz.
    15 Ocak'a kadar servis kullanımı ucretsizzzzzz.
    Deneyelim bakalim.

VAYBE HEMEN DENİYORUM SÖZLE SERVİS AÇILINCA mail yollayacaklardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: candany

Servis açılmıştır.http://kimnerede.avea.com.tr 'den giris yapabilirsiniz.
    15 Ocak'a kadar servis kullanımı ucretsizzzzzz.
    Deneyelim bakalim.

VAYBE HEMEN DENİYORUM SÖZLE SERVİS AÇILINCA mail yollayacaklardı

sanırım online işlem şifresi olanlar tekrar şifre almaya gerek duymayacak ama benim online işlem şifremi kabul etmiyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: omegama

sanırım online işlem şifresi olanlar tekrar şifre almaya gerek duymayacak ama benim online işlem şifremi kabul etmiyor...

SIFRE yazıp 9520 e kısa mesaj gönder yeni şifre ile girmeyi dene

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20
    Ben diğer hattımı ekledim, bilgilendirme mesajı geldi fakat onaylama mesajı 2 gün içinde gelecekmiş. Neden 2 gün acaba? Bence kişi ekleme için çok uzun bir süre. Servis böyle olursa işkenceye dönüşür gibi geliyor bana.

2 gün bence de uzun onay mesajını yollamak için hangi işlemleri yapıyorlar acaba
    ben gelen mesaj 2940 tan onay vermemek istiyorsanız hayır yazıp cevaplayın diyor
    bende evet yazıp cevapladım hata oluştu dedi avea başka numaradan onay mesajı yollayacak galiba

• 2 gun icerisinde yapilan bir islem yok aslinda, takibi yapılması istenen telefonu ele gecirip hemen onay verilmesin :) diye boyle yapiliyor yani izin mesajı 1 saat sonra da gelebilir 47 saat sonra da, rassal olarak belirleniyor bu ( Ha ben o telefonu ele gecirip 48 saat bende kalmasini saglarim diyosanız o başka tabii :). Ilk mesaja EVET kelimesi sistemde ozellikle tanimli degil, bu ilk mesaja gelen EVET mesajını sistem kabul etmiyor, ve hata donuyor, onemli olan rassal zamanda gonderilecek olan izne verilecek EVET mesajı.
  • güzel bir özellik tebrik ederim
  • Ev ile baz istasyon arası 50 metre, oturduğum koltuktan görüyorum. Ama baz istasyon beni göremiyor ne yazık ki (küstüm baza :p), 500 metre ileride olduğumu söylüyor.
    Aslında bu sistemi GPS'li telefonu olanlar için GPS'le çalışacak şekilde de düzenleseler hoş olur. Telefonumdaki GPS santim hassasiyetiyle saptıyor yerimi.
    Nokia Frend View diye bir sistem var, geçtiğimiz günlerde Nokia forumunda tanıtmıştım. Nokia GPS'li telefonunuz varsa eğer, GPS aracılığıyla yerinizi saptıyor. Harita üzerinde belirtiyor. Takma isim belirliyorsunuz (msn nicki gibi), bu sistemi kullanan başka arkadaşlarınız varsa nokta atışı yaparak yerini belirliyor. Sohbet edebiliyorsunuz. Aynı zamanda arkadaşlarınızın nerede olduğunu 1-2 metrelik yanılma payı ile biliyorsunuz. Takip etmem gereken bir kişi var ve bu sistemle çok rahat takip ediyorum.
  • işte avea bu işte bu rakipsiz
  • Avea heryerde çekiyor sorun yok diyen arkadaşa

Avea ile Ankara'nın göbeğinde kızılayda, maltepede, abidinpaşada sorunsuz arama yapmak ya da aranabilmek mümkün değil. Özellikle en lazım olduğu anlarda avea dan sadece şebeke meşgul mesajı alıyoruz ya da hiç bir uyarı almadan hat kopuyor. Avea ya güvenip de tek hatla dışarı çıkamıyoruz kısacası. Aycell'in kurulduğu günden beri ilk müşterilerindenim, fatura dışında hiçbir hizmetinden yüzümüz gülmedi. Evinizde hastanız, bebeğiniz varsa ya da iş adamıysanız avea ile zarar edersiniz. Arayan ulaşamaz. Bilkent bahçe evlerinde oturuyorum 1 yıldır avea ya yazmama rağmen hala avea çekmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pampilo

Avea heryerde çekiyor sorun yok diyen arkadaşa

Avea ile Ankara'nın göbeğinde kızılayda, maltepede, abidinpaşada sorunsuz arama yapmak ya da aranabilmek mümkün değil. Özellikle en lazım olduğu anlarda avea dan sadece şebeke meşgul mesajı alıyoruz ya da hiç bir uyarı almadan hat kopuyor. Avea ya güvenip de tek hatla dışarı çıkamıyoruz kısacası. Aycell'in kurulduğu günden beri ilk müşterilerindenim, fatura dışında hiçbir hizmetinden yüzümüz gülmedi. Evinizde hastanız, bebeğiniz varsa ya da iş adamıysanız avea ile zarar edersiniz. Arayan ulaşamaz. Bilkent bahçe evlerinde oturuyorum 1 yıldır avea ya yazmama rağmen hala avea çekmiyor.

bnce çok taraflı konuşuyorsun. ben de aycell ilk çıktığından beri kullanıyorum ve son 3 yıldır hiç bir kez sorun daha yaşamadım. hem faturalı hem faturasız avea kullanıyorum üstelik. yanında iki telefonum var ikisinde de avea takılı ve her nasıl ise senin dediğin sorunlar bana uğramıyor. kabul edilsin artık avea eski avea değil. ayrıca ülkemizdeki hiç bir operatör mükemmel değil. hepsinin zayıf noktaları var.

• quote:

Orjinalden alıntı: STuSS

üzretlendirme ne kadar wap üzerinden ???

KimNerede? servisinin kullanımı 15 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsizdir.

Bu tarihten itibaren konum takibi yaptığınız her hat için aylık 3 YTL / 24 kontör ödersiniz.
  • izin isteme mesajı gelen varmı benimki 2 günü geçti gelmedi mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

bence de gereksiz
    çünkü
    1.çok kontör isterler
    2.sadece aradığınız kişinin hangi baz istasyonunu kullandıysa onu gösteriyorsa işe yaramaz.

1 sadece aylık 24 kontor
    2 aldığı baz istasyonundan sinyale göçre yer belirleme yapılmıyo bizzat denedim baz istasyonlarının isimleri ekranda değişiyo ama bulunduğum yer tamammıyla dopru olarak gösteriliyo bir milim bile şaşma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologi

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

bence de gereksiz
    çünkü
    1.çok kontör isterler
    2.sadece aradığınız kişinin hangi baz istasyonunu kullandıysa onu gösteriyorsa işe yaramaz.

1 sadece aylık 24 kontor
    2 aldığı baz istasyonundan sinyale göçre yer belirleme yapılmıyo bizzat denedim baz istasyonlarının isimleri ekranda değişiyo ama bulunduğum yer tamammıyla dopru olarak gösteriliyo bir milim bile şaşma yok

aylık 24 kontör ama hat başına ücretlendirme kötü olmuş. izlenecek her numara 24 kontöre patlayacak. anne 24 kontör,baba 24 kontör daha sevgiliye çaktırmadan onu sisteme eklersek o da 24 kontör

• sistemin çok eksikleri var çoğu yeri haritada göremiyoruz bazı sokaklar yok o yüzden tanımlandırma başarısız uyarısı alıyorum eksik yani ama şuan beta olduğundan olabilir bu
  • bu hangi baz istasyonuna bağlı ise onu gösteriyor eve doğal olarak 22 adet bazdan yayın geldiği için bulamıcam be n
  • bazı yerlerde harika oluyo bazı yerlerde rezalet karaköy sahildeyim beyoğlu meydan gösterio nası bi sistem bu
  • quote:

bazı yerlerde harika oluyo bazı yerlerde rezalet karaköy sahildeyim beyoğlu meydan gösterio nası bi sistem bu

milleti birbirine düşürecek bu avea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 13 Aralık 2008; 11:40:41 >
  • desenize özel hayat bitecek
  • quote:

bazı yerlerde harika oluyo bazı yerlerde rezalet karaköy sahildeyim beyoğlu meydan gösterio nası bi sistem bu

karaköy sahilindesin ama beyoğlundaki bazdan çekiyor

bursa'nilüferdeyim taa ... yalova yolu üzerinden çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

karaköy sahilindesin ama beyoğlundaki bazdan çekiyor

bursa'nilüferdeyim taa ... yalova yolu üzerinden çekiyor

çok acaip oldu bu hadi tmm o bazdan çekecek te tahmini o baza olan uzaklığı bilemiyorlarmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.