Şimdi Ara

Avea 'Kim Nerede' servisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
28.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl iptal edicez üyeliğimizi? bilan varmı pm atsın lütfen
  • Üff yalanlar ortaya çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Üff yalanlar ortaya çıkacak

ne yalanı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasesa

SERVİSTEN ÇIKMA İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURU...

Değerli Arkadaşlar servisten ayrılma ile ilgili yeni başlık açmış ve eleştirilerde bulunmuştum. Haklı olarak forom yöneticileri yeni başlık olmasın demişler. Bende buradan devam ediyorum. Konu ile ilğili her türlü bilgiyi edindim. Şimdi sizinle paylaşıyorum. Sorun servisten nasıl çıkacaksınız ? Avea kimnerede yardımını okursanız bunu 2940'a çekeceğiniz SIL mesajı ile yapıldığını öğreneceksiniz. Ama yapmayacak. Ben bu konuda avea ile uzun görüşmeler yaptım. Vede şikayetvar.com adresine şikayette bulundum.
    Şimdi;

Son Söz;
    Servise sözüm yok. Çok güzel bir hizmet. Ancak ben şunu bilirim. Oraya bişi yazdıysan o çalışacak. Oraya SIL yaz 2940'a göder. Servisten çık yazdıysan bu çalışacak. Bin bilmece çözmeye çalışmak zorunda değilim. Ayrıca SIL yazamayacak kadar CAHİL'de değilim. En az 5 YTL lik masrafım oldu. Bu bilgiyi edinmek için.

İlgili Arkadaşlara duyurulur.

bendende her hafta 10 kontör düşüyordu 3 haftada 30 avea mekesi arama ücreti 2 defa hediyem vardı 6 da oradan 36 gitti bende cuma hattımı iptal talebinde bulundum sabah aradılar ve 75 kontör geri verdiler
    avea merkezde çalışanda iptal olması için üyeliğin SIL NUMARANI YAZ 2940 yolla diyor kim koyduysa seni o telefonun başına bişi demiyom artık öğrende gel

• bende kayıt oldum arkadaşımı da ekledim ikimizden de 10 kntr gitti,sövüşlüyolarsa çıkmak istiyorum nasıl çıkabilirim yandık desenize şu yeni servisleri hiç denememek gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

bende kayıt oldum arkadaşımı da ekledim ikimizden de 10 kntr gitti,sövüşlüyolarsa çıkmak istiyorum nasıl çıkabilirim yandık desenize şu yeni servisleri hiç denememek gerek.

http://kimnerede.avea.com.tr/fafweb/login.entry

adresten giriş yap ekli olan tüm kişileri sil 1 daha kontör gitmez

• Abicim bu baz istasyonundan alıyor sakat yani biraz.. Ücreti de ayrı zaten.. Geçen bir tane buldum GPS li ve bedava.. ayni kim nerede gibi..

Bir bakin derim ücretlenmeden.. Neredebil.com Ben N95' de denedim gayet net nokta atışı haritadan izleyebiliyorum.
  • Sanirim cektigi baz istasyonunun yerini degil sinyal alabildigi baz istasyonlarina olan uzakliklari esaplanarak tahmini 500 mt gibi bir assasiyetle yer tayini yapabilir. Tabi kirsalda bu 4-5 km ye cikabilir
  • yayın aldığın baz istasyonun yerini gösteriyor sana
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.