Şimdi Ara

Avea 'Kim Nerede' servisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
28.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reklam yapması lazım reklamla tutar bu servis
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

Aylık 24 kontör çok uygun bence. Kullanmaya başlayacağım

şuan ücretsiz zaten

KimNerede? servisinin kullanımı 15 Ocak 2009 tarihine kadar ücretsizdir.

Bu tarihten itibaren konum takibi yaptığınız her hat için aylık 3 YTL / 24 kontör ödersiniz.

bu üyeliği 15 ocakta nasıl iptal edecez.

konum takibi yapmazsak kontör düşmez dimi.

konu avea olunca tedirgin oluyorum.

ZATEN GİRDİĞİMİZ zaman üye olarak girmiyoz ki üye olmadık yani avea'da kullandığımız online işlemler şifresiyle giriş yapıyoruz
    15 ocaktan sonra girersek ücret alacaklar yani

• Aslında baz istasyonunun yerini değilde , hani filmlerde olurya saniye saniye uydudan yeri gösterilir.Onun gibi olsa ne manyak olurdu ya.
    Telefonda böyle konuşmalar :
    ' Aşkım ordan sola dönüceksin , bak köşede şey var .... '
  • quote:

Orjinalden alıntı: uurSus

Aslında baz istasyonunun yerini değilde , hani filmlerde olurya saniye saniye uydudan yeri gösterilir.Onun gibi olsa ne manyak olurdu ya.
    Telefonda böyle konuşmalar :
    ' Aşkım ordan sola dönüceksin , bak köşede şey var .... '

öyle 1 şey olsa çok deli manyak olurdu
  • bugün itibari ile Kim nerede servisi açıldı
    ayrıntılar:
    http://kimnerede.avea.com.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: canercan

bugün itibari ile Kim nerede servisi açıldı
    ayrıntılar:
    http://kimnerede.avea.com.tr/

ne dion ya açılalı 3 hafta oldu
  • site uçmuş mu bana mı öyle geliyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

site uçmuş mu bana mı öyle geliyor??

çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

site uçmuş mu bana mı öyle geliyor??

site uçmamış sana öyle gelmiş
  • yeni yorumlar gelmiyor?
    ölü mü doğdu bu servis yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

yeni yorumlar gelmiyor?
    ölü mü doğdu bu servis yaw?

bize baz istasyonunun yeri lazım deilki onu zaten biliyoom ben kişinin yerini göstersin sen gör ozamn yorumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Aslında sürekli kullanırdım ben bu servisi ama... ah avea ah...

nedense kaldırdılar desene serviste kullanılan özelliği
  • ilk msgdan sora tam 1,5 gun sonra evet le cevaplayacagımız msg geldi, evet dedik ve gonderdik ancak busefer webten baktımda '' izin iste'' gibi bi ibare cıktı yani en başa dondu izin iste deyince tum yaptıgım işlemleri tekrar bastan basladı. sorun nedir?
  • sistem gene gitti ogleden beri yok, beta oldugu icin zannedersem calismalar devam ediyor, kontur dusmeye baslandıgında bu sorunlar halledilir. ama baz istasyonuna gore yer tayin ediliyor, yani takip ettiginize nokta atısı yapamiorsunuz 5 km² lik bi alan icinde nerde olacagini tahmin edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_karizma

sistem gene gitti ogleden beri yok, beta oldugu icin zannedersem calismalar devam ediyor, kontur dusmeye baslandıgında bu sorunlar halledilir. ama baz istasyonuna gore yer tayin ediliyor, yani takip ettiginize nokta atısı yapamiorsunuz 5 km² lik bi alan icinde nerde olacagini tahmin edebilirsiniz.

neden 5 km² yer o nerden çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Çok güzel bir servis, ben beğendim.. ama ücreti çok fazla olmasa daha iyi olur.

katılıyorum çok o kadar
  • quote:

quote:

sistem gene gitti ogleden beri yok, beta oldugu icin zannedersem calismalar devam ediyor, kontur dusmeye baslandıgında bu sorunlar halledilir. ama baz istasyonuna gore yer tayin ediliyor, yani takip ettiginize nokta atısı yapamiorsunuz 5 km² lik bi alan icinde nerde olacagini tahmin edebilirsiniz.

sistem nokta atısı yapmıyor, sadece bi sure once cok moda olan bulundugun baz istasyonunun isminin yazılması gibi, hangi baz istasyonundan cekiyorsa telefon o baz istasyonunun cekim alanını gösteriyor.
  • quote:

quote:

quote:

sistem nokta atısı yapmıyor, sadece bi sure once cok moda olan bulundugun baz istasyonunun isminin yazılması gibi, hangi baz istasyonundan cekiyorsa telefon o baz istasyonunun cekim alanını gösteriyor.

HANGİ BAZ İSTASYONUNDAN çekiyorsa o bazistasyonunun bulunduğu mahallesini ve sokağını gösteriyor baz istasyonunun tam yerini yani

• bungee20 hocama saygı ile duyurulur.

quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

Şimdi sevdiklerinizin nerede olduğunu öğrenmek çok kolay!
    İster cepten, ister internetten bilginiz olsun, içiniz rahat olsun!
    Üstelik 28 Şubat'a kadar ücretsiz.

Avea KimNerede? servisiyle sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın nerede olduğunu internette harita üzerinde görebilir, isterseniz SMS ile öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gerekenhttp://kimnerede.avea.com.tr/'ye tıklamak, aile üyelerinizi, arkadaşlarınızı eklemek ve izinleri almak. KimNerede'ye, Avea online işlemler şifrenizle giriş yapabilirsiniz, eğer şifreniz yoksa ya da unuttuysanız, cep telefonunuzun mesaj menüsünden SIFRE yazıp 9520 kısa numarasına göndererek şifre alabilirsiniz.

9520'ye gönderilen tüm mesajlar ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 6 Ocak 2009; 22:45:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bungee20 hocama saygı ile duyurulur.

quote:

Orjinalden alıntı: Basri Mutaf

Şimdi sevdiklerinizin nerede olduğunu öğrenmek çok kolay!
    İster cepten, ister internetten bilginiz olsun, içiniz rahat olsun!
    Üstelik 28 Şubat'a kadar ücretsiz.

Avea KimNerede? servisiyle sevdiklerinizin, arkadaşlarınızın nerede olduğunu internette harita üzerinde görebilir, isterseniz SMS ile öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gerekenhttp://kimnerede.avea.com.tr/'ye tıklamak, aile üyelerinizi, arkadaşlarınızı eklemek ve izinleri almak. KimNerede'ye, Avea online işlemler şifrenizle giriş yapabilirsiniz, eğer şifreniz yoksa ya da unuttuysanız, cep telefonunuzun mesaj menüsünden SIFRE yazıp 9520 kısa numarasına göndererek şifre alabilirsiniz.

9520'ye gönderilen tüm mesajlar ücretsizdir.

iyi oldu bu...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.