Şimdi Ara

atmosferik lpg mi turbo 1.0 mı alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki araç arasında kaldık. Birisi lpg li fiorino atmosferik 1.4 77hp diğeri bu sene ilk defa gelecek olan benzinli turbo 1.0 ecoboost 100hp courier.

Çalıştığım şirketten dolayı ikisininde fiyatı 3-5 aynı. Ticari mtv ve muayene 2.el şunu bunu al kavgasına girmeden hangisini almak daha mantıklı.

Araç kalabalık ailede yıllık 5-6 bin km kullanılacak.

• 1.4 atmosferik kalabalık aileye yeterli gelmez. Bagaj şu bu vs olacak uzun yolda çok tatsız olur. 1.0 turbo her zaman iyidir.

• 77 bg ile 100 bg arasındaki 23 bg size bir şey ifade etmiyor mu?

115 nm ile 170 nm arasındaki tork da bir şey ifade etmiyor o zaman.

Türkiye dağlık bir ülke, Hollanda gibi düz değil baştan diyeyim de...

• Turbo iyi hoş da gunumuz yakit fiyatlari goz onune alindiginda lpg li olanla % 50den fazla tasarrufunuz olacak.
    Ama yillik 5000km icin tabi ki 1.0 turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 18 Haziran 2022; 14:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki araç arasında düşünmeye gerek yok courier alın geçin.

Fiorino 2007 yılından beri aynı şekilde üretilen çağ dışı bir model, aile kullanımı için aşırı konforsuz ayrıca.

• Courier ın da lpglisi gelecek söylentisi vardı. Benzinli baz Courierda klima bile opsiyon olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt fiyatı önemli değilse tabi ki 1.0 Turbo. Ancak yıllık 5-6 bin km için ben olsam yakıt fiyatına rağmen 1.0 Turbo alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Evet fiyat listesine baktım, colorline diye bı donanımla geliyor, klima 13 bin liralik opsiyon  

Multimedya sistemi var mıdır acaba

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Siz deyince baktım, teknik özellikler kısmında donanımlar da yayınlanmış.

• Konu başlığı saçma olmuş. 1.4 Fiorino mu 1.0 courier mi olmalıydı. Sanki aynı araç, farklı motor gibi olmuş.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Evet biraz öyle olmuş.

atmosferik lpg mi turbo 1.0 mı alayım? 

1.0 turboda karar kıldık. Eğer p.tesi bayi ile anlaşabilirsek onu alacağız o olmazsa 2.el araç düşünüyorum.

• Bu araçların fiyatı nedir? Yani motor farkını geçtim, iki araç arasında kasa kalitesi olarak çok fark var. Fino acayip takır tükür bir araç. Sıfır konfor.

• Fiorino o motorla kullandım. Araç hiç gitmiyor.

Şimdi ticari araç, gündelik iş için kullansan! Yük atsan araç bayılır, hemde öyle böyle değil. Tork yok ps yok.

Hafta sonu ailemle bir yerlere gidelim. Bagaja bir kaç eşya atsan, yine araç üzer de üzer.

Fiorino 1.3 multijet le güzel. 👍

Fordu bekleyin. Tabi bu benim kullanıp, gezdiğim için kendi düşüncelerim. Belki sizde bu izlenim bırakmaz bu araç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Yalniz Sirket batarsa sikinti arac sirket uzerine oldugundan el koyarlar rehin edilir hak talep edilmez. Cok fazla sirket batiyor en iyisi kamudur her sey net,seffaf ve garanti. Elin herifinin sirketine guvenmeyin para icin avradini ve imanini satarlar tsk ihale komisyonundan biliyorum neler gordum neler atmosferik lpg mi turbo 1.0 mı alayım? 

• Tartışması bile gereksiz olur, 1.0 turbo mantıklı duruyor.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Bg ne hocam beraberlik golü mü ?

Nm de namaglup sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 21 Haziran 2022; 3:41:30 >
  • Bu fiatın 1.4 atmosferik motoru bence mühendislik hatası gibi bişey 🤣🤣
    Egeada kullanılan 95 beygir versiyonu bile güçsüzken 77 beygirlik versiyonu insanı hasta eder herhalde

• Kısa süre kullanılacaksa kalite ve prim yapma bağlamında ford. Uzun süre duracaksa ve uzun yol performans beklentisi düşük ise fiorino.

Fiorino pek sevilmiyor görünse de piyasada en yoğun kullanılan araçlardan, sebebi de düşük alım ve yürütme maliyeti.

1.4 77 hp motor uzun yolda biraz bağırır, atmosferik olduğundan rampada vites düşürmek ister fakat lpg uyumu sayesinde az yakar. Güncel benzin/lpg fiyat oranında aradaki fark az değil. Yine torku düşük olan bu motor yük ile yorar fakat ortalama bir aile kullanımında problem yaratmaz.

Bir güzelliği de trafikte geçiş önceliği var. Kısa süre kullandım, ne zaman dar bir araya girsem karşı araç yol verdi, kenara çekildi.

Kasa eskiliği denmiş, doğru ama alternatifi olan courierin kasası da yeni değil.

• Yok yav...
    Bg Bulgaristan
    Nm Namibya

Elim aşınmaz yazayım. Beygir yerine yazdım kardeşim. Newtonmetre torku da al yanına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.