Şimdi Ara

ATI Ekran Kartları için PES 6 Yaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PES 6 'nın ATI ekran kartlarıyla bir sorunu var. Oyun ATI'nin driver'i ile çakışma yapıyormuş, dolayısıyla, oyun çok kasıyor. Bunun için oyunun exe dosyasını değiştirmek gerekiyor. O dosya bende mevcut ama, buraya koymam yasak mı bilmiyorum. Musakka'ya bunun için özel mesaj gönderdim ama bir yanıt alamadım hala. Belki böyle bir konu dikkatlerini çeker de, bana söylerler yasak mı değil mi böyle bir dosya paylaşmak.

• Arkadaşlar bekledim ve modlardan bir yanıt gelmedi. Bunu sakınca yok olarak algılıyorum ve PM den bana gelen bir çok isteği de göz önünde bulundururak, bu durumu düzelten PES6.exe dosyasını sizlerle paylaşıyorum.

NOT: Eğer daha sonradan modlar sakıncası olduğuna karar verirlerse, mesajımı silebilirler. Teşekkürler.

http://rapidshare.com/files/1789648/PES6.rar (rapid-share)

Dosyayı orjinal PES6.exe dosyasının üzerine kopyalayacaksınız. Kolay gelsin.

• birçok PM geldi diyorsun, daha 1 kişi indirmiş

Orjinalden alıntı: achfighter

birçok PM geldi diyorsun, daha 1 kişi indirmiş

daha yeni eklemiş

Orjinalden alıntı: nolamaz

quote:

daha yeni eklemiş

iki mesaj arası yaklaşık 7 dakika, dosyanın da o aralar yüklendiğini sayarsak evet yeni sayılabilir

quote:

quote:

daha yeni eklemiş

iki mesaj arası yaklaşık 7 dakika, dosyanın da o aralar yüklendiğini sayarsak evet yeni sayılabilir

Hocam zaten bir çok dediysem yani 100 lerce değil zaten. Biz sabah programı mıyız Ama yani pm olsun msn den olsun bir çok arkadaş 15-20 benim için çoktur rica etti. Sanırım sen Nvidia ekran kartı kullanıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorunu ben no-dvd ile cozmuştum...
    Intel core 2 duo E6300 @ 3,0Ghz // Asus P5B // Sapphire X1900GT(3dmark05=10k) // V-data 2gb 667mhz@855mhz ddr2 dual channel(1gb-1gb) 2,0V //Seagate Barracuda 250GB 16mb cache // Enermax Noisetaker II 485W(12V1=22A;12V2=22A,32A combined) + CoolerMaster Centurion 534 plus // Pioneer DVD-RW black // Samsung SyncMaster 730BF // Creative Inspire T7900 + Terratec Aueron 7.1 ses kartı // A4techs klavye+ fare
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-force

bu sorunu ben no-dvd ile cozmuştum...

Vallahi kötü bir niyetim yok , sorunumu çözen dosyayı paylaşmak istedim sadece Bu çözdü ben de bunu paylaşayım dedim, çünkü oyun o kadar çok kasılınca oynanmıyordu. Umarım modlar yanlış anlamaz ve beni burda crack vs. olarak dosya paylaşmakla suçlamaz. Çünkü zaten sordum Musakka'ya ama yanıt alamadım. Zaten crackler oyunla beraber gelir, ne diye ekstra verelim. Neyse inşallah kasılmadan dolayı bu güzel oyunu oynayamayanların sorunu çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 4 Kasım 2006; 13:49:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

quote:

quote:

daha yeni eklemiş

Hocam zaten bir çok dediysem yani 100 lerce değil zaten. Biz sabah programı mıyız Ama yani pm olsun msn den olsun bir çok arkadaş 15-20 benim için çoktur rica etti. Sanırım sen Nvidia ekran kartı kullanıyorsun

yok benimki onboard ama çatır çutur oynuyorum, fx5200 olanlar bile benim kadar hızlı oynayamıyor
    kamera wide iken bile fps 30un altına çok nadir düşüyor, bu arada min 1024x768 çözünürlükte oynuyorum, yani arada bir 1152x864'e alıyorum

• bende böyle bir problem yoktu..ama gene de bir indirip bakalım
  • aynı sorun bende vardı arkadaşlar...
    ilk maçın başında ve maç başlamadan önce görünen 8-9 saniyelik siyah ekranı artık görmüyrum...
    ben de bugün bi arkadaşımdan aldım pes6 orjinal exe sini...
    ben de böyle bi konu açmayı düşünüyodum açılmış neyse ki...
    eline sağlık teşekkürler...
    -
    SAMSUNG XL2370 23" 2ms Full HD - Creatvie X-Fi Elite Pro - WD 3TB Caviar Black 64Mb x3 - Logitech G19 - Logitech G700 - Logitech G27 - Logitech Z5500 - Logitech F710 Wireless Gamepad x 2 - Logitech G930 Headset

• slm beyler ben pes6 yı yükledim oyundan sesler gelyo görüntü yok bunu daha önce pes5 te yaptıı ati 9200 se ekran kartım varr
  • kardeş bendede öyle bir sorun vardı. Sesler süper ama görüntü yok benimde kart Ati 9200 SE ben önce kaldırdım yeniden kurdum kart driverını sonra catalysordan kurcaladım ayarları performans denge kalite oynadım osorunu çözdüm nası çözdüm bende hala çözmüş değilim. Ama bu seferde oyun takılıyor ve windowsa geri dönüyor. şİMDİ BUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM ARKADAŞIN VERDİĞİ EXEYİ İNDİR DENE BELKİ İŞE YARAR BEN DENİYORUM ŞİMDİ. ama Başka tavsiyesi olan nolur yardım etsin....

şimdiden teşekkürler
  • Saol kardeş ilaç gibi geldi valla. Artık 9550 GE de high ayarlarda oynayabiliyorum. Emeğe saygı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.