Yarbay
26 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 222 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Türk Telekom bölgemizde çalışma yapıyor. Geçen ay bu sebeple 5 gün sokaktaki ve 100m çapındaki tüm binalarda operatör fark etmeksizin internet yoktu. Aynı şekilde bu ay da 5 gün internet verilmedi. Ben de Netspeed'den bu kullanamadığım günlerin ücretinin bir sonraki faturadan düşülmesini istedim. Aldığım cevap fotoğraftadır.

Netspeed İnternet Kullanamadığım Günlerin Parasını İade Etmiyor [Güncelleme Var]

Ekleme: 05.05.2021

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuştum. Geçen ayın faturası için indirim yapmışlar.

Apartmanın 4. katında oturuyorum. Dışardan ayrı bir hat çekmeden, buata gelen hattı kendi döşeyeceğim kablo ile değiştirebilir miyim? Çünkü dışarıdan bir hat çekmeme apartman sahipleri izin vermezler, görüntü bozulur diye. Yapabilirsem nasıl yapabilirim? Yani şimdi kablonun ucunu evdeki buattan soksam giriş kattaki kutudan mı çıkacak? Çok saçma bir soru oldu sanırım ama iç tesisat hakkında bilgim yoktur.
Asus 1001pxd modeli benzer modellere nazaran 1GB bellekle geliyor, tek slota sahip. İçindeki belleği çıkartıp kendim 2GB bellek takabilir miyim? Daha önce netbooklara hiç bellek takmadım da değiştirilebilir olup olmadığını bilmiyorum.
Bugün saat 13.30 itibarıyla EA blogları dahil hiçbir sunucuya proxy kullanmadan erişemiyorum. Sizde durum nasıl?

Ekleme: Sorun düzeldi. EA forumlarından gördüğüm kadarıyla sorun genel.
eski çok fonksiyonlu yazıcım masaüstü bilgisayarıma bağlı ve masaüstü bilgisayarım da çok eski xpden başka birşey çalıştırmıyor
laptopta ise win7 kullanıyorum, yazıcıdan çıktı almak istediğimde ağ üzerinden çıktı alıyordum fakat masaüstü bilgisayarın açık olması gerek
her iki bilgisayardan da çok fazla baskı yaptığım için birine öncelik verme gibi bir durumum yok, geçen gün bilgisayarcıda kablosuz yazıcı gördüm fakat pek kullanan yok galiba internette çok fazla yararlı bilgiler de bulamadım
aramızda kullananlar varsa deneyimlerini bizimle paylaşabilirler mi?
G500 G5in yeni modeli ve çözünürlük - tepki süresi bakımından kağıt üzerinde daha üstün gözüküyor fakat bu iki fareyi kıyaslayabilcek bir inceleme şu ana kadar bulamadım.
Tam G5 almayı planlıyordum ki G500 çıktı, ne yapsam karar veremedim çünkü arasında 50TL fiyat farkı var.
yaz ayları çok sıcak ve dizüstü bilgisayarlar gerçekten çok fazla ısınıyorlar, bu model özellikle kucakta ve masaüstünde kullanılmak için tasarlanmış, özelliklerine göre fiyatı makul denebilir, siz ne düşünüyorsunuz?

halen rexpo FD-709 model soğutucuyu kullanıyorum ama pek memnun değilim
cradianın fiyatı 50TL
her mesaj çekme ve aramadan sonra bilgi mesajı gibi kalan kontörü gösteren yazı ve reklam geliyor bu özelliği nasıl kapatabilirim, çok sinir bozucu bir olay
ddr2 ve ddr destekli anakartımda ddr2 ram kullanmaktaydım daha önceden aynı anakartta kullandığım ddr ramlerimi satmak için test etmeye çalıştığımda bilgisayarım açılmadı ekrana, ne görüntü geliyor ne de bir bip sesi
sonra tekrar sağlam olan ddr2 ramleri taktığımda ise aynı sonuçla karşılaşıyorum
güç düğmesine bastığımda bazen çalışıyor, yani fanlar dönüyor ama görüntü ve bip sesi yok
güç düğmesine basınca bazen hemen çalışıyor bazen çalışıp kapanıp birkaç saniye sonra tekrar çalışmaya başlıyor ama yine görüntü ve ses yok
ramleri ekran kartlarını teker teker çıkarıp denedim ses yine gelmiyor, ramlerde bir sorun olsa sadece rami çıkartınca 3 kere biplemesi fln gerekirdi
o yüzden sorunun anakarttan ya da power supplydan kaynaklandığını düşünüyorum
sorun sizce ne olabilir?
en yeni msn kurulu webcamle görüntülü arama yaptığımda benim webcamin yerinde x işareti çıkıyor ama karşı taraf görebiliyor
sadece webcami gösterme özelliği de kapalı yani sorun webcamle ilgili birşey
bu yeni msn çıkmadan ne güzel webcami görebiliyordum, msn webcam kurulum ayarlarında da sorunsuz çalışıyor ama konuşma esnasında çalışmıyor
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.774
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 14.124 (Bu ay: 326)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 248 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.