Şimdi Ara

asus mu gigabyte mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ASUS P5GC-MX/1333 INTEL945GC SOKET 775 ANAKART
    GIGABYTE 945GCM-S2L FSB 1066(1333)MHz DDR2 667MHz SOKET 775 ANAKART

hangisi daha iyi

KOLAY GELSIN...
  • GİGABYTE
    Asus P5K SE mi
    GIGABYTE 945GCM-S2L mi
  • arkadasım sormana bile gerek yok ... bi kere o iyi anakart arasında cipset farkı var.. asus p5k se de p35 chipset kullanılıyo gigabyte ın o modelince 945p...bence alabiliyosana asus 5k se yi al..hem 45 mn işemciyi destekliyo hemde overclock a izin veriyo..ileriye dönük bi parça olur senin için. kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omex43 -- 10 Temmuz 2008; 23:42:05 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snacht1903

Forever gigabyte anakartta şaşmıcağım tek marka asus gıbı dandık deıl hıc deılse :)

core 2 duo sisteminden buyana iki firmanında güncel ürünlerinin karşılaştırmalarını inceleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 23 Temmuz 2008; 4:07:31 >
  • TABİİ Kİ ASUS! hem de şüphe götürmez biçimde! ikisinin de ona yakın kartını kullandım, aynı kategoride gigabyte kesinlikle boy ölçüşemez asus ile. Konuyu açalım ve örnekleyelim:

şu andaki e4300 işlemcimle p5w dh'de 3600mhz da 2 saat orthos alırken onun yeni nesli olan hem 965dq6 hem de 965ds3 ile max. 3000'de stabil çalıştırabildim!

gigabytler saçma sapan yere zırt pırt jumper gerektirirken en ufak yüklenmede, asus ile tek bir kere dahi jumper kullanmadım! paşa paşa her seferinde açıldı

aynı ramlerle (ocz 1066) gigabyte dq6 max. 8100lerde ds3 7600lerde everest okuma alırken asus 9600lerde aldı

keza gecikme süresi giga'larda 60larda iken asus da 40larda!

kumandası, wi-fi'si diğer aksesuarları da cabası!!!

giga'nın tek avantajı ise biraz daha az ısınması ki onun da sebebi zaten fazla oc olamaması!!!

Yani arkadaşım karşında canlı örnekler duruyor, e4300, e6300 ve e6600 lerin hepsinde de durum aşağı yukarı aynıydı! sözün özü asus'tan şaşma

asus'a dandik diyene de buradan gülücüklerimi yolluyorum! bilişim tarihinin gördüğü en yüzeysel ve gayrıciddi yorum!

• GİGABYTE(made in taiwan modellerini alırsanız daha iyi olur.)
    İntel Q9300 2.5@3.0 Ghz--4x1GB Kingston Value DDRII 800@960--Gigabyte P35DS3L--WD Raptor 150GB SATA--Samsung 320 GB SATA--MSI GTX260 TWINFROZR OC (800/1600/2550)--Samsung DVD-R/W--PHİLİPS 220XW--Aerocool V12XT--FSP BlueStorm II 500 Watt--Altec Lansing 5.1--Logitech G11/G25--Windows 7 Ultimate X64
  • ASUS dandik diğen arkadaşlar neye dayanarak söylüyorsunuz benim şu anki esli pc de asus board var 06 aldım 2 senedir tek bir sorun çıkarmadı hala çalışıyor bence hayatında hiç asus kullanmamış insanların asusa dandik demeleri çok gülünç olur ben kullanıyorum hiç şikayetim yok ha bu GB kötü anlamına gelmiyor GB da kaliteli boardları var bence ikiside kalite bakımından eşitler ama şunuda hemen söyleyeyim hiç GB board kullanmadım onun için olumsuz veya olumlu bir yorum yapamam yorumlarınıza dikkat edin lütfen

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK
  • Şu ana kadar 3 tane Asus board kullanmış biri olarak, neye dayanarak dandik dediğinizi merak ediyorum doğrusu.. Gigabyte da kalitelidir Asus da kalitelidir.. Bence bios da bu ikisi arasında bir seçim yapmada etken.. Ben Asus'un kullandığı biosa (Award Bios) alışık olduğum için gigabyte pek düşünmedim.. Her ikisini de rahatlıkla seçebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme55 -- 12 Temmuz 2008; 14:07:48 >

Orjinalden alıntı: NEGA

quote:

Forever gigabyte anakartta şaşmıcağım tek marka asus gıbı dandık deıl hıc deılse :)

asus dandikmi güncel ürünlerin karşılaştırmalarını bir yapıp gelirsen sevinirim hatta elinden geliyorsa core 2 duo sisteminden buyana iki firmanında anakartlarını karşılaştır öyle konuşalım

asus adam olsaydı anakartların içinde foxconn yazmazdı
    adamlar foxconn un çöplüğünden topladıkları anakartları allayıp pullayıp kocaman kocaman kutulara koyup millete satıyolar

arkadaşın sorusuna gelince gıgabyte al derim
    veya alternatif bi marka istersen bıostar p35-d2a7 al derim
    945gcm-s2l yaklaşık 80-85 lira
    p35-d2a7 yaklaşık 125 lira ve o farka eğer bi kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naczet24 -- 12 Temmuz 2008; 19:58:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

quote:

quote:

asus dandikmi güncel ürünlerin karşılaştırmalarını bir yapıp gelirsen sevinirim hatta elinden geliyorsa core 2 duo sisteminden buyana iki firmanında anakartlarını karşılaştır öyle konuşalım

adamlar foxconn un çöplüğünden topladıkları anakartları allayıp pullayıp kocaman kocaman kutulara koyup millete satıyolar

kaç tane asus kart kullanıp zorladın yada özelliklerinde sorun yaşadında kartı iade ettin acaba öğrenebilirmiyim ? kullanıcısı olarak en azından sana şunu söyleyebilirim 2006 yılı temmuz dönemi core2duo zamanı ilk destekleyen anakartlardan asus p5w dh deluxe zamanın oc kralı özellik ve aparat zenginliğini saymıyorum hala birçok anakartı devirecek özelliklere sahip git bul bakalım aynı zamanlarda onun kadar iyisini bir incele sonra gel ürünleri kullanmadan konuşmak kolay oluyor.

• Ya bilip bilmeden konuşuyorsun gerçekten çok komik oluyor.. Havadan sallaması bedava tabi, koskoca asus firmasına çöplükte geziniyor dedin ya artık son nokta bu gülüyorum walla
  • Valla foxconn un çöplugunden topladıgı parçalarla bile bukadar sağlam anakart yapıyosa adamları tebrik etmek lazım adamlar bide kendi fabrikalarından üretseler nolur allah kerim :D her yerde sölemeyinde foxconn utanmasın

şu anki anakartımdan çok memnunum hatta sistemimde 2 şer şekilde taktıgım ramlar sorunsuz bi şekilde dual çalıştılar (mhz leri farklı oldukları halde) ramlari aldıgım yer sen 512 likleri unut demişti stabilite açısından ama hiç bi sorun yok asus kartlar iidir bilip bilmeden yorumlamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendoze87 -- 12 Temmuz 2008; 23:05:21 >
    ASUS P5LD2 1,03g//PD915 2.8 GHZ//2*1KINGSTON 667MHZ DUAL+512*2 KINGSTON 533 MHZ DUAL//ASUS EAX X1600PRO//80GB SAMSUNG SATAII + 80GB MAXTOR7200RPM IDE//AOPEN KA50D POV BLACK DIAMOND 500WATT//SONY SDM-E76D (1280*1024 DVI & HD15) LCD

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

quote:

quote:

kaç tane asus kart kullanıp zorladın yada özelliklerinde sorun yaşadında kartı iade ettin acaba öğrenebilirmiyim ? kullanıcısı olarak en azından sana şunu söyleyebilirim 2006 yılı temmuz dönemi core2duo zamanı ilk destekleyen anakartlardan asus p5w dh deluxe zamanın oc kralı özellik ve aparat zenginliğini saymıyorum hala birçok anakartı devirecek özelliklere sahip git bul bakalım aynı zamanlarda onun kadar iyisini bir incele sonra gel ürünleri kullanmadan konuşmak kolay oluyor.

senin hayatında görmediğin kadar çeşit asus anakart geçti elimden merak etme tam 7yıldır mecidiyeköyde bilgisayar işi yapıyorum asusun hemen hemen her çeşidini kullandım testlere soktum zorladım he asus çok güzel kutu yapıyo bak onu inkar edemem yiğidi öldür hakkını yeme demişler
    çöp kadar ekran kartını anakart kutusuna koyuyo çok da güzel satıyo reklam imaj süper performans sıfır

• çok bilgisayarcı gördüm anakartın kitapçığından kurulum yapan seninde ne kadar sağlam olduğun belli oluyor. nasıl bi bilgiye sahipsen artık asus gibi firmaya çöp toplayıcısı muamelesi yapıcak kadar dandik bulabiliyosun. git yap bakalım bitane görelim burda çamur atması kolay. ''senin hayatında görmediğin kadar demişsin'' yazında sen trde belirli gönderilen ürünlerle uğraşa dur ben yurtdışında bütün ürün yelpazesini biliyorum senin gibi bilgisayarcılar olduğu sürece bu işten anlamayan insanlar iyiyi kötüyü ayırt edemiyorlar piyasadan silinmeniz dileğimle umarım bigün doğru dürüst işini yapan insanlar kendi alanlarında ilerleme fırsatı bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 13 Temmuz 2008; 0:37:01 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.