Şimdi Ara

asus mu gigabyte mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xcamplus

Topicin başlığını okuduğumda polemik yaratacak bir konu olduğunu düşündüm
    merakla daldım içeri
    yanılmamışım. kimi Asusu karalıyor kimi Gigabyte

Arkadaşlar size birşey söyleyeyimmi,
    ASUS ve GİGABYT Anakart konusunda piyasanın en iddialı iki firmasıdır.
    İkisinede köyü diyemezsiniz, Aralarında ancak ve ancak özellik farkı olabilir.

Bu yapılan değerlendirmeler aynen şunun gibi
    Hangisine kötü diyebilirsiniz
     asus mu gigabyte mi

asus mu gigabyte mi

Lamborghini çok kalitesizdir, adamlar çöpten toplayıp parçaları araba yapıyorlar (!) (anlayan anladı)

• nokta hocam
    Revo... After Life
  • arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum

Orjinalden alıntı: NEGA

arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum

Aman dur abicim ya, daha yeni duruldu konu ztn, hortlatma polemiği şimdi

• Hort! ]

arkadaşlar tatildeydim yeni geldim konudan uzak kaldım biraz kaçırdık action olayları neyse tatildeyken yeni anakart alasım geldi çöpleri karıştırdım biraz lehim biraz işçilik derken deli bi anakart yapmışım haberim yok hepinize öneriyorum yapmalısınız adınıda asüs koyuyorum[/quote

Tatil sana az gelmiş bence bir daha git iyice kafayı düzelt gel...

• quote:

çok bilgisayarcı gördüm anakartın kitapçığından kurulum yapan seninde ne kadar sağlam olduğun belli oluyor. nasıl bi bilgiye sahipsen artık asus gibi firmaya çöp toplayıcısı muamelesi yapıcak kadar dandik bulabiliyosun. git yap bakalım bitane görelim burda çamur atması kolay. ''senin hayatında görmediğin kadar demişsin'' yazında sen trde belirli gönderilen ürünlerle uğraşa dur ben yurtdışında bütün ürün yelpazesini biliyorum senin gibi bilgisayarcılar olduğu sürece bu işten anlamayan insanlar iyiyi kötüyü ayırt edemiyorlar piyasadan silinmeniz dileğimle umarım bigün doğru dürüst işini yapan insanlar kendi alanlarında ilerleme fırsatı bulurlar.

asus sağlam markadır ,bilip bilmeden çamur atmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

çok bilgisayarcı gördüm anakartın kitapçığından kurulum yapan seninde ne kadar sağlam olduğun belli oluyor. nasıl bi bilgiye sahipsen artık asus gibi firmaya çöp toplayıcısı muamelesi yapıcak kadar dandik bulabiliyosun. git yap bakalım bitane görelim burda çamur atması kolay. ''senin hayatında görmediğin kadar demişsin'' yazında sen trde belirli gönderilen ürünlerle uğraşa dur ben yurtdışında bütün ürün yelpazesini biliyorum senin gibi bilgisayarcılar olduğu sürece bu işten anlamayan insanlar iyiyi kötüyü ayırt edemiyorlar piyasadan silinmeniz dileğimle umarım bigün doğru dürüst işini yapan insanlar kendi alanlarında ilerleme fırsatı bulurlar.

ve pahalı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Macromedia

quote:

ve pahalı

Ucuz etin yahnisi nasıl olur biliyorsun değil mi?..

• asus parasının hakkını veriyor

Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 23 Temmuz 2008; 1:10:41 >
  • kıyaslanmaz 2 side fifti fifti hangisini alırsan al pişman olmazsın
    ucuz etin yahnisi diyen arkadaşlar nvidianın fiyatlarını banlayan arklardır bu arada

uzun lafın kısası burda herkez fantik oldugu markayı söleyecekdir ama iki markanın anakartlarıda piyasaki en iyi anakartlardır
    Amd Sempron Le1200 Cpu - Asus M2N-MX Se -Gigabyte HD 2600 XT GDDR3 256 Mb - 1 GB 800 Mhz DDR2 HI-LEVEL RAm - Samsung 320 GB 16 MB HDD BU PC SATILIKTIR !!
  • Ben de farklı bir taraftan yanaşayım. Birer adet LGA 775 pinli Asus ve Gigabyte board takılı 2. el kasaları alın (birazcık eskimiş, yani defalarca ısınıp soğumuş) ve intel stok fanı söküp takın (boardları sökmeden). Muhtemelen gigabyte bir daha açılmayacaktır. Gigabyte ın boardların da çatlama problemi çok sık görülmektedir, performansa lafım yok. Ayrıca bilmeyen arkadaşlara; foxconn tüm dünyaya birçok firma adına istenen kalitede board, board parçaları oyun konsolları, v.s üretmektedir, apple ipod dahil Foxconn fabrikasında üretilmektedir !!! Bu kadar büyük bir firmayı bilmeden atıp tutmak çok yanlış. Foxconn un kendi markası ile piyasaya sürdüğü boardlar pek tutulmamaktadır o ayrı.
  • Bu kadar lafın üstüne 2 kelamda benden.

ASUS
    GİGABYTE

ve diğer kaliteli markalar.

Hepsinin iyi yada kötü yanları vardır. Farklılaştırılmış tarafları vardır.

Ama kalite olarak ASUS=GİGABYTE dır benim denklemim.

Her iki boarduda kullandım ve halen evimde gigabyte ofiste asus kullanmaya devam ediyorum. İki markadan da memmunum.

Artık bu kısır döngüden kurtulalım. Herkes bütçesine ve isteklerine uygun olan ürünü alsın kullansın. Topic i açan arkadaş hangisini almalıyım demiş.

Ama ona cevap vermek yerine çiğ köfte partisi yapılmış.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• oc için şekilli güzel özellikli ve en modifiyeli kart asustan çıkar
  • gigabyte DQ6 anakartlar kesinlikle o/c için biçilmiş kaftan geçen gün vatanda EP45 DQ6 Extreme anakartı inceleme fırsatımız oldu yanık PSU yu servise götürdüğüm zaman kardeşim de yanımdaydı anakarta hayran oldum ama tahminimce P45 chipset çok ısınıyorki normal versiyonlarda da NB soğutucusu kocaman

asus mu gigabyte mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnseLmo82 -- 24 Temmuz 2008; 14:22:26 >
    tanıdığım insan işte o bana asusu tanıştırdı asustan başka kart tanımam demişti
    asusla bu sayede tanıştım
    Asus P7P55D-E PRO /DDR3 2200 S GL 1394 16X*2 1156p Intel Core i5 760 2.80 GHz 8MB 1156p Kingston HyperX 8 GB (2*2) 1600 MHz DDR3 RAM CL9 Samsung 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 Zotac GTX460 SYNERGY 768 MB 192Bit GDDR5 16XGigabyte SuperB 720W Güç Kaynağı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.