M

Teğmen
04 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
selam arkadaşlar palit 9600gt sonic kullanıyorum yeni çıkan 191.03 ü yükledikten sora windows açılınca monitörüm kapanıyor aynı sorunu yaşayan var mı acaba arkada ses geliyor fakat monitör kapatıyor kendini anlamadm eskisini tekrar geri yükleyince sorun yok
selam arkadaslar benim bi reset sorunum var normal nette gezerken felan bi sorun yok fakat sisteme biraz yüklendikten sora oyun vs virüs taraması kasadan bi çınlama sesi gelmeye başlıyor ilk baştan yavaş yavaş sora çoğalıyor ve reset atıyor pc kasayı açıp baktım power supply den geliyor gibime geldi fakat anakarttanda böle bi ses gelebilir mi acaba sistem imzamdaki sistem aopen z350 08ata power supplyin markası böle bi deneyim yaşayan varsa beni aydınlatabilir mi
Arkadaslar bu PSU yu alıp kullanan varsa görüşlerini bu topic altinda belirtebilir mi ayrıyetten özellikleri hakkında yorumda bulunabilirmi bilgi sahibi arkadaşlar. mesela ekran kartlarında önemli olan 12 volt üzerinden verilen amper deniyor bunda 2 tane 12 volt kanalı var ve toplamda 32 amper yapıyor fakat bu bölemidir toplicaz mı yoksa sadece tek kanal girişi midir bi ekran kartı 25 30 amper arası bi güç gereksinimi duyuyormus 9800gtx 4xxx series vs teşekkürler şimdiden
Slm arkadaşlar Asus X1600Pro ekran kartımın fanı en sonunda ayvayı yedi sanırım zaten son zamanlarda gurultulu olan halı bi hayli dahada kötüleşmişti şimdi oyunlarda sürekli reset atmaya başladı fan fiyatlarına bakıyorum ekran kartımdan daha pahalılaryokmudur şöle ucuz bi oem fan iş görsün yeter
Sorum su aralarda populer konulardan olan PSU larla ilgili hd 4830 için power supply in 12v üzerinden kaç amper vermesi gerekir arkadaslar kullandıgım model aopen inhttp://www.videopro.com.sg/products/product_info.php?manufacturers_id=30&products_id=1146&osCsid=600ndr0lh3e07q3g480k4tpah5 ayrıyetten bu hd3850 de ne kadardir yani hd4830 la arada fark varmidir

yokmudur linkteki power supply ile hd 2xx 3xx 4xx serisi kartlardan kullanan
selam arkadaşlar elimdeki güç kaynagı aopen in z350-08ATA modeli x1600pro ekran kartım var hd3850 alırsam acaba güçle ilgili bi sorun olur mu bu sitede gerekli değerleri buldumhttp://ebiz.aopen.com/AOEB-NEWS/HtmlArea/UploadFiles/Jo%20image/feature/Power/20070501172002.jpg bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ney nedir amperler felan önemli sanırım herneyse yardımcı olcak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
slm arkadaşlar Intel core 2 duo E6600 vs AMD athlon 64 X' dual core 6400+ şu iki işlemcinin karşılaştırma testinin oldugu bi site bilen varsa lüfen sölesin
Slm arkadaşlar assembly dilinde 16 lık sayı tabanında 6 basamaklı 2 sayının çıkarma işlemini yaptırabilecek arkadaş forumda mevcutmudur acaba yardımcı olabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler XXXXXX
- YYYYYY
ZZZZZZ şeklinde...
slm arkadaşlar programlamada yeniyim visual c++ 6 da win32 app olarak hello world hazır kodunda system tray olayını nasıl becerebilirim yani program system trayda çalışcak tam olarak bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim teşekkürler
slm arkadaslar benimkisi sorun deil aslında sadece bileniniz varmı mesela bilgisayarım a tıkladık geldi pencere onu minimize etme tuşuna bastıgımızda aşagıya hızlı bi şekilde gitmesinin nasıl yapıldıgını bilen var mı pek açıklayıcı oldu mu bilmem ama normalde mesela şu an mozilla açık minimize ettiğimiz zaman onun nasıl aşağıya gittiğini görüyorum ben bunu istemiyorum tıkladıgım anda insin aşa ekrandada gidermiş izlenimi vermesin yenden geri tıkladıgımdada pat diye gelsin aşaığdan gelmesin bilmem açıklayıcı oldu mu anlayıpta bilen varsa cevap yazarlarsa sevinirim

örnek vermek gerekirse az önbce farkettim windows+D tuşuna bastıgımızdaki tepkiyi versin istiyorum simge durumunda küçülte tıkladıgımız zamanda:)
Hakkında
Forum İmzası:
ASUS P5LD2 1,03g//PD915 2.8 GHZ//2*1KINGSTON 667MHZ DUAL+512*2 KINGSTON 533 MHZ DUAL//ASUS EAX X1600PRO//80GB SAMSUNG SATAII + 80GB MAXTOR7200RPM IDE//AOPEN KA50D POV BLACK DIAMOND 500WATT//SONY SDM-E76D (1280*1024 DVI & HD15) LCD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 13 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 178
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.191 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.