Şimdi Ara

HTC DESİRE X KULLANANLAR ANA KONU(jelly bean güncellemesi geldi) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.502
Cevap
52
Favori
394.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: cihanyurt

arkadaşlar size bir şey soracağım telefondaki navigasyonu açmaya çalıştığımda bu uygulama bu konumda çalışmıyor diye bir uyarı çıkıyor bunu nasıl çalıştırabileceğimiz hakkında fikriniz varmı acaba ?ayrıca işe yarar bir programmı * şimdididen teşekkürler.

ıgo yu araştırın link veremem.

IGO yu kullanıyorum gercekten mukemmel tavsiye ederim bende

bir de arkadaşlar telefon tutucu kullanuyormusunuz ? bu fanların oldugu yerlere ızgaralara gecırılenler var onlar nasıl ?

Araba icin gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jelly bean 3-4 aydan önce gelmez. Gelene kadarda 1-2 en fazla 3 küçük güncelleme ile telefona destek verebilriiler

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: cihanyurt

arkadaşlar size bir şey soracağım telefondaki navigasyonu açmaya çalıştığımda bu uygulama bu konumda çalışmıyor diye bir uyarı çıkıyor bunu nasıl çalıştırabileceğimiz hakkında fikriniz varmı acaba ?ayrıca işe yarar bir programmı * şimdididen teşekkürler.

ıgo yu araştırın link veremem.

IGO yu kullanıyorum gercekten mukemmel tavsiye ederim bende

bir de arkadaşlar telefon tutucu kullanuyormusunuz ? bu fanların oldugu yerlere ızgaralara gecırılenler var onlar nasıl ?

Izgaralara geçen değil de Gövdeye ve cama yapıştırılan araç tutucudan aldım gövdeye daire şeklinde plastik parçayı yapıştırıp araç tutucuyu vakumu ile gövdeye tutturuyoruz cama tutturmaktan daha güzel ve kullanışlı oluyor araç şarj cihazı ile birlikte 19 liraya almıştım.

• daha oncekı telefonum 5830 ace ıcın almıs oldugum tutucuyu bu telefonlada kullanıyorum. buyuk tutucular cok kötu duruyor tavsıye etmem. kucuk oldugundan dolayı camda devamlı durmasıda rahatsız etmıyor. ancak telefonu sıkıştıran kısmı cok sert yanı telefonu sokup takerken telı cızmemek ıcın dıkkat etmelısınız onun dısında ıyı oldugunu dusunuyorum. resmıde asagıdakı ılanda mevcut ben gecen sene 11 lırayamı ne almıştım.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/arac-ici-telefon-tutucu-tum-telefonlara-uyumlu-73539220

Orijinalden alıntı: cizbudak

daha oncekı telefonum 5830 ace ıcın almıs oldugum tutucuyu bu telefonlada kullanıyorum. buyuk tutucular cok kötu duruyor tavsıye etmem. kucuk oldugundan dolayı camda devamlı durmasıda rahatsız etmıyor. ancak telefonu sıkıştıran kısmı cok sert yanı telefonu sokup takerken telı cızmemek ıcın dıkkat etmelısınız onun dısında ıyı oldugunu dusunuyorum. resmıde asagıdakı ılanda mevcut ben gecen sene 11 lırayamı ne almıştım.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/arac-ici-telefon-tutucu-tum-telefonlara-uyumlu-73539220

Benim kullandığım da aynısı çok kibar gerçekten araç şarj cihazı ile birlikte 19 lira 1 ay önce aldım bu fiyat fazla alacak arkadaşlar iyi araştırsın

• Arkadaşlar bi imza yapın da ekleyelim bizde

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

Arkadaşlar bi imza yapın da ekleyelim bizde

güzel olurda bir gönüllü arkadaşın yapması gerekiyor.

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: LordOfTheKings

Arkadaşlar bi imza yapın da ekleyelim bizde

güzel olurda bir gönüllü arkadaşın yapması gerekiyor.

bilsem ben yapacam da işte forum konularında çok alışık değilim bu tür işlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 20 Ocak 2013; 17:40:20 >
  • arkadaşlar telefonu alalı 2 hafta oldu ve ekranda minik minik beyaz noktalar belirmeye başladı ve bu sorun benden bir buçuk ay önce alan arkadaşımda da meydana geldi forumda birkaç kişi daha yazmış beyaz noktalar çıkıyor diye ! sanırım htc nin bu modelinde ekran problemi var hiçbir darbe almadı özenle kılıfında kullanıyorum yarın servise gönderecez bakalım ne diyecekler bütün hevesim kaçtı Desire X den soğudum
  • Araştırmalarımın sonucunu sizlerle paylaşayım Hemen Hemen çoğu desire x modelinde 2 veya 3 ay kullanım sonunda yukarda belirttiğim beyaz noktalar belirmeye başlıyor minik minik beyazlıkların nedeni ise ölü piksel problemi + belirtiyim servis bu problemle gelen telefonları sıfırı ila değiştirmiyor sadece tamir edip yolluyorlarmış ! bu modeli düşünen arkadaşlar mağdur olmamaları için bu modeli ÖNERMİYORUM
  • Şimdi yeni güncellemeyi kurdum.Bakalım neler yapmışlar hemen telefonu kurcalamaya başlıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClannJeaR

Araştırmalarımın sonucunu sizlerle paylaşayım Hemen Hemen çoğu desire x modelinde 2 veya 3 ay kullanım sonunda yukarda belirttiğim beyaz noktalar belirmeye başlıyor minik minik beyazlıkların nedeni ise ölü piksel problemi + belirtiyim servis bu problemle gelen telefonları sıfırı ila değiştirmiyor sadece tamir edip yolluyorlarmış ! bu modeli düşünen arkadaşlar mağdur olmamaları için bu modeli ÖNERMİYORUM

benim telefonda var bu kucuk sevimsiz beyaz noktadan !!!

• Desire x'i kullananların hepsinde ölü pixel sorunu varmı acaba?. Uzun zamandır bu telefonu takıp ediyorum galiba 1 ay içerisinde alıcam. Yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: alperıpek

Desire x'i kullananların hepsinde ölü pixel sorunu varmı acaba?. Uzun zamandır bu telefonu takıp ediyorum galiba 1 ay içerisinde alıcam. Yardım ederseniz sevinirim

Benim telefonda yok, aynı şekilde bir çok kişi var forumda. Ama size şimdi alma sakın s3 mini al veya xperia p al diyenler de olacaktır bu forumda bile. Her kullanıcı memnun kalmıyor tabi telefondan ben memnun olanlardan biriyim. Sizin bu telefonu almayı düşünme sebebiniz nedir peki? S3 mini-xperia p ile kıyaslanıyor sizin bunu tercih etmenizin sebebini soruyorum?

Orijinalden alıntı: 19RDM

Bütün uygulamaları kapatınca 400 mb boş ram kalabiliyor son güncelleme bu açıdan baya başarılı

evet bunu iyileştirmişler bayağı.Başka farklar görebildiniz mi acaba?

Orijinalden alıntı: alperıpek

Desire x'i kullananların hepsinde ölü pixel sorunu varmı acaba?. Uzun zamandır bu telefonu takıp ediyorum galiba 1 ay içerisinde alıcam. Yardım ederseniz sevinirim

Benim telefonum sıfırı ile değiştirildi.3 haftadır falan yeni telefonu kullanıyorum.Bende lcd sorunu yok ama olmayacağı anlaminada gelmez.Telefonda bariz bir arka kapak sorunu var sanırım yapısından kaynaklanıyor.Diğer yönleri ile öneririm.Arayuzu filan şahane ama hakkını yememek lazım suanda tek muallakta olan JB guncellemesi eğer bu guncellemeyi alırsa şahane olur telefon

• Benim cihazda ölü piksel sorunu yok,genel olarak da çok memnunum..Batarya sadece telefon kullanımında 4 gün gidiyor..Biraz fazla kurcalarsam 2 güne kadar düşüyor ama genelde 3-4 günde bir şarj ediyorum diyebilirim..Arka kapak zor açılıyor o canımı sıkıyor..Püf noktası var mı bilmiyorum,hafıza kartı takacağım zaman arka kapağı açmak zulüm gelmişti..Tırnakları kırılacak diye aklım çıktı:)Bugün 5 dk kadar youtubedan video izledim ekran nasıl ısındı anlatamam..Bu normal mi?Bana anlamlı gelmedi..Neden ısınır bu kadar?Bir tek hoşnut olmadığım beni hayal kırıklığına uğratan özelliği ise ajanda-görev-takvim bölümüne yazdığımız hatırlatma notları için istediğimiz melodi-harici bir ses atayamamız..Cihazda yüklü gelen HTC sense zil-uyarıcı seslerinden birini kullanmak zorundayız..Sadece gelen çağrı zil sesine istediğimiz yüklü mp3lerden atayabiliyoruz o kadar..Google playden ajanda programı indirdim,internet bağlantısı istedi kullanmak için sildim bende orjinal yüklü gelen takvim-ajanda programını kullanıyorum..Genel hatlarıyla başarılı ancak hatırlatıcı-uyarıcı ses zayıf olunca amacına ulaşmamış oluyor..Her dakika telefonu çıkarıp ajandama bir not eklemişmiyim diye bakamam ya!!Bir de indirdiğim ajanda programı fil ikonlu olan,cihazın heryerine ulaşmak erişmek istiyor..Telefon numaraları,bellek,vs.vs. güvensiz geldi..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.