Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cursed silah takmışsın, onu çıkartırsan düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailyt İ kullanıcısına yanıt
    Hallettim save olayını... :)
  • Oyunu steam indirimlerinde aldım alırken baya bir ikilemde kalmıştım ama gerçekten güzel oyunmuş, oyunda 50 saati geçirmişim antik mısır oyuna çok güzel yansıtılmış, manzaralar falan fevkalade güzel seviyede ayrıca oyunu türkçeleştiren animus ekibine de çok teşekkürler bu oyunla alakalı tek elestirim cpu ya aşırı yük biniyor oyun ilk çıktığında falan haberleri görmüştüm drm aşırı derece cpu ya yükleniyor diye ama 6 çekirdek işlemci de bile durum ayni bu durum için ne yapılabilir bir de oyun da efsanevi techizatlari açmanın bir yolu var mi bu helix kredisi ile alınan bir kaç techizat çok hoşuma gitti akrep tarzı orak kılıç mesela ama bunun içinde gidip para vermem açıkçası

• Merhabalar,

Ben Xbox Da oynuyorum.

Level 45 oldu ama yukarı çıkmıyor artık.

Ne yaparsam 45 ortalarında kaldı.

Hiden ones paketine devam ediyorum.

Hatta 48 lvl isteyen bir görev var yemiyor gitmek.

Nasıl çözülür bu.

Tşk

• *HKN* kullanıcısına yanıt
    45 level üstüne çıkmak için son dlc olması gerek diye biliyorum.
  • bitirdim oyunu. MUHTEŞEMMMMM

ilk defa bir oyunu yan görevleriyle bitirdim. gerçi ana hikaye bittikten sonra devam etmedim yan görevlere ama olsun.

oynanış ve grafik olarak en iyi AC oyunu(odyssey henüz oynamadım). hikaye de çok güzeldi;

you too, my child ?

rome dizisinde iyi sövmüştüm brutus'e ama bu oyunda sezara saplamasına hak verdim.
  • oyunu iki dlc ile birlikte bugün %100 olarak bitirdim çevirisini yapan animus projesinin emeği tabikide çok büyük fakat eksikleri vede yanlışlarıda var ama her neyse oyun baya güzel hele firavunların laneti dlc' si yani ikinci çıkan dlc nerdeyse ana oyun kadar ubi originsten sonra odyseey'i çıkardı senaryo olarakda bağlanıyormuş herhalde birbirlenire tam bilmiyorum daha oynamadım tabi esas merak edilen şu bakalım odyseeyden sonra aynı tarzda mı oyun devam edecek esas merak ettiğim o
  • Curse of the pharaohs dlc'sinin müzikleri ana senaryonun müziklerinden güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybrtrk

oyunu iki dlc ile birlikte bugün %100 olarak bitirdim çevirisini yapan animus projesinin emeği tabikide çok büyük fakat eksikleri vede yanlışlarıda var ama her neyse oyun baya güzel hele firavunların laneti dlc' si yani ikinci çıkan dlc nerdeyse ana oyun kadar ubi originsten sonra odyseey'i çıkardı senaryo olarakda bağlanıyormuş herhalde birbirlenire tam bilmiyorum daha oynamadım tabi esas merak edilen şu bakalım odyseeyden sonra aynı tarzda mı oyun devam edecek esas merak ettiğim o
    Oyun gerçekten muhteşem olmuş hani derler ya "anlatılmaz yaşanır!" aynen böyle zaten bir önceki sayfalarda uzun uzun anlatmıştım kendi görüşümü. Haritaya eklenen yeni bölgelerle ek single görevli DLC'lerini daha bir merakla bekliyordum zaten. Bir de şu eksik çevrilmiş denilen 2. DLC'nin altyazı yaması dolayısıyla çekiniyorum bu yüzden ana oyun üstüne sadece The Hidden Ones yani 1. DLC yamasını kuracağım öyle devam etmeyi düşünüyorum. AC Origins ana oyunun Türkçe yamasını yaptığımız gibiydi galiba DLC'ler için birisini DLC26 diğerini DLC30 klasörüne atıp hallediyorduk.

• Gerçekten çok iyi oyun olmuş 4 5 gündür ekrana kilitlendim resmen, ortam harika, yan görevler çok sıkıcı değil, oynanış ve grafikler iyi. 30 saat kadar oynadım daha yarısı bitmedi. Bu arada yamayı çıkaran ekibe sonsuz teşekkürler. Oyun zevkimiz tavan yaptı sayelerinde

• bende gold edition + curse dlc + tr yama olarak oynuyorum, 19 levele kadar geldim, oyun çok güzel, sırf bu oyunu kolla oynayabilmek için win 8.1 den win 10 a geçtim
    tr yama için animus projesine teşekkürler

• 70 saatte oyundaki tüm yan+ana görevleri ve Dlc leri bitirdim. Gerçekten çok zevk alarak oynadım özellikle firavunların laneti dlc si çok iyiydi ve müzikleride daha güzeldi. Soru işaretli yerlerin bazısı duruyor arada girip oynarım birde arena muhabbeti var onada arada girip oynarım. Şimdi başka oyuna geçme zamanı

• ps4 te odyses i bitirdikten sonra Origin i aldım gold full. ps4 te sava otomatik yapıyor oyun böylemidir.Odyses te kendimiz kaydedebiliyorduk.Mısır görseli oyunda muhteşemmiş gerçekten.Odyses oynanışı ile çıksaymış daha bir güzel olurmuş origin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

ps4 te odyses i bitirdikten sonra Origin i aldım gold full. ps4 te sava otomatik yapıyor oyun böylemidir.Odyses te kendimiz kaydedebiliyorduk.Mısır görseli oyunda muhteşemmiş gerçekten.Odyses oynanışı ile çıksaymış daha bir güzel olurmuş origin.
    Odyses ve Origin hakikaten AC ye farklı bir hava kattı.Millet sıkılmıştı yok rönesans dönemi yok sanayi çağı.Ne varsa eski tarihlerde var :)
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Ubisoft o dönemleri iyi işleyemedi. Rönesans neyse de özellikle sömürge ve sanayi devrimi dönemleri çok havada kaldı. Mesela Ac3 te muazzam bir potansiyel vardı aslında geçtiği dönem itibarı ile. Yeni bir devletin temellerinin atıldığı ve hakkında son derece esoterik iddiaların olduğu Abd nin kuruluş dönemi. Ama hiç ettiler. Black Flag güzel oyundu ama hakikaten Assasinlikle yakından uzaktan alakası yoktu, konunun işleniş şekli falan bambaşkaydı. Geri kalanını da zaten oynamamıştım serinin. Oynayanların yorumlarından yine Assasinlikle alakası çok olmayan oyunlar olduğunu okudum duydum. Ancak Origins ve Odyssey bütün serinin gidişatını değiştirdi. İkisi de ilk üç oyuna yakışır Assasins Creedler. Hayvan gibi açık dünyası, gizemli esoterik senaryoları, geçtikleri dönemi muazzam işlemeleri falan beni benden aldı hocam. Romada geçecek olan oyunu dört gözle bekliyorum.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    peki origin de oto save dışı save yokmudur.bu kötü çünkü
  • Devadam12 D kullanıcısına yanıt
    Onu hiç hatırlamıyorum var mıdır yok mudur. Ama oynarken pek ihtiyaç hissettiğimi hatırlamıyorum manuel save etmek için.
  • Devadam12 D kullanıcısına yanıt
    Belli bir aksiyonu bitirdikten sonra otosave yapıyor.Bunun dışında herhangi bir yerde şayet bir mevzuya dalmadıysan esc ye basıp save yapman işini garantiler :)

Birde yanılmıyorsam oyunun zorluğuna göre autosave olayı değişiyor galiba.

Ben şuan odysses i en son zorlukta (nightmare) oynuyorum.Anca sakin bir alanda kendim save alıyorum.Heralde ozaman tamamen autosave olayı kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Belli bir aksiyonu bitirdikten sonra otosave yapıyor.Bunun dışında herhangi bir yerde şayet bir mevzuya dalmadıysan esc ye basıp save yapman işini garantiler :)

Birde yanılmıyorsam oyunun zorluğuna göre autosave olayı değişiyor galiba.

Ben şuan odysses i en son zorlukta (nightmare) oynuyorum.Anca sakin bir alanda kendim save alıyorum.Heralde ozaman tamamen autosave olayı kalkıyor.
    ben ps4 te oynuyorum ama çok teşekkür ederim yinede yardımcı olmaya çalıştığınız için.
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Ekran kartının sıcaklığını filan kontrol ediyormusun oyun içinde ?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.