Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamer007_

Kaledekı herkesi temizliyorum, esirleri kurtarıyorum hatta haritada tik işaretide var lakin gel görki gidip geliyorum oda ne adamlar ve esirler geri gelmiş
    bende de aynı durum sanırım yeni birlik gönderiyolar
  • black100 B kullanıcısına yanıt
    Valla oyundan sogudum sen o kadar gizlen öldür bide tutsakları serbest bırakıyorum herıflerde mekanı temızlıyor sözde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrB arkadaşlar.oyuna yeni başlayanlara tavsiyeler varmıdır?mesela arıyorum ben şuan bulmacanin sorunda bulunan efsane silahlar nerededir.daha hizli gelismek icin neler yapalim.birde dövüşler de hedefe kitlenme nasıl yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

Kaledekı herkesi temizliyorum, esirleri kurtarıyorum hatta haritada tik işaretide var lakin gel görki gidip geliyorum oda ne adamlar ve esirler geri gelmiş
    öncelikle bende aynısını gördüğümde şaşırmıştım fakat dikkatimi çeken birşey oldu bu konuda.Yeni gelen birliklerin level ları daha yüksek.tarihsel olarak bakıldığında roma askerleri her yerde ve mısırlıları küçümsüyor, aşağılıyorlar.bi savaş hali var gibi sanırım.daha güçlü birlikleri göndermişler.sebebi bu diye düşünüyorum ve gayet hoşuma gitti.

bunun haricinde hayatımda oynadığım ilk ac oyunu ki açık dünya oyunlarından nefret ederim.Bence açık dünya oyunları aynı görevleri farklı mekanlarda defalarca yaptığımız oyunlardır.(evet witcher dahil beğenmedim :D ) fakat bu oyuna gerçekten bayıldım.Öncelikle dünyası çok dolu.gece ve gündüz zaman dilimleri arasın çevre fazlasıyla değişiyor.gündüz fazla gece daha az insan var.yıldızları bulduğumuz bulmacalar süper olmuş ve dünyası acaip canlı ve yaşayan bir yer.silah çeşidi, crafting vs gayet yerinde.Yan görevleri herkes kötülemiş ama adı üstünde yan görev işte.Git şunu bul şurdan şunu getir minvalinde.Bazı bölgelere geçmek için bunları yapmaya mecbursunuz.Bu iyimi kötümü görüşe göre değişir.Fakat genel olarak şuanlık ben çok beğendim.bu oyun bana açık dünya oyunlarını sevdirebilir.Herşeyi geçtim oyunun geçtiği dönem ve çağ benim çok ilgimi çekiyor.Belkide bu yüzden beğeniyorum herşeyi.Zaten mısır yunan ve roma ya bir düşükünlüğünüz varsa yapılan olumsuz yorumlara bakmadan oyunu alıp oynamalısınız.

Not: Oyunun daha çok başındayım.İlerde herşey sarpa sarar, saçmalarsa onu bilemem.Şuanda oyunu çok sevdim ve odyssey ide bunu bitirince alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 14 Kasım 2018; 15:9:7 >

• 1.5.1 güncelleme linkini birisi bana gönderebilirmi orjinal almadım korsan oyun var ama tr yama aldım çalıştıramıyorum
  • arkadaşlar devamlı ölüyorum adamları öldüremiyorum. nasıl oynanıyor önceki sürümlerde çok rahat güzel oynardım ama şimdi oynayamıyorum.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Savaşacağınız adamla seviye farkı çok olmamalı ve space ile yapılan kaçma hareketini bolca kullanmak gerek eski oyunlardaki gibi olduğun yerden herkesi öldüremiyorsun.

• attıktan sonra yön verebildiğimiz bir ok varmı.videolarda öyle bişey görmüştüm.predator bowla atıyorum öyle normal gidiyor ok
  • Ben bu oyuna çok ön yargılıydım eski bir AC fanı olarak yalnız çok haksızlık etmişim ya. Henüz bitirmedim ama ana senaryo beklediğimden iyi çıktı. Antik Mısır atmosferi muazzam olmuş. Tam anlamıyla bir Assasins Creed oyunu diyemem daha çok Medjay Creed olmuş yalnız Ac3 ve Black Flagden(iyi oyundu o ayrı) daha bir Ac oyunu olduğu kesin. Bu gün indirimler başlıyor benim gibi ön yargılı olan varsa kaçırmasın derim. Az çok Antik Mısırla ilgili bilgim var, oyundaki detaylar acayip hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

attıktan sonra yön verebildiğimiz bir ok varmı.videolarda öyle bişey görmüştüm.predator bowla atıyorum öyle normal gidiyor ok
    Onu yapabilmen için bir perk var onu açman lazım. Level atladıktan sonra yetenek puanlarını dağıttığın özellikler kısmına gel sol tarafta okçulukla ilgili özelliklerin içinde.
  • oyun iyimiş ama bunu bitirip odysey oynarım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Onu yapabilmen için bir perk var onu açman lazım. Level atladıktan sonra yetenek puanlarını dağıttığın özellikler kısmına gel sol tarafta okçulukla ilgili özelliklerin içinde.

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • Beyler acil ı know my land kupasını almam İcin ne yapmam lazım youtubeden baktım anlamadım deniyorum olmuyor acil

• yahu ne zırıltı oyunmuş bu. level 6'yım ama ana görev olarak level 11 ve 12lik görevler var.

yan görev de sevmiyorum pek oynamayı. zaten deve kullanıyoruz tüm şehri dolaşıp lokasyon açmak da uzun ve zahmetli iş.
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersi
    Ne kadar yan görev varsa bitirmeden ana görevlere başlamıyorum
    Böylece hem level atlayarak ana senaryoyu tadını çıkararak rahatça oynuyorum ve
    oyunun da tadı tam çıkmış oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbalta

Ben de tam tersi
    Ne kadar yan görev varsa bitirmeden ana görevlere başlamıyorum
    Böylece hem level atlayarak ana senaryoyu tadını çıkararak rahatça oynuyorum ve
    oyunun da tadı tam çıkmış oluyor
    aynen yan görevleri mecburiyetten başladım baya da güzelmiş.

grafikler çok iyi. çok güzel oyun yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

aynen yan görevleri mecburiyetten başladım baya da güzelmiş.

grafikler çok iyi. çok güzel oyun yapmışlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ya böyle güzel güzel anlatıp da canımı çektirtmeyin hatırlatmayın bana şu oyunu :) AC: Origins'i aynı sizler gibi hayran kala kala severek oynarken tam İskenderiye görevlerinin (ana görevler ve tüm yan görevler) hepsini yapıp tam etrafı piramitleri keşfederken bırakmıştım herhalde 3 ay olmuştur geri dönemedim bir daha. Bunun tek bir sebebi var o arada The Elder Scrolls: Online ve Fallout 3'e bulaşmış oldum :) kendimi bu iki oyundan kurtaramadım bir türlü, ama gerçekten özledim valla %100 Türkçe altyazılarla AC: Origins oynamayı eski antik Egypt(Mısır) çöllerinde gezmeyi tapınakları piramit mezar keşiflerimi özledim.

Bu arada sizler bilmiyorum Türkçe yamayla mı oynuyorsunuz şu DLC 1: The Hidden Ones - DLC 2: The Curse of the Pharaohs çevirileri ne oldu acaba? 'Animus Projesi' gurubundan @Saidsrc abimizden bayağıdır haber yok sanırım. DLC 1'in çevirisi bitti yayımlandı diyorlardı da ben asıl DLC 2'nin bitişini bekliyordum.

• Merhaba, falow esio görevi bende bug oluyor.

Sizde de oldumu, havuz başına geliyoruz esio ile ama orda öylece beklemede kalıyor oyun. Xbox one s de oynuyorum.

Tşk

• Arkadaşlar bir yardım edin...

Oyunu CPY olarak indirmiştim.Ama DLC leri oynayabilmek için 1.5.1 sürümünü CODEX olarak indirdim ama Save işini halledemedim bu seferde. CPY nin DLC ler dahil full sürümü var mı peki?
    Save yi onda çalıştırırım büyük ihtimal...

Velhasıl CPY nin savelerini CODEX de nasıl çalıştırabilirim...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailyt -- 8 Ocak 2019; 19:38:34 >
  • Karakterin health'i cok dusuk bunu nasil yukseltebilirim ?

Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.