Yarbay
16 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 410 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar ,

Araç değiştirme arifesindeyim.Elimde Ford Focus 2011 1.6 benzinli 106.000 km de bir araç var.Satıp yada takas edip 2013 sonrası 3.20d yada 3.20i almak istiyorum.Max bütçe 230-240 civarı olabilir.

Sizce nelere dikkat edilmeli , bakım süreçleri vs.açıkcası kafamda Mercedes de var ancak fiyat olarak bütçemin üzerinde gibi duruyor ancak tavsiyelerinizede açığım.(Sadece Mercedes yada BMW için)

Forumda konu ile ilgili beni bilgilendirecek yada fikir sahibi olacak değerli arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Herkese selamlar.
Selam beyler,
asus rampage v 5820k ve h100i kullanıyorum.
pc acıldıktan sonra cpu fan error hatası alıyorum ve 1 dkk icerisinde cpu sıcaklıgı 80-90 arası oluyor.Durup dururken oldu.Daha once almadıgım bir hata fikri olan varmıdır?
Merhaba Arkadaşlar ,

Sistemim i7 2700k / Maximus IV Extreme Z / HD 7990 / 16 GB RAM / H100i / Corsair Ax 1200i /Coolar Master X HAF 942 /

4.8 GHZ e kadar stabil durumdayım .5.0-5.1 civarlarında aşırı ısınma bir kaç dakika içinde başlıyor.Thermal macun ve diğer bileşenleri eksiksiz kullanıyorum.
Bu sisteme yakın çarpan ve voltaj tavsiyeniz varmıdır .

Aynı zamanda CPU stress programıda önerirseniz sevinirim.

İyi forumlar.
Hakkında
Meslek: Computer Engineering
İlgi Alanları: 3dmax,Maya,Houdini,Archicad,Vray,ASCII,C++,PC Games,Puzzle,Guitars
Forum İmzası:
ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Steam
EmreDFace
TV
LG
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.040
İkinci El Bölümü Mesajları: 216
Konularının görüntülenme sayısı: 3.368 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 990 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.