Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.682
Cevap
31
Favori
110.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu carbon crystal ne ise yarıyor? Elimde 32 adet oldu, ne yapacağım ben bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sez488 S kullanıcısına yanıt
    onlarla menzilli ve yakın hasar, zırh, sadak kapasitesi gibi geliştirmeleri yapıyorsun. lazım yani onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

onlarla menzilli ve yakın hasar, zırh, sadak kapasitesi gibi geliştirmeleri yapıyorsun. lazım yani onlar.
    Level 40 0ldum, ne sekilde yapacağım bilmiyorum. Bu sarı silahlarımı yükseltecegim.

yok silahlar demircilerde yükseltiliyor, benim bahsettiğim gear/teçhizat sekmesinde en altta yer alan geliştirmeler. önceleri deri falan istiyor bu geliştirmeler, sonra carbon crystal falan gerekiyor, en son da meteor taşı. geliştirmeler baya elzem özellikle nightmare zorlukta oynuyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EceliYakın

yok silahlar demircilerde yükseltiliyor, benim bahsettiğim gear/teçhizat sekmesinde en altta yer alan geliştirmeler. önceleri deri falan istiyor bu geliştirmeler, sonra carbon crystal falan gerekiyor, en son da meteor taşı. geliştirmeler baya elzem özellikle nightmare zorlukta oynuyorsanız.
    Tesekkur ederim, normal zorlukta oynuyorum. Demekki bekliyecegiz.

rica ederim fakat beklemeye gerek yok, malzemeleri toplayıp hemen yapabilirsiniz geliştirmeleri. bir de nightmare'de oynamanızı tavsiye ederim, oyun daha eğlenceli oluyor. normal zorlukta geliştirmeye ihtiyaç duymayabilirsiniz.
  • oyunu dlc ler dahil oynuyorum benim için odsy den kat kat güzelmiş.Düşman askerler de yapay zeka , gerizekalı olması dışında tatmin edici oyun.animus trial de bug var.onuda internetten buldum çözdüm.atmosfer gerçekten çok güzel.level 55 oldum.dlc lerdeyim.iyiymiş geç aldım ama olsun oyunu witcher3 bekliyor sırada,bu bitsin ona başlayacağım
  • Devadam12 D kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın. Witcher 3'ü bundan önce oynayıp hemen ardından buna başlasaydın zevk almazdın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

İyi yapmışsın. Witcher 3'ü bundan önce oynayıp hemen ardından buna başlasaydın zevk almazdın.
    Yorumlarda aynen senin söylediğin gibi idi,bende önce bunu tamamlayayım dedim.Witcher 3 e aslında başına baktım o kağıt oyunu filan korkuttu beni ama haftaya başlarım witcher a.
  • Devadam12 D kullanıcısına yanıt
    Gwent başlarda çok karışık geliyor ama alışınca aşırı zevkli. Tüm kartları toplamak için kastım ben, o kadar keyifliydi.

Bu arada Origins sonrası Odyssey sarmadı beni. Ana karakter olarak Alexios'u seçtim. Ama o kadar yapay ki hareketleri, konuşması falan gıcık oldum resmen. Berbat bir Ezio klonu gibi hissettirdi şuana dek.
  • Aynen ya Alexios un seslendirmesi çok itici.Bir görev dayanabildim.Sonra sil baştan kassandra ile devam ettim.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Baya ilerlediğim için geri dönmem artık hocam. Bir de Kassandra'yı ben bu oyuna yakıştıramadım. Oynanış, ortamlar falan suikastçiden çok Alexios gibi öküz gibi bir karakter yakışıyor, savaşçıya daha yakın. Gizlilik odaklı bir oyun olsa Kassandra seçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Gwent başlarda çok karışık geliyor ama alışınca aşırı zevkli. Tüm kartları toplamak için kastım ben, o kadar keyifliydi.

Bu arada Origins sonrası Odyssey sarmadı beni. Ana karakter olarak Alexios'u seçtim. Ama o kadar yapay ki hareketleri, konuşması falan gıcık oldum resmen. Berbat bir Ezio klonu gibi hissettirdi şuana dek.
    keşke kassandra yı seçseydin.Evet alexios çok kötü.ayrıca origin daha iyi evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Baya ilerlediğim için geri dönmem artık hocam. Bir de Kassandra'yı ben bu oyuna yakıştıramadım. Oynanış, ortamlar falan suikastçiden çok Alexios gibi öküz gibi bir karakter yakışıyor, savaşçıya daha yakın. Gizlilik odaklı bir oyun olsa Kassandra seçerdim.
    Oyunun oynanışını sen belirliyorsun.
    Bende tam tersi sessiz ama ölümcül takılırım.Ben şahsen kassandrayı karakter olarak yakıştırdım.Belkide alıştığım içinde olabilir.Genelde başka oyunlarda bu tarz karakter seçimlerinde erkek olanları seçerdim.Beni rahatsız etmedi açıkcası.Ama spoiler olmasın diye çok girmek istemiyorum , dlclerdeki bazı hikayelerde Kassandra yerine Alexios olsaydı karşımdaki karakter kim olurdu diye merak ettiğim oldu.

Sonuçta kadın olunca malum ilişki içinde oldukların hep erkek oluyor :)Bende biraz seçici oluyorum.(Kendimi nasıl kaptırdıysam oyuna artık : )
    Ama dlc lerde fena değil.Steamdeki yorumlara da çok aldanmayın derim.

• EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam ama oyunda gizli ilerlemek çok zor. Origins dahil hepsini gizlilikle ilerleyerek bitirdim ama bu oyunda ne kadar gizli ilerlersem ilerleyeyim eninde sonunda kendimi kavganın içinde buluyorum. Bir süre sonra saldım ben de zaten, bam güm giriyorum artık
  • Humble Bundle sayesinde edinmiştim. Yeni oynama fırsatım oluyor. Oyun baya sardı daha 6. saatteyim. Bakalım sonunu getirebilecek miyim?
    Edit. optimizasyon baya kötü gibi. Kalabalık mekanlarda FPS oldukça düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Eylül 2019; 3:24:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Humble Bundle sayesinde edinmiştim. Yeni oynama fırsatım oluyor. Oyun baya sardı daha 6. saatteyim. Bakalım sonunu getirebilecek miyim?
    Edit. optimizasyon baya kötü gibi. Kalabalık mekanlarda FPS oldukça düşüyor.
    Bu oyunun en sıkıcı saatleri ilk saatleri. Mekanikleri öğretmeye çalışıyor, hikayenin başlangıcını anlamak için anılara falan gidiyoruz bazen, dümdüz ilerlemiyor hikaye. Ama oyun ilerledikçe açılıyor. Şimdi spoiler vermeyeyim ama dönemin önemli figürleri hikayeye dahil olduklarında daha güzel oluyor.

Bu arada ana hikaye bölünmeden devam edeyim diyorsan önce yan görevleri temizle derim. Çünkü ana hikayede bazen işler ilginçleşince sonraki görevi yapmak için level atlamaya çalışmak can sıkıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 7 Eylül 2019; 18:8:2 >

• Öyle yapıyordum zaten hocam. Şimdi Türkçe yama ile sıfırdan başladım.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bu arada oyunun optimizasyonu fena değil ama İskenderiye'ye gidince oyun sapıtıyor. Sistem yetmesine rağmen oraya gidince fps çok düşüyordu. Hatta görev aldığım zaman orada geçmesin diye dua ediyordum.
  • Oyunun ana senaryosunu ve haritayı full bitirdim yapılacak hiç bir şey kalmadı.Genel olarak grafikler dışında oyunu beğenmedim.Dlc'lere geçiyim diyorum ama ana oyunu beğenmeyen birine önerir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.