Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz ekranın çözüldüğü bir sürüm yok şimdilik değil mi?

Bu arada oyunu oynuyorum (Korsan) ama sadece mal mal şehirlerde dolaşabiliyorum görev alınca da beyaz ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinswat

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadşlar şu beyaz ekran olayına bir yardım lütfen

Oyunun orijinal sanırım değil mi?

GTA IV
    Orange Box
    Crysis
    Crysis: Warhead
    Pusu

bunlar var orjinal olurmu ?

kafamı buluyon arkadaşım yaa

adamlar anlatmışlar ama yapamadım sinir kat sayım arttı

• Damdan dama atlayıp heykel toplayıp kaçakçılık yapıyorum

Ula cepcilik yapa yapa usandım, kadınlar arkamdan bağırıyorlar küfür eder gibi
  • beyaz ekran sorunu çözülmüş olabilir..daha inmediği için denemedim ama olum oyrumlar yapılmış
  • o değil de kırılamayan tek oyun olacak sanırsam bu gidişle ubi eline aldı diyen bizler şimdi kara kara düşünüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

o bant dedikleriniz tam olarak nedir anlayamadım??

Yukardaki resimlere bakarsanız anlarsınız.En üst ve en alttaki siyah boşluklardan bahsediliyor.

anladım sağol yardımın için ..
  • birde pc de bitirmem lazım bu oyunu sorunsuz sürüm çıkmışmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba

Konsola çıkan ek paketler direk pc sürümüne dahil edilecekti ama hangi paket de var bilmiyorum.Alan bir arkadaşımız söyler ise sevinirim.

normalinde , white collector's edition ve black collector's edition'da da, kısaca hepsinde var
  • arkdaşlar beyaz ekran sorunu düzeltmşler bi sitede ama burda yasak olduğu içn bişey diemiorm nsl oldğunu anlatamıyorum bnde oyunda olmadığı içn deneyemiorm malesf...
  • Save dosyalarınız ubisoft serverlarında kaydedilirken bu oyun nasıl kırılacak ??
  • arkadaşlar beyaz ekran sorunu için şöyle bir fix var ama ne kadar doğru bilemem

"Delete your current profile in-game

Go to 'c:- Program Files (x86) - Ubisoft - Ubisoft Game Launcher - storage -
    RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 - ' where 'RANDOMNUMBERSANDCHARS' can be for example
    'ZzNuM3NpczE5'

Delete all files in

Copy save files into: 'c: Program Files (x86) Ubisoft Ubisoft Game Launcher -
    storage - RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 "
  • drakin

dediğin şey olmuyor
  • daha açık şöle anlatıym bn kısa ama etkilimidr blmiomr çünkü oyun yok dneyemiorm ..

Beyaz ekran başLayınca oyunadn çıkın.

C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\dWJpc29mdF9nYW1lcg==\4\ , buradaki herşeyi siLin.
    Save_1_2 kLasörü içindekiLeri dosyaLarı buraya kopyaLayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba

Konsola çıkan ek paketler direk pc sürümüne dahil edilecekti ama hangi paket de var bilmiyorum.Alan bir arkadaşımız söyler ise sevinirim.

normalinde , white collector's edition ve black collector's edition'da da, kısaca hepsinde var

Tamam teşekkürler.Oyunun optimizasyonu nasıl arkadaşlar.Birde ac nin oyun motoru kullanılıyor diye biliyordum , yani grafik olarak fark çok var mı ac ile arasında?

• Arkadaşlar oyunu indirmek için biraz daha beklemem lazım sanırım.Full ne zaman çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Save dosyalarınız ubisoft serverlarında kaydedilirken bu oyun nasıl kırılacak ??

dünyaca ünlü 3 kişi var..şimdi adlarını vermim adamlar kırılmaz deidğimiz her oyunu 3-4 gün içinde kırdı ya isterse save ubisoftun
    sahibinin pcsine kayıt edilsin onu bile çözerler..Öyle birşeyki adam bir dll dosyası yapıyor bütün oyunu kırıyor aynı GTA IV deki gibi
    Şu oyun internete çıksın daha doğrusu Cdcilere gelsin tmmdır ya Sanırım tam anlamıyla ancak haftaya çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: owenefe

quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Save dosyalarınız ubisoft serverlarında kaydedilirken bu oyun nasıl kırılacak ??

dünyaca ünlü 3 kişi var..şimdi adlarını vermim adamlar kırılmaz deidğimiz her oyunu 3-4 gün içinde kırdı ya isterse save ubisoftun
    sahibinin pcsine kayıt edilsin onu bile çözerler..Öyle birşeyki adam bir dll dosyası yapıyor bütün oyunu kırıyor aynı GTA IV deki gibi
    Şu oyun internete çıksın daha doğrusu Cdcilere gelsin tmmdır ya Sanırım tam anlamıyla ancak haftaya çözülür

1 hafta beklemekde fayda var sanırım..

• çık artık

• allah kahretsin boşuna beklemeişim yaa sorun bendeymiş serverlarda sanııp bekliyordum arkadaşa denetitirdim onda sorunsuz iniyordu
    neyse bende başladım allahım yaa bu gecede sabahlıcaz off uykusuz kaldım bii oyun yüzünden hatta ekran kartımı bile değiştim grafiklerde sorun çıkmaz göz bebeğini bile göreyim diye çünkü bu oyun ancak öle zevk verir pazartesi Q6600 geliyor inş pazartesiye kadar fixler mixler cixler çııkar buglar felan kaybolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

drakin

dediğin şey olmuyor

forumlarda bir kısım işe yaradığını söylüyor :S
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.