Ula cepcilik yapa yapa usandım, kadınlar arkamdan bağırıyorlar küfür eder gibi
beyaz ekran sorunu çözülmüş olabilir..daha inmediği için denemedim ama olum oyrumlar yapılmış
o değil de kırılamayan tek oyun olacak sanırsam bu gidişle ubi eline aldı diyen bizler şimdi kara kara düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: vi®tue
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
o bant dedikleriniz tam olarak nedir anlayamadım??
Yukardaki resimlere bakarsanız anlarsınız.En üst ve en alttaki siyah boşluklardan bahsediliyor.
anladım sağol yardımın için ..
birde pc de bitirmem lazım bu oyunu sorunsuz sürüm çıkmışmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Th3InferNal
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba
Konsola çıkan ek paketler direk pc sürümüne dahil edilecekti ama hangi paket de var bilmiyorum.Alan bir arkadaşımız söyler ise sevinirim.
normalinde , white collector's edition ve black collector's edition'da da, kısaca hepsinde var
arkdaşlar beyaz ekran sorunu düzeltmşler bi sitede ama burda yasak olduğu içn bişey diemiorm nsl oldğunu anlatamıyorum bnde oyunda olmadığı içn deneyemiorm malesf...
Save dosyalarınız ubisoft serverlarında kaydedilirken bu oyun nasıl kırılacak ??
arkadaşlar beyaz ekran sorunu için şöyle bir fix var ama ne kadar doğru bilemem
"Delete your current profile in-game
Go to 'c:- Program Files (x86) - Ubisoft - Ubisoft Game Launcher - storage - RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 - ' where 'RANDOMNUMBERSANDCHARS' can be for example 'ZzNuM3NpczE5'
Delete all files in
Copy save files into: 'c: Program Files (x86) Ubisoft Ubisoft Game Launcher - storage - RANDOMNUMBERSANDCHARS - 4 "
drakin
dediğin şey olmuyor
daha açık şöle anlatıym bn kısa ama etkilimidr blmiomr çünkü oyun yok dneyemiorm ..
Beyaz ekran başLayınca oyunadn çıkın.
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\dWJpc29mdF9nYW1lcg==\4\ , buradaki herşeyi siLin. Save_1_2 kLasörü içindekiLeri dosyaLarı buraya kopyaLayın.
quote:
Orijinalden alıntı: darktooth
quote:
Orijinalden alıntı: Th3InferNal
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpossible
oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba
Konsola çıkan ek paketler direk pc sürümüne dahil edilecekti ama hangi paket de var bilmiyorum.Alan bir arkadaşımız söyler ise sevinirim.
normalinde , white collector's edition ve black collector's edition'da da, kısaca hepsinde var
Tamam teşekkürler.Oyunun optimizasyonu nasıl arkadaşlar.Birde ac nin oyun motoru kullanılıyor diye biliyordum , yani grafik olarak fark çok var mı ac ile arasında?
Arkadaşlar oyunu indirmek için biraz daha beklemem lazım sanırım.Full ne zaman çıkar ?
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
Save dosyalarınız ubisoft serverlarında kaydedilirken bu oyun nasıl kırılacak ??
dünyaca ünlü 3 kişi var..şimdi adlarını vermim adamlar kırılmaz deidğimiz her oyunu 3-4 gün içinde kırdı ya isterse save ubisoftun sahibinin pcsine kayıt edilsin onu bile çözerler..Öyle birşeyki adam bir dll dosyası yapıyor bütün oyunu kırıyor aynı GTA IV deki gibi Şu oyun internete çıksın daha doğrusu Cdcilere gelsin tmmdır ya Sanırım tam anlamıyla ancak haftaya çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: owenefe
quote:
Orijinalden alıntı: POLATAGA
dünyaca ünlü 3 kişi var..şimdi adlarını vermim adamlar kırılmaz deidğimiz her oyunu 3-4 gün içinde kırdı ya isterse save ubisoftun sahibinin pcsine kayıt edilsin onu bile çözerler..Öyle birşeyki adam bir dll dosyası yapıyor bütün oyunu kırıyor aynı GTA IV deki gibi Şu oyun internete çıksın daha doğrusu Cdcilere gelsin tmmdır ya Sanırım tam anlamıyla ancak haftaya çözülür
1 hafta beklemekde fayda var sanırım..
çık artık
allah kahretsin boşuna beklemeişim yaa sorun bendeymiş serverlarda sanııp bekliyordum arkadaşa denetitirdim onda sorunsuz iniyordu neyse bende başladım allahım yaa bu gecede sabahlıcaz off uykusuz kaldım bii oyun yüzünden hatta ekran kartımı bile değiştim grafiklerde sorun çıkmaz göz bebeğini bile göreyim diye çünkü bu oyun ancak öle zevk verir pazartesi Q6600 geliyor inş pazartesiye kadar fixler mixler cixler çııkar buglar felan kaybolur