Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Oyunu elinde sonunda muhakkak oynayacağız ama şu siyah bant olayı beni deli ediyor.Arkadaş ne kadar büyük bant koymuşlar öyle görüntünün yarısı gidiyor resmen.Umarım bir patch'le filan düzeltirler yoksa oynayacağım oyundan gram zevk alamam.
    Ubisoft port ederken görüntüyü 4:3, 5:4, 16:10 gibi oranlara uyarlamayı beceremediği için yamayla falan olmaz bu iş. O siyahlıklardan kurtulmanın tek çözümü 16:9 oranında çözünürlük (1280x720, 1920x1080 gibi) ve monitör kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekinokx

burayı bir türlü geçemedim hepsi aynı anda saldırıyor elimde ne kılıç nede başka bir silah var yumrukla saldırıyorum.

saldırmayacaksın galiba orda, kaçacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekinokx

burayı bir türlü geçemedim hepsi aynı anda saldırıyor elimde ne kılıç nede başka bir silah var yumrukla saldırıyorum.

saldırmayacaksın galiba orda, kaçacaksın?

valla dostum bir türlü kaçmıyor sadece sağa sola saldırılardan sıyrılıyor zırhlı olanlara hiç bir vurmak gerçekten çok zor bakalım bir kaç deneme daha yapıcam.

• Yukarıda ki foto da kurtulmanı istiyor, hareketlerle rehin alma gibi bir şey var mı , arkasından dolanıp boynundan tutup fırlatıp kaçma gibi vs? ilk oyunda adamı tutup fırlatıyoduk bundada vardır dene bi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Yukarıda ki foto da kurtulmanı istiyor, hareketlerle rehin alma gibi bir şey var mı , arkasından dolanıp boynundan tutup fırlatıp kaçma gibi vs? ilk oyunda adamı tutup fırlatıyoduk bundada vardır dene bi .

evet dostum dediğin gibi adamları tutup birbirlerinin üzerine atıp oradan kaçmakmış sonunda geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Oyunu elinde sonunda muhakkak oynayacağız ama şu siyah bant olayı beni deli ediyor.Arkadaş ne kadar büyük bant koymuşlar öyle görüntünün yarısı gidiyor resmen.Umarım bir patch'le filan düzeltirler yoksa oynayacağım oyundan gram zevk alamam.
    Ubisoft port ederken görüntüyü 4:3, 5:4, 16:10 gibi oranlara uyarlamayı beceremediği için yamayla falan olmaz bu iş. O siyahlıklardan kurtulmanın tek çözümü 16:9 oranında çözünürlük (1280x720, 1920x1080 gibi) ve monitör kullanmak.

bu dediğinde bende mevcut işte samsung p2350 var 1920*1080 merakla bekliyorum...

• Oyun D&R'da mevcut.Sabah gittim daha yeni gelmişti.Seçtim aradan hemen.Almaya kararlı varsa bakabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

quote:

bu dediğinde bende mevcut işte samsung p2350 var 1920*1080 merakla bekliyorum...

1600*900 dede gözükürmü o bantlar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

1600x900 16:9 oranında bir çözünürlük olduğu için gözükmez.
  • quote:

quote:

Teşekkürlerimi sunarım.
  • oley sonunda çıkmış steamden alayım yarın oynarım artık
  • quote:

quote:

Eyer ilk oyundaki gibi ise gözükür. 22" Ekranımda o şekilde oynamıştım ilk oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Eyer ilk oyundaki gibi ise gözükür. 22" Ekranımda o şekilde oynamıştım ilk oyunu.
    Monitörünüzün (Samsung T220) çözünürlüğü 1680x1050 (16:10 oranında bir çözünürlük) olduğu için gözükmüş. 16:9 oranında olsaydı gözükmezdi.
  • Eski oyunda videoları atlayamıyorduk bu oyunda atlayabiliyormuyuz ve videoalr gene oldukca uzunmu?

hem bu var hem ilk oyunda o yaşlı dede fıtık ediyodu 15 dakka konuşuyordu geçmede yoktu umarım dialoglar bu kadar sıkıcı ve uzun değildir..

quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

ben bununla oynayabilir myin
    intel(R) pentium(R) D Cpu 3.00Ghz (2CPUs)
    2048 Ram
    nvidia 9600gso 512 mb
    oynayabilir miyim?

oynarsın en kötü mediumda benimkide sana yakın herşey maxda ilk oyunu 20-25 fps ile bitirmiştim bide laptoptu yani..
  • o bant dedikleriniz tam olarak nedir anlayamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

o bant dedikleriniz tam olarak nedir anlayamadım??

Yukardaki resimlere bakarsanız anlarsınız.En üst ve en alttaki siyah boşluklardan bahsediliyor.
  • arkadşlar şu beyaz ekran olayına bir yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadşlar şu beyaz ekran olayına bir yardım lütfen

Oyunun orijinal sanırım değil mi?
  • Oyun güzel çalışıyor ama beyaz ekranla akraba olduk. Şu beyazı atlatsak ne güzel olmaz mı?

Beyaz ekran siyah ekran mavi ekran. Ne ekran sorunları var şu pc de arkadaş, hatalar silsilesi... Oyun mis gibi çalışıyor bu arada, 8x aa 8x af tam detay bilmemkaç fps. akıcı yani anlıcağınız. performans sorunları yok gibi oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Mart 2010; 17:24:14 >
  • @drakin

Beyaz ekran sorunu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 6 Mart 2010; 17:30:26 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.