Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yani oyunda siyah bant var..Oyunu oynarken mi ara videolarda mı ? Ben hiç bir youtube videosunda siyah bant falan görmedim..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliheken26

yavaş beyler ben dha 1 i bitiremedim

1.oyunla boştan yere uğraşmana değmez çok monoton bir ilerleyişi var görev yapıları birbirinin aynısı bir süre sonra sıkılırsın ama ben bitireceğim diyorsan oyna.Grafiklere lafım yok ama.
  • Bende oynayabiliyorum ama görev alınca beyaz ekran sorunu oluyor. Kendi şehrimden çıkıp diğer şehirlerden birine girdim ama orada da sağ alttaki harita bozuk gösteriyor. Bi türlü adam gibi bişey yapamadık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Nasıl yani oyunda siyah bant var..Oyunu oynarken mi ara videolarda mı ? Ben hiç bir youtube videosunda siyah bant falan görmedim..???

siyah bant falan yok ben oynuyorum gayet düzgün.
  • arkadaşlar optimizasyon hakkında bilgi verirseniz iyi olur 1.oyunla aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokata

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Nasıl yani oyunda siyah bant var..Oyunu oynarken mi ara videolarda mı ? Ben hiç bir youtube videosunda siyah bant falan görmedim..???

siyah bant falan yok ben oynuyorum gayet düzgün.

Çözünürlüğün kaç oyun'da?
  • yaw epey dir full grafikde hiç bir oyun kasılmıyordu bu oyun az kasmaya başladı :D ekran kartını yenilemem lazım artık :D ekran kartı satılır :D
  • Bikaç ss koyalım. Böyle görev yapmadan oyunun tadı çıkmıyor. Bekleyeceğiz artık napalım.

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

grafikleri hiç beğenmedim bu arada. ilk oyunun grafikleri çok daha iyiydi.

• orjinal olmayan oyunlarda yani internetten indrilimiş assasians creed 2 de ki tek sorun göreve başlamıyor başlarsa beyaz ekran dimi tek sorun o
  • @drakin

haritaya giriliyor ona çözüldü demişlerdir..

diğer şehirlere gidebiliyoruz bir kısmına ama kapılar kapalı ilk şehirdeki görevleri bitirmediğimiz için..

1.5 saat filan oynadım, damdan dama atladım at koşturdum cepçilik yaptım sıkıldım en sonunda çıktım
  • Dante:
    Hakikaten birinci oyundaki grafikler bu oyundakinden iyi verdiğin sslere bakarak videolardaki grafikler daha iyiydi belkide başka haritalarda daha iyidir grafikler bekleyelim oyun çıksın bakarız.
  • - konsol versiyonu grafikleri daha iyi sanki ben çok etkilenmiştim oyunu konsolda oynarken ama burdaki ss lerde renk paletindenmidir nedir pek etkisiz gözüküyor

nahada konsol ss leri

bu arada karektere gelen yenilkelride sıralamıştım güncele alalım konuyla ilgili değil ama spoiler yapalım genede

- 2 silah ( bir büyük ,bir küçük- bunlar satıcılardan alınıp değiştirilebiliyor )+ sis bombası + bıçaklar + barutlu basit bir silah + suikast bıçakları iki elde + zehirli suikast bıçağı / not : hepsini oyun başında almıyoruz tabi
    - dövüşlerde tokat atmak
    - yerden kum alıp düşmana fırlatma
    - çift elle tutulan silah ve mızrak kullanma
    - eli boş iken düşmanın elindeki silahı kapıp bitirici vuruş yapma
    - yakaladığınız düşmana kafa veya diz vurma
    - yüksek bir yerden suikast bıçakları ile rakibin tepesine atlama
    - balkon vb. yerlerde tutnurken düşmanı aşağa çekip atmak
    - saman balyaları içinden düşmana saldırıp onu balyaların içine çekmek
    - kontra ataklar çeşitlenmiş animasyonlar çok daha gelişmiş ( ayrıca çekic , hançer gibi silahların kılıçlara göre farklı animasyonları var ... )
    - kalabalıkların arasına saklanarak düşmandan saklanma
    - kuyu vb. yerlerin içine sarkarak düşmandan saklanma , yanına gelen düşmanı aşağı çekme
    - yüzme , balıklama dalma (her türlü yükseklikten ) , suyun içine saklanma
    - kayık ( gondol ) kullanma
    - tırmanırken yetişemediğiniz yerlere sıçrayarak tutunma
    - saman balyalarının içine geri geri atlama
    - kaçan hırsız yada düşmanların üstüne sıçrayarak yakalma
    - sağlık paketi alıp, sağlık kullanma
    - zırh geliştirme ... yeni assasins kıyafetleri satın alma
    - saklanmak için kadınları yanınıza çağırma ( ayrıca bu kadınlar düşmaların dikkatini de dağıtabiliyor )
    - yardım için paralı asker veya hırsızları çağırma
    - yerlere para saçma halka kapış yapma

not : tabi venice nin atmosferi bir başka idi oyunda oradan ss alınca daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Mart 2010; 20:45:12 >

• Performans sorunu var ayrıca, şehirde oynayınca anlaşılıyor. Multisampling kapatmama rağmen akmıyor oyun tırtıklaya tırtıklaya ilerliyor. yağ gibi değil yani. performans sorununu düzeltmeleri lazım. update çıkmış oyuna ama deneyemiyoruz tabii belki düzelmiştir update ile.

böyle bir grafiği 8x multisampling ile oynamam gerekirdi. komik olmuş. zaten grafik yok ne hakla kasıyorsun be oyun
  • Selam arkadaşlar. Yarım saat önce Ankara Cepa D&R da idim. Assassins Creed 2 yi 87 Tl ye satıyorlar. Epeyce vardı stoklarında. Yalnız aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi "oyunu oynayabilmek için daimi internet bağlantısı gerekir" uyarısı vardı.

• grafikler ilk oyuna göre biraz gerilemiş gibi gerçekten. ilk oyunda daha gerçekçi görsellik vardı. renkler biraz şeffaflaştırılmış gibi görünüyor.
  • @evohan, resimlerden 2 tanesi benim çektiklerim olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

@evohan, resimlerden 2 tanesi benim çektiklerim olsa gerek

doğrudur bu konuya atmışım gene ordan aldım bende , benimkilerde vardıda bulamadım:)

yannız ışıklandırmada falan baya fark var gibi , pc garfikleri siyah beyaz kalmış bide konsol yanında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Mart 2010; 21:04:37 >
  • pc grafikleri çok rezalet ya.. indircektim vazgeçtim
  • Oyunu oynarken net bağlantısı koparsa bi anda masa üstünde buluyorsunuz kendinizi..Bağlantının kopması sorun değil..Bağlantı pek kopmuyor aslında kopmasından kastım sekronizasyonda bir sorun olduğu an cart masa üstündesiniz..

Birde altta üstte hakikaten siyah bant var..1920-1200 monitör kullanıyorum..Kötü olmuş..

Grafiklerde pek sağlam değil gibi geldi bana

5870 ekran kartında herşey full çok akıcı..bir sorun yok..

ama siyah bant olayı tad kaçırmış..
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.