Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayer983

grafikler ilk oyuna göre biraz gerilemiş gibi gerçekten. ilk oyunda daha gerçekçi görsellik vardı. renkler biraz şeffaflaştırılmış gibi görünüyor.

Post effect den dolayı öyle o. Bi de optimizasyon diye grafikleri bitirmişler oyunun.
  • Arkadaşlar oyuna başlıyorum Kadın bana bişeler diyor sinirli sinirli sövüyo heralde

sonra yatiyorum oraya ordan sonra beyaz ekran çıkıyo kalıyor öyle neden acaba

son driverine kadar herşeyi yüklü pc nin
  • Konsol resimleri tvden kaliteli foto mak. ile çekiliyor arkdaşlar,PCdeki sslerle karşılaştırılması doğru olmaz,Pcdekinide foto mak. ile çekseniz böyle görünür
  • Bugün DNR'da gördün dedim bu oyunun çakması. Çıktığından haberim bile yoktu :D
  • herhalde şu beyaz ekranın çözümü bulunmadı, değilmi?
  • valla kimse almıyor steam de top sellers da alt sıralarda. iyi oldu iyi. böyle saçma sapan drm ler çıkarırsan sana az bile ubi. hem 6 ay sonra çıkar hem saçmalık drm ile çıkar üstüne multisi bile olmayan oyunu 59 dolardan sat. inş ders olur bu sana ubi. starforce belasını da sen başımıza açtın bunu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Orijinalden alıntı: gokata

quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

Nasıl yani oyunda siyah bant var..Oyunu oynarken mi ara videolarda mı ? Ben hiç bir youtube videosunda siyah bant falan görmedim..???

siyah bant falan yok ben oynuyorum gayet düzgün.

Çözünürlüğün kaç oyun'da?

1920x1080

• quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

herhalde şu beyaz ekranın çözümü bulunmadı, değilmi?

başkasındadamı var bu problem ohh rahatladim valla bana özgü zannediyordum sinirden kırıcaktım bu pcyi meğer oyundanmış
  • oyun bu ayın 9'unda çıkacak yorumları var bazı yerlerde ben 9'una razıyım inşallah daha fazla gecikmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bugün DNR'da gördün dedim bu oyunun çakması. Çıktığından haberim bile yoktu :D

Ben de bugun gordum. Cikmis! Oynayabileceklere duyurulur!
  • Oyunda devamlı değişen gün saatlerine göre değişen renkler var yalnız..Bunuda göz önüne alın..Sabahları daha flu olurken renkler öğlenden sonra daha netleşiyor mesela..

Ben 2-3 saattir oynuyorum netin kesilmesi falan olmadı..Sadece ilk kez girdiğimde bi masa üstüne attı o kadar..Son 2 saatte hiç bir sorun yaşamadım senkronizasyonda..Orijinal alacaklar pek kulak asmasınlar derim..Çatır çatır oynanıyor..

Dediğim gibi bir tek siyah bant olayını sevmedim..Onun dışında oyun gayet güzel..

Mimikler ve hareketler oldukça gerçekçi olmuş..Şaşırma efektleri üzülme sevinme şok geçirme..Hoşuma gitti..
  • quote:

Oyunda devamlı değişen gün saatlerine göre değişen renkler var yalnız..Bunuda göz önüne alın..Sabahları daha flu olurken renkler öğlenden sonra daha netleşiyor mesela..

Ben 2-3 saattir oynuyorum netin kesilmesi falan olmadı..Sadece ilk kez girdiğimde bi masa üstüne attı o kadar..Son 2 saatte hiç bir sorun yaşamadım senkronizasyonda..Orijinal alacaklar pek kulak asmasınlar derim..Çatır çatır oynanıyor..

Dediğim gibi bir tek siyah bant olayını sevmedim..Onun dışında oyun gayet güzel..

Mimikler ve hareketler oldukça gerçekçi olmuş..Şaşırma efektleri üzülme sevinme şok geçirme..Hoşuma gitti..

Görev yapabiliyor musunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani oyunda siyah bant var..Oyunu oynarken mi ara videolarda mı ? Ben hiç bir youtube videosunda siyah bant falan görmedim..???

1920x1080

Siyah bant zaten widescreenlerde değil kare ekranlarda olur.Görüntünün en-boy oranı bozulmasın diye siyah bantlarla destek koyarlar.Ama dediğim gibi yeniden programlanırsa,patch filan gelirse siyah bant olayı ortadan kalkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 6 Mart 2010; 23:42:25 >

• arkadaşlar white screen hakkında yardımcı olabilecek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

quote:

quote:

quote:

1920x1080

Siyah bant zaten widescreenlerde değil kare ekranlarda olur.Görüntünün en-boy oranı bozulmasın diye siyah bantlarla destek koyarlar.Ama dediğim gibi yeniden programlanırsa,patch filan gelirse siyah bant olayı ortadan kalkabilir.

Bende widescreen var(16:10) ama bende de ilk oyunda siyah bantlar vardı...

• Siyah şerit bende de var. Oyun aspect ratio ile ilgili bir ayar olsa onla düzeltilir o olay ama onu bulamadım options'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mart 2010; 0:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Siyah şerit bende de var. Oyun aspect ratio ile ilgili bir ayar olsa onla düzeltilir o olay ama onu bulamadım options'da.

İlk oyunda da yoktu zaten,Ubisoftun salaklıklarından biri de bu.
  • AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core Processor 4600+ 2.40Ghz
    3 GB Ram
    Nvidia Gforce 8500gt 512 mb.

Sizce sistemim oyun için yeterlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pc grafikleri çok rezalet ya.. indircektim vazgeçtim

antika pc kullanırsan tabiki kötü grafik elde edersin. git bir full hd çözünürlük, full aa ve af , full ayarlarda oyna , sonra gel yorum yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

pc grafikleri çok rezalet ya.. indircektim vazgeçtim

antika pc kullanırsan tabiki kötü grafik elde edersin. git bir full hd çözünürlük, full aa ve af , full ayarlarda oyna , sonra gel yorum yap.

dediğin gibi oynuyorum bana da kötü geldi ...
    Edit:Just Cause 2 demo oynadım grafikler süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dihaş -- 7 Mart 2010; 0:43:09 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.