Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki biz ne kadar uyarsak da, sizler ceza almayın diye uğraşsak da bu iyi niyeti suistimal eden birçok üyemiz mevcutmuş.

Kural dışı davranışlarda bulunan üyeler için, yapılan ihlallare bağlı olarak uyarı, ceza ve bölüme süresiz olaraj mesaj atamama yasağına çarptırıldılar.

Bundan sonra herhangi bir uyarı yapılmayacak, illegal en ufak imalarda bulunan için müsamaha gösterilmeden doğrudan kurallara dayanarak gereken yaptırım uygulanacaktır. Ayrıca kuralları eleştirmek için bu konuyu kullanan üyeler için de konuyu kirlettikleri için gereken uyarılar verilecektir.

Donanım Haber'in kendine has kuralları olduğunun farkına varmayan, Donanım Haber'i diğer illegal içeriğe izin veren siteler ile karıştıran üyelerin bu konuda biraz daha dikkatli olmalarını, forum kurallarını düzgünce okumalarını dilerim.

Not: Lütfen bu bilgilendirme mesajına cevap vermek için bu konuyu kullanmayınız. Konu oyun içeriği hakkında bilgi ve düşüncelere açık bir konudur, düzeni bozmamaya özen gösteriniz.

• Ben eski oyunu tekrar yüklüyorum havaya girmek için
  • Dnr a gweldi mi oyun?..bir de şunu sormak isitiyorum Dnr da 2 oyun alınca indirim varmış sanırım bc2 + Assasins Creed 2 alsam ne kadr indirim olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trumpeter Swan

Ben eski oyunu tekrar yüklüyorum havaya girmek için

Eski oyunda videoları atlayamıyorduk bu oyunda atlayabiliyormuyuz ve videoalr gene oldukca uzunmu?
    Birde ilk oyun kadar pcyi kasıyor mu?
  • Şuan da oyun elinde olanklar yazabilirler mi?

+Optimizasyon nasıl?
    +İlk oyunla 2. oyunu karşılaştırınca çok fazla grafik farkı var mı?
    +NPC sistemi nasıl?İlk oyundaki gibi boş boş insanlar dolanıyor mu yoksa farklı şeyler yapan birçok insan var mı?

Bir de oyunu alanlar nerden ve ne kadara aldı yazarlarsa sevinirim.
  • Videoları atlayamıyoruz ama eskisinde daha kısa diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekinokx -- 6 Mart 2010; 14:16:37 >
  • her siteyi dolaştım..Bu beyaz ekran vs gibi sorunlar sadece internetten indirilenlerdemi yoksa orjinal oyundada varmı
    ona göre hemen gidip alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: owenefe

her siteyi dolaştım..Bu beyaz ekran vs gibi sorunlar sadece internetten indirilenlerdemi yoksa orjinal oyundada varmı

Orjinallerde yok
  • oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: owenefe

her siteyi dolaştım..Bu beyaz ekran vs gibi sorunlar sadece internetten indirilenlerdemi yoksa orjinal oyundada varmı

Orjinallerde yok

anladım teşekkürler..Ozaman teknosaya felan yıllar sonra gelir en iyisi online orjinal satan yerlerden sipariş vermek
    herkese kolay gele

• Arkadaşlar biz bu oyunu oynayamıycaz galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arkadaşlar biz bu oyunu oynayamıycaz galiba :)

Öyle görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

oyun nun ek paketleri ücretsizmi olucak acaba

Konsola çıkan ek paketler direk pc sürümüne dahil edilecekti ama hangi paket de var bilmiyorum.Alan bir arkadaşımız söyler ise sevinirim.
  • Oyunu elinde sonunda muhakkak oynayacağız ama şu siyah bant olayı beni deli ediyor.Arkadaş ne kadar büyük bant koymuşlar öyle görüntünün yarısı gidiyor resmen.Umarım bir patch'le filan düzeltirler yoksa oynayacağım oyundan gram zevk alamam.
  • netten yasal olarak nereden indiriliyor? Fiyatını bilen var mı?

kendim buldum: 60$ ve bonus pack olanı 65$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 6 Mart 2010; 15:17:34 >
  • steamdan indirebilirsiniz fiyatını bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

netten yasal olarak nereden indiriliyor? Fiyatını bilen var mı?

Steamdan alabilirsin.
  • ulan ayda yılda bir pc'de oyun oynayalım dedik onda da bembeyaz ekrana takıldık halledemedim şu işi bi yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

steamdan indirebilirsiniz fiyatını bilmiyorum

60 dolar.
  •  Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

burayı bir türlü geçemedim hepsi aynı anda saldırıyor elimde ne kılıç nede başka bir silah var yumrukla saldırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.