Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
355.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: for153

arkadaşlar figür ne oluyor bir açıklar mısınız ?

Figür bu

[simage]
    [/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=1358&from=forum
    İzleyin çok değişiklik var ps3 ve xbox 360'ı olanlar biliyor zaten.
    Oyun monotonluktan kurtulmuş.

kardeşim oyun mükemmel kusursuzmuş ya gerçekden oynayan arklar diyor

Offf ama olmazki ya yapmayın şöyle şeyler..İçim gidiyor..

Çok sabırsız bir milletiz videolarla geçinmeye çalışıyorum şu an.

• @Ekinokx çok ayıp ediyosun haa kolay gelsin. aslında multi olarak co-op oynanabililse bende alırdım ancak single player bir oyun. daha ucuz olabilirdi. o zaman alan da çok olurdu.
  • @kinokx
    ya bi oyuncak için 100 tl mi verdin pes doğrusu.oyunun heryerde normal sürümü satılıyo nedne onu almadın anlamadım.bende çok sabırsızlanıyorum ama 2-3 güne çıkmazda 1 haftaya çıkar gta da böyledi nooldu sonunda hepimiz bitirdik biraz sabredelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

@Ekinokx çok ayıp ediyosun haa kolay gelsin. aslında multi olarak co-op oynanabililse bende alırdım ancak single player bir oyun. daha ucuz olabilirdi. o zaman alan da çok olurdu.

Ama dostum gerçekten alıp koleksiyondaki yerini hakeden bir oyun olmuş.

Soranlara ek bilgi iki çeşit koleksiyon versiyonu var black edition ve white edition ve normal paket var trde sadece white edition gelmiş herhalde baya araştırdım ama bulamadım siyah paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

@kinokx
    ya bi oyuncak için 100 tl mi verdin pes doğrusu.oyunun heryerde normal sürümü satılıyo nedne onu almadın anlamadım.bende çok sabırsızlanıyorum ama 2-3 güne çıkmazda 1 haftaya çıkar gta da böyledi nooldu sonunda hepimiz bitirdik biraz sabredelim.

dostum aslında ben genelde oyunların koleksiyon paketlerini alıyorum buda denk geldi, oyuncak değilde biblo desek daha uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekinokx

quote:

@kinokx

dostum aslında ben genelde oyunların koleksiyon paketlerini alıyorum buda denk geldi, oyuncak değilde biblo desek daha uygun olur.

koleksiyon mu yapıyodun pardon ozmn.bende sabırsızlanıp aldın sandım.evt cidden böle biblomsu bi hava vardı oyuncakta parlaktı hareketsiz heralde.
  • quote:

quote:

quote:

@kinokx

koleksiyon mu yapıyodun pardon ozmn.bende sabırsızlanıp aldın sandım.evt cidden böle biblomsu bi hava vardı oyuncakta parlaktı hareketsiz heralde.

dediğim gibi biblo ve çok sert plastikten yapılma tek başına aldığında 45-50 tl arası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@kinokx

dediğim gibi biblo ve çok sert plastikten yapılma tek başına aldığında 45-50 tl arası.

bide onun plastik oyuncağı vardı ama ac 2 deki karakter diil 1 de kiydi plastik her yeri oynuyo felan mavi.s.hp ta 45 tl idi

• bölüm bitti bakalım şimdi ne başlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@kinokx

bide onun plastik oyuncağı vardı ama ac 2 deki karakter diil 1 de kiydi plastik her yeri oynuyo felan mavi.s.hp ta 45 tl idi

anladım dostum bu onlardan değil koleksiyonerler için özel üretim..

• Bu resimleri koyanlar orjinalmi hep oyunlar kıbrısta satan bi yer bulsam yarın direk alıcamda burda orjinal oyun ne gezer teknoloji dükkanlarında bile korsan var

bu arada grafikler cilalanmış bayağı daha temiz olmuş hiçte fena değil iyice delirdim oyunu oynamam lazım ilk oyunu geç farkedip geçen aylarda bitirmiştim biriydim şimdi bu yeni oyun ilaç gibi gelicek ilk oyun hala aklımda ama umarım görevler farklı olmuştur ilkinde hep aynıydı..
  • Multi olsa bir dakika düşünmeyip gidip orjinal alacağım ama multi yok ne yapayım arkadas ya :S
  • Yarın sabah Olivium D&R'dan alıyorum.Umarım gelmiştir.Almak isteyen varsa sabah takılabilir bana
  • oyunu animus bug ı atlatıp normal haritada oynayan bir ben varım heralde sağda solda dolanıyorum görev yapınca yine beyaz ekran hatası alıyorum. şöyle ss verelim bikaç oyun grafikleri hoşuma gitti. akıcı oynatıyor..

1920x1080 full detay 4x aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 6 Mart 2010; 3:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokata

oyunu animus bug ı atlatıp normal haritada oynayan bir ben varım heralde sağda solda dolanıyorum görev yapınca yine beyaz ekran hatası alıyorum. şöyle ss verelim bikaç oyun grafikleri hoşuma gitti. akıcı oynatıyor..

bende oynuyorum. herkesten paraları araklayıp binaları yapıyorum öyle canım sıkılıyor acaba binalarıfull yaınca ne olcak diye merak ediyorum. yoksa değmez görev yapmadan sıkıcı olur. savaşlarda sadece elemanların silahlarını alarak dövüşüyorum. alıyorum silahı adamı kesiyorum yine yere atıp diğerinin hamlesini bekliyorum. bazıları yemiyor o zamanda zehire saldırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

ahanda çıktı

hadi sana
    ayrıca oyun orjinal olarak çıktı fakat korsan sürümü daha çıkmadı. korsan sürümde bir sürü hata var ve ubi işini yine iyi yapmış gibi görünüyor şimdilik.
  • Beyler indfiriyorum ama acaba şu sistemle oynayabilirmiyim..
    E5200 işmeci
    2 x 2 gb 800 mhz ram
    shappire vapor-x 4890 1 gb (bugun aldım) işlemciyide öbür aya artık gerçi bulsam forumda alıcam Q6600 ama yok nalet cpu
    Eğer çalışırsa diğer ay alıcam çlışmazsa akıcı bir şekilde hemen alıcam yeni işlemci
  • @Metin*
    Sistem gayet yeterli işlemci default damı?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.