Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: I-C-O

Reisler su gizli nesneleri (kus tüyü vs) bul trophy leri icin ne önerirsiniz? Yani oyunun basinda / ortalarinda mi ariyayim, yoksa oyun bitince mi? Ve oyun bitince özgür dolasabiliyor muyuz? (Mafia 2 faciasindan sonra)

Bitir öyle ara. Geniş geniş gezerek bulursun.

• By_Meto Sagol ganga. Reticlum Eyvallah reis Artik beni hikayelerde görürsünüz; Az gitmis uz gitmis dere tepe düz gitmis.
  • oyunu ezio collection alıp ps4 te oynama imkanı buldum.
    onca yıldır oynamadığım için o kadar üzgünüm ki şahesermiş oyun. oynadığım en güzel oyunlardan biri olabilir. rönesans gibi konulara ilgili olmam da sevgimi katlamış olabilir ancak oynamayan varsa ezio collection şuan indirimde alıp oynasın.
  • Ezio reisin doğum günü saygılar

• Vay be anilar canlandi basligi gorunce.
    Ne kadar zevkle oynamistik ezio karakteriyle 3 oyunu.
    Sonra cikan karakterlerin hicbiri ezio gibi olmadi. Efsane oyun...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu ilk kez oynuyorum. İkinci oyundan başladım ve yeni bitirdim. Özellikle müzikler şahane. Ezio hatırlanacak bir karakter.
  • Bende ac serisine yeni başlangıç yapanlardanım , 2 yi indirdim başlamak için grafikler vs. arada zamanla ne fark olmuş ya öyle:)

Ama söylemeden geçemicem o zamanın oyununa göre ubisoft gerçekten efsane oyun yapmış.

• bir şekilde Assassin's Creed 1'i bulup oynayın derim Altair hatrına. Her ne kadar tekdüze de olsa serinin ilk oyunu o.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar geçsede unutulmaz...

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]WDR Klassikyoutube
    *** NEU: 2 STUNDEN ASSASSINS CREED SYMPHONIC ADVENTURE LIVE KONZERT: https://youtu.be/cM2TgyNJVME *** Ezios’s Family Concert Suite aus dem Videospiel 'Assassin’s Creed II'. Das Spiel begleitet Assassin Ezio und seine Familie im Florenz des 15. Jahrhunderts. Diese Stimmung greifen Jesper Kyd und Arrangeur Benoit Grey auf. Das WDR Funkhausorchester und der WDR Rundfunkchor mit Pianist Benyamin Nuss brachten die Suite am 24.08.2018 in der Kölner Philharmonie unter der Leitung von Dirigent Evan Christ auf die Bühne. WDR Funkhausorchester WDR Rundfunkchor Benyamin Nuss, Klavier Gun Young An, Sopran-Solo Evan Christ, Dirigent ► Mehr zum WDR Funkhausorchester, zu Konzerten und aktuellen Livestreams gibt es bei https://funkhausorchester.wdr.de ► Das WDR Funkhausorchester bei Facebook https://www.facebook.com/wdrfunkhausorchester
    https://www.youtube.com/watch?v=_UGcwmafuR0
  • hortun böylesi

• Assassin's Creed II: The Making of a Beloved Game - Dev Commentary (15th Anniversary)

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU]Ubisoftyoutube
    SPOILERS AHEAD. Celebrate 15 years of Assassin’s Creed II with insights from Jean Guesdon, game designer on the game, as he discusses the foundation and creation of this iconic sequel. About Assassin's Creed II: Assassin's Creed II introduces you to Ezio, a new assassin carrying on the deadly lineage of his forebears. Confront an epic tale of power and corruption as you hone your Assassin's art, wielding weapons and instruments designed by the legendary Leonardo Da Vinci himself in this gripping and deadly adventure. Stalk your prey through richly detailed, historically accurate, open-ended environments of pristine yet brutal backdrop of a Renaissance Italy. Scale buildings, mount horses, blend in with crowds. Do whatever it takes to achieve your objectives. About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2024 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=LPn0_mpxRC4
  • Ne varsa eski oyunlarda var be

2-3 haftadır sardım yine Ezio ile damdan dama atlayıp duruyorum birinci oyundan sonra ne büyük gelişim göstermişler ama o kadar çeşitlenmiş ki hem mekanikler, hem görevler, hem harita

• BlackLead kullanıcısına yanıt

Ben gecen sene 2.oyunu PS3 te oynamistim. Oncesinde PS4 versiyonunu da oynadim. yine xbox 360 ve 2010 gibi de PS3 de oynadim.

Ac serisinde en son Oddyss yi oynamis biri olarak, Oyun bana geçen sene bayaga outdated geldi.

o tirmanma olayi cok yavas.Kontroller cok eski kalmis. Grafikler PS3 versiyonunda cok kahverengimsi gozukuyordu. yapay zeka evlere şenlik tabi.

hikayesini zaten ezbere biliyoruz. Nostalji yapmak için bana keyifli gelmemisti. En fazla ciddiye almayarak oynarsin o da yandan Tv acar bir sey izleyerek oynanir. Ama simdi bu oyunda ne far cry ne de son AC oyunlarindan biri

Karakterleri ve oyunun dünyası bu oyunun ciddi oynanmasini hak ediyor. Oyun acik dunya olmayip, linear bir sekilde olsaydi biraz daha gideri vardi.

Yine 2007 doneminde ki acik dunya aksiyon oyunlarıyla kiyasliyorum, Prototype daha seri bir oynanisi var (PS3 te gecen sene bitirdim)

PS3 e Infamous 2007 de cikiyor yanlis hatirlamiyorsam(gecen sene ps3 te bitirdim). onun da animasyonu ayni AC 2 gibi cok kutuk geldi. O dönemde ki oyunlarin teknolojik olarak boyle olmasi 2012 ye kadar sürmüştü. AC 3 ile yeni animasyonlar gelmisti.

Ayni kategori degil ama hack and slash olarak, 2005 de cikan God of war in bile 2025 te hala gideri var. çünkü acik dunya olmamasi ve linear bir Oyun olmasi aksiyon, puzzle dengesini iyi oturtmasi yillar sonra bile sikmadan oynatiyor.

Ama mesela God of war 2018, Gears 5 gibi oyunlar yari acik dunya oldugundan yillar sonra kulfet gelip çok sıkıcı gelecektir.

Oyunun acik dünya olmasi yada linear olmasi oyunun oynanisini oldukca degistiriyor.

Oyunu oynamak yerine soundtracklerini dinlemek benim icin bir nevi o gunlere goturuyor. City of rome parcasini hala unutmam. Arada dinlerim.

Ubisoft ilk once Prince of Persia yi yiyip , Assassin's creed serisini dogurdu sonra Assassin's creed serisini de mok edip birakti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 14 Mayıs 2025; 3:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.