Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
    Arkadaşlar 1. oyunu oynamadım direk 2'yi alsam hikayeden eksik kalır mıyım? Yoksa hikayeler bağımsız mı?

Öyle kıl, tüy işim olmaz hikaye için oynarım. Oynama süresi kaç saat? Uncharted'da trophy kasmasan 12 saatte bitirmişim 2. oyunu hardda. Aynı şekilde hardda başlarım ne kadar götürür beni? Sadece hikaye.

Ben de direk 2. Oyunu oynadım. 11-12 saat vardır herhalde ama emin değilim.
  • Aslında iki oyun temelde birbiriyle bağlı çünkü işin özünde Tapınakçılarla olan savaş konu alınıyor. İlk oyun zaten baya ucuzladı önce onu alıp oynayıp sonra ikincisine geçmen daha güzel olur bence.
  • Bence de ilk oyunu oynamak lazım çünkü hani asıl hikaye olarak pek bir bağlantısı olmasa da oyunun başında ve sonlarına doğru ilk oyunla bol bol bağlanıyor.Oyunun ucuzladığı bu günlerde 2 sinide arka arkaya oynarsanız daha iyi olacaktır.

Zaten 1. oyun ile 2. oyunun arasındaki kalite farkını anlarsınızİlk oyunda neredeyse bütün görevler birebir yani aslında farklı ama uygulayış şeklimiz aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

action figürüyle oyunun paketi 250 lira D&Rda. fiyatı çok abartı.aynı action figürü bulabiliriz ucuza yurtdışı sitelerde.

D&R internet sitesinden alırsan 212 TL ye geliyo ama white edition.Black edition un rengi dışında Ezio nun aksesuarları farklı.
  • Oyunu bende aldım bugün akşama oyundayım inşallah
  • Oyun Platinum'a düsse alcam da... Suan cok paali parada kalmadi
  • Show Your Colors Trophy sini nasıl alabilirim arkadaşlar kıyafeti açtım ama alamadım yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 26 Ocak 2010; 17:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Show Your Colors Trophy sini nasıl alabilirim arkadaşlar kıyafeti açtım ama alamadım yardım

Dağlarda da giyeceksin hocam, oraya fast travel yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Show Your Colors Trophy sini nasıl alabilirim arkadaşlar kıyafeti açtım ama alamadım yardım

Dağlarda da giyeceksin hocam, oraya fast travel yok.

Teşekkürler Platinum aldım sonunda zaten ben tüm şehirlere gittim vermeyince the mountians mı ne öyle bir yer vardı oraya geçiş yapınca verdi trophy yi sağ ol yardımların için :)
  • İlk oyun da haritayı sürekli tırmanıp açmak zorunda olmak ve kendini tekrarlayan ek görevler dışında mükemmel bir oyundu senaryosu gayet kaliteliydi.Ama ilk oyunu oynamadan bence ikinci oyunu oynamayın ilk oyundan çok bağlantı var diyebiliriz.Hele altairin atamız olduğunu öğrenip diğer suikastçilerin arasında tek demir parmaklıklar arasında heykeli ve zırhı bulunduğu sahne gerçekten güzel.
  • Arkadaşlar Ac2 GOTY siparişini verdim shoptodan. Ac2 Goty alan varsa içindeki ekstra içeriklerin neler olduğunu yazabilir mi
  • Arkadaşlar bu oyunda online var mı? Ya da pc versiyonunda? AC 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Arkadaşlar bu oyunda online var mı? Ya da pc versiyonunda? AC 2.
  • quote:

Hayır yok.Sadece brotherhood'da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

Hayır yok.Sadece brotherhood'da var.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar tarif edeceğim yer spoiler içerir uyarayım;

Hani şu Eagle Eye(yada öyle birşey) 'le gizli geçidi gördüğümüz assassins tomb var ya şehrin en büyük binası sanırım.İç kapıdan girip içerde uzun uğraşlar sonucu tepeye çıktığımız yer.Ben oraya çıktım yanlışlıkla şehre bakamadan(hani tuşa basıyoruzda kamera etrafımızda dönüyor o viewpoint haritadan siliniyor) düştüm.Daha sonra gittiğimde binanın arkadaki iskeletle etkileşime geçemedim.Yani içeri tekrar giremedim.Şimdi o viewpoint'i nasıl açarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Arkadaşlar tarif edeceğim yer spoiler içerir uyarayım;

Hani şu Eagle Eye(yada öyle birşey) 'le gizli geçidi gördüğümüz assassins tomb var ya şehrin en büyük binası sanırım.İç kapıdan girip içerde uzun uğraşlar sonucu tepeye çıktığımız yer.Ben oraya çıktım yanlışlıkla şehre bakamadan(hani tuşa basıyoruzda kamera etrafımızda dönüyor o viewpoint haritadan siliniyor) düştüm.Daha sonra gittiğimde binanın arkadaki iskeletle etkileşime geçemedim.Yani içeri tekrar giremedim.Şimdi o viewpoint'i nasıl açarım.

Aşağıdaki yerden bahsediyorsan eğer, dışarıdan en tepesine çıkılıyor...

• Beyler , biri oyunun sonunu
    - The Truth olayını bu oyun sonunda görünen Minerva'yı , bunlar Uzaylı mı ne olmuş , ne yapmışlar
    falan tam olarak anlatabilir mi ?

Bi ingilizce kaynak okudum ama tam anlamadım , Türkçe yazılmışsa sayfalarca okuyabilirim , lütfen anlatın bana ne olduğunu
  • Reisler su gizli nesneleri (kus tüyü vs) bul trophy leri icin ne önerirsiniz? Yani oyunun basinda / ortalarinda mi ariyayim, yoksa oyun bitince mi? Ve oyun bitince özgür dolasabiliyor muyuz? (Mafia 2 faciasindan sonra)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Reisler su gizli nesneleri (kus tüyü vs) bul trophy leri icin ne önerirsiniz? Yani oyunun basinda / ortalarinda mi ariyayim, yoksa oyun bitince mi? Ve oyun bitince özgür dolasabiliyor muyuz? (Mafia 2 faciasindan sonra)

knk ac:brotherhood da bitirip yapmıştım.bundada öyle olur
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.