Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CBA

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: CBA

bir yeri gecemedim yardim edermisiniz
    alltair oldugumuz bolumde adami takip ediyoruz kuleye girdigi zaman kapi kapaniyo yukari cikmamizi istiyo ordaki balkona cikiyorum ondan sonra tirmanmiyo hic bir yere nasil gecicem

Dostum orda balkonun üstünde direk var oraya tırmanıcaksın rastgele atla zaten tırmanıyor Ondan sonra yukarı tırmanıp kızla konuş

işte oraya tırmanmıyo kaç kere denedim bug mı var anlamadım

yok cok balliysan atliyorsun .. bikmadan dene bence

• biri şu son bölümü anlatabilir mi ya memory 9 bitti benim sıkılmaya başladım.
  • Az önce bütün Assassin's Tomb'ları bitirdim ve Altair'in zırhını aldım ve Ezio çok daha karizma bir görüntüye sahip oldu.
  • oyun yuzde 60da bıttı.yan gorevlerle tuylerle falan ugrasmadım.ana senaryo ıle ılgılendım sadece.toplam 12 saatte surdu.bırıncısını hıc begenmemıstım ama bu gercekten mukemmel bır oyun olmus
  • Oyunu az önce bitirdim. Mükemmel hatta muhteşem bir oyundu. İlk oyun kendini tekrarlamasına rağmen beni kendine bağlamıştı, ikinci oyun ise kendine resmen aşık etti. Üçüncü oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre
    biri şu son bölümü anlatabilir mi ya memory 9 bitti benim sıkılmaya başladım.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Oyunu az önce bitirdim. Mükemmel hatta muhteşem bir oyundu. İlk oyun kendini tekrarlamasına rağmen beni kendine bağlamıştı, ikinci oyun ise kendine resmen aşık etti. Üçüncü oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu düşünceye tüm benliğimle katılıyorum
  • 100 tüyden 99 tanesini buldum ama ne yaptıysam 100. tüyü bulamadım.her yere baktım yok.acaba oyunun hatasına mı denk geldim.
  • beyler assasins creed lineage filmini izleyeniniz varmi ? 2. oyunu konu aliyor internette dolasirken buldum

Düzeltme:

35 dakikalik bir kisafilm fakat kaliteli bir yapim Youtube'da mevcut isteyen bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 23 Aralık 2009; 22:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacmatek

100 tüyden 99 tanesini buldum ama ne yaptıysam 100. tüyü bulamadım.her yere baktım yok.acaba oyunun hatasına mı denk geldim.

DNA ya gırıp hangı sehırınde neresınde tuy kalmıs ogrenebılırsın.
    gider alırsın ordan
  • oyunun yapısından, senoryasından oldukça bahsektiniz,bunun online ,multimedia modları nasıl birazda bundan bahsediniz
  • Online var mi oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Online var mi oyunda?

Oyunda online mod mevcut değil.
  • Oyunu sonunda bitirdim.İlk platinum trophimi aldım böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Online var mi oyunda?

Oyunda online mod mevcut değil.

Zaten oyunun kralliktan dusuren tek eksik multi olmamasi!!!! Oyun harikaydi tektek tamamlayip cok eglenceliydi...
    Multiyle kral olurdu oyun.. Artik Unchrted2 ile takilacagiz
  • Bugün aldım oyunu ve biraz oynadım.
    Oyun gayet güzel gidiyo, ara videolardaki grafikleri pek beğenmedim yalnız.
    Yavaş yavaş oynicam hemen bitirip yeni oyun arayışına girmek istemiyorum :)
  • action figürüyle oyunun paketi 250 lira D&Rda. fiyatı çok abartı.aynı action figürü bulabiliriz ucuza yurtdışı sitelerde.
  • Kadıköy'de Dreamers adlı bir figür dükkanında ilk AC oyunundan hemen sonra Altair'in detaylı figürünü 20 TL'ye bulmuştum.

Bahsettiğim yer de herkesin hemen bulabileceği bir mekan.Rexx'in olduğu sokaktan dümdüz devam edin ana caddeye katılın,katıldığınız anda kafanızı sola doğru çevirin mutlaka görürsünüz.Bence figür isteyenler kontrol etmeli.
  • Arkadaşlar 1. oyunu oynamadım direk 2'yi alsam hikayeden eksik kalır mıyım? Yoksa hikayeler bağımsız mı?

Öyle kıl, tüy işim olmaz hikaye için oynarım. Oynama süresi kaç saat? Uncharted'da trophy kasmasan 12 saatte bitirmişim 2. oyunu hardda. Aynı şekilde hardda başlarım ne kadar götürür beni? Sadece hikaye.
  • %90 Bagimsiz Diyebilirm. Baska Bi Adam Baska Bi Sehir Baska Olaylar Anlatiliyor. Fakat Ara Ara Senaryoyu Pekistirmek Icin AC1'den Alinti Yapiyor...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.