Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
3
Favori
30.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun o kadar zevkli ki suikast kontratlarından bile eğleniyorum.Ayrıca bu kontratlarla gittiğimiz yerler kıl,tüy ve glyph denilen zımbırtılarla dolu.49 tüyüm oldu artık.1 hafta sonra geride kalacak olan uçan zımbırtıyla tekme atma trophysini de kazanırsam 2 yıllık PS3 sahipliğinde ve trophylerin devreye girdiği güncellemeden beri ilk defa bir oyunun hikayesi bitmesine rağmen Platinum Trophy kastığım oyun olacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Oyun o kadar zevkli ki suikast kontratlarından bile eğleniyorum.Ayrıca bu kontratlarla gittiğimiz yerler kıl,tüy ve glyph denilen zımbırtılarla dolu.49 tüyüm oldu artık.1 hafta sonra geride kalacak olan uçan zımbırtıyla tekme atma trophysini de kazanırsam 2 yıllık PS3 sahipliğinde ve trophylerin devreye girdiği güncellemeden beri ilk defa bir oyunun hikayesi bitmesine rağmen Platinum Trophy kastığım oyun olacak:)

sunlari yapamadim sen hatirliyormusun bu trophyleri?

- Sweeper : Sweep 5 guards at once by using a Long Weapon. 5 askeri silahla vur diyor.vuruyorum ama olmadi!
    -perfect harmony : Tint your clothes with those colors: Wetland Ebony and Wetland Ivory.
    -show your colors : Wear the Auditore cape in each city. bende 3 tane var 'cape' den.
    -no hitter : Kill 10 enemies while remaining in conflict without being hit. Kargasada vurmadanmi oldurecegiz?
    -messer sandman : Stun 4 guards at once by throwing sand in their face. Kumu nerden bulacagiz?

• Sman o sendekilerin hiç birini ben de yapamadım daha.

-Sweeper'da uzun silah diyor.Yani hani bazı brutesların kullandığı,bizim counter attack yapamadığımız silahlardan varya.Onlardan.

-İkincisinde istediği renkleri hiç bir yerden bulamadım.

-Auditore Cape'i bende bulamadım bende de 3 tane var.

-Gaz bombası bile atarak bunu yapamadım

-Bunu denemedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Sman o sendekilerin hiç birini ben de yapamadım daha.

-Sweeper'da uzun silah diyor.Yani hani bazı brutesların kullandığı,bizim counter attack yapamadığımız silahlardan varya.Onlardan.

-İkincisinde istediği renkleri hiç bir yerden bulamadım.

-Auditore Cape'i bende bulamadım bende de 3 tane var.

-Gaz bombası bile atarak bunu yapamadım

-Bunu denemedim daha

yarin calisayim aksama kadr bulursam yazarim

• 59 tüy topladım ve emice bana bir silah verdi mutlu oldum:)

Ekleme:Ayrıca bir glyph'de 3'lü sayı sistemi var.1 nokta,1 nokta,1 çizgi şeklinde gidiyor bir türlü çözemedim.Çözemediğim 2. glyph oldu ona yanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 17 Aralık 2009; 23:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMaN
    - Sweeper : Sweep 5 guards at once by using a Long Weapon. 5 askeri silahla vur diyor.vuruyorum ama olmadi!
    -perfect harmony : Tint your clothes with those colors: Wetland Ebony and Wetland Ivory.
    -show your colors : Wear the Auditore cape in each city. bende 3 tane var 'cape' den.
    -no hitter : Kill 10 enemies while remaining in conflict without being hit. Kargasada vurmadanmi oldurecegiz?
    -messer sandman : Stun 4 guards at once by throwing sand in their face. Kumu nerden bulacagiz?

Sweeper: Zırhlı düşmanların bazılarında mızrak tarzı silahlar var. Onları ellerinden alıp 5 kişiyi aynı anda yere düşürmen gerekiyor. Monteriggioni'deki dövüş akademisinde bunu yapmayı öğrenebilirsin.
    Perfect Harmony: Wetland Ebony - Wetland Ivory olarak elbiseni boyatman lazım. Romagna haritasındaki dükkanda bulabilirsin.
    Show your colors: 100 tane tüy toplayınca alınan bir pelerin olduğu için onları toplaman lazım.
    No hitter: Darbe almadan 10 kişi öldürmek lazım. Etrafına askerleri topladıktan sonra sis bombaları atınca tek tek öldürebilirsin.
    Messer sandman: Yine Monteriggioni'deki dövüş akademisinde bunu yapmayı öğrenebilirsin. (UNARMED Combat seçeneği)

Hepsi için Youtube kullanmak daha iyi fikir sağlar.

Ayrıca bu adresi tekrar paylaşayım her türlü puzzle çözümü, glyph ve tüylerin haritaları gayet net şekilde var.
    http://getir.net/fry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 18 Aralık 2009; 0:57:18 >

• Ghostie bayağı yardımcı oldun.Bu konuda birbirimizin sorunlarını çözüp oyunu oynamak isteyip,merak edenlere yardımcı olursak bence konu daha canlı hâle gelebilir.
  • Arkadaşlar peki bu hazinelerin hepsini toplamak bize para dışında bir şey kazandırıyor mu?Çünkü DNA'da kaç tane toplandığı felan hepsinin hesabı tutuluyor.
  • Meselea Trophy için toplamaya çalışıyorsan, hayır bir şey kazanmıyorsun. Bununla ilgili bir trophy yok. Sadece oyunu %100 bitirmene yardımcı olacaktır.
  • Şimdilik sadece trophy kasıyorum.Çünkü oyuna 1 kere baştan başlamam gerekecek zaten.Alabileceğim tüm trophyleri alıp yeniden başlayacağım.
  • ghostie saol
    sandman ve perfect harmony tamam..
    10 herifi olduruyorum picakla ama vermedi essolusu
    98 tuyum oldu ama 100 olamayacak sanki..
  • sadece 2 feathers kaldi 3tanedeGLYP bulabilirsem hepsi tamamlanacak.
    hangi sehirde kalmistir bulabilecegim bir yer varmidir arkadaslar?
    Platibum alacagim nihayet !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMaN -- 20 Aralık 2009; 14:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMaN

sadece 2 feathers kaldi 3tanedeGLYP bulabilirsem hepsi tamamlanacak.
    hangi sehirde kalmistir bulabilecegim bir yer varmidir arkadaslar?
    Platibum alacagim nihayet !!

DNA dan goeulebilyormus nerde kalan var
  • bir yeri gecemedim yardim edermisiniz
    alltair oldugumuz bolumde adami takip ediyoruz kuleye girdigi zaman kapi kapaniyo yukari cikmamizi istiyo ordaki balkona cikiyorum ondan sonra tirmanmiyo hic bir yere nasil gecicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBA

bir yeri gecemedim yardim edermisiniz
    alltair oldugumuz bolumde adami takip ediyoruz kuleye girdigi zaman kapi kapaniyo yukari cikmamizi istiyo ordaki balkona cikiyorum ondan sonra tirmanmiyo hic bir yere nasil gecicem

bolumu hatrlamadim kacinci seq. numarasini biliyormusun?
  • 20 vidyoyuda bitaz youtube yardimiyla tamaladim

Platin bir kupam var artik
  • quote:

Dostum orda balkonun üstünde direk var oraya tırmanıcaksın rastgele atla zaten tırmanıyor Ondan sonra yukarı tırmanıp kızla konuş

• Ya bir yerde kaldım valla oyunu bitirdim mi bitirmedim mi bilmiyorum gerçekten Yazdım aşşağıda

Şu uçan zımbırtıyla saraya vardım adamı öldürdüm sonra başka bir yere geldim karnaval var burda işte karnavalın sorumlusu bana yarış yapma, adam dövme gibi görevler verdi onları yaptım ama oyun ne kadar kaldı harbiden bilmiyorum bir de son bölüm nasıl birşey anlatır mısınız yoksa ben son bölümü oynamış olabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 20 Aralık 2009; 17:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Dostum orda balkonun üstünde direk var oraya tırmanıcaksın rastgele atla zaten tırmanıyor Ondan sonra yukarı tırmanıp kızla konuş

işte oraya tırmanmıyo kaç kere denedim bug mı var anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

işte oraya tırmanmıyo kaç kere denedim bug mı var anlamadım

Bende de tırmanmadı ilk sonra rastgele atladım tutundu çıktı hocam biraz uğraş oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.