Şimdi Ara

aşık mı oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın arkadaşlar.ben böyle konuları pek sevmem aslında ama paylaşmak istedimbende şu an yoğun duygular var fakat aşık mı oldum emin değilim.kız bir an olsun aklımdan çıkmıyor.her görüşümde kalbim küt küt atıyor.sabah uyanır uyanmaz aklıma o geliyor.bu aşk mı bir saplantı mı anlayamadım.sizce sorunum ne benim

• Aşıksın sen aşık. Ama geçici bir heves aslında tahminimce ama ne zaman geçer bu bilemem!
  • Geçici olup olmaması önemli değil.Sen mümkün olduğunca bu duyguların tadını çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

he senin aşık olup olmadıgını biz anlıcaz di mi içinde yaşıyoruz

ishal mi oluyorum diye konu açıcam bn de

haklısın da acaba bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim.geçici bi şey değildir inşallah
    seviyorum ulan seviyorum bee
  • O da hoşlanıyor mu senden?
  • Tutku ilerde aşka dönüşebilir seninki hangisi bilemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: microadam

O da hoşlanıyor mu senden?

bilmiyorum tek taraflı bi aşkta olabilir bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence aşık falan olmadın hayat aynı seyrinde onunla birlikte devam ediyor

böyle düşünmek daha iyi
  • Git teklif et. Ne olacaksa olsun. Bak ben teklif ettim. Perte çıktım. Ama mutluyum.
  • 11 aylık bi sevgilim var ama ben şuanda başka bi kızdan hoşlanıyorum.Ne yapcam? 2 kızıda görseniz birbirinden güzel.Offf Offf
  • ''Şu zamanda şehvetin adını aşk koymuşlar.Eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşıkların şahı olurdu.'' Mevlana
  • sizin işler de önce bahçivan şöföre sonra şöför hizmetçiye ordan hepsi birbirine olmuş geç aşk falan ya sen keyfine bak
  • aşıksınnnnnnnnn. aşıksınnnnnnnnn. sen aşıksın arkadaşşşşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gqhsoon

sizin işler de önce bahçivan şöföre sonra şöför hizmetçiye ordan hepsi birbirine olmuş geç aşk falan ya sen keyfine bak

En iyisi vur kaç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endimiyon

aşıksınnnnnnnnn. aşıksınnnnnnnnn. sen aşıksın arkadaşşşşşş

off offf

• quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

''Şu zamanda şehvetin adını aşk koymuşlar.Eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşıkların şahı olurdu.'' Mevlana

güzel sözama benimkinin şehvetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. cesaret var zaten içimde gidip söyleyecem hiçbir şey beni yolumdan saptıramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

kusura bakmayın arkadaşlar.ben böyle konuları pek sevmem aslında ama paylaşmak istedimbende şu an yoğun duygular var fakat aşık mı oldum emin değilim.kız bir an olsun aklımdan çıkmıyor.her görüşümde kalbim küt küt atıyor.sabah uyanır uyanmaz aklıma o geliyor.bu aşk mı bir saplantı mı anlayamadım.sizce sorunum ne benim

Aşıksın büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: yarkanavci

''Şu zamanda şehvetin adını aşk koymuşlar.Eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşıkların şahı olurdu.'' Mevlana

güzel sözama benimkinin şehvetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. cesaret var zaten içimde gidip söyleyecem hiçbir şey beni yolumdan saptıramaz

Git söyle de gör ebeni.

• sabahlarıda yemek yiyemiyorsan odur heralde
    canın istemiyorsa yane
  • teşhisi koyduk aşıksın hocam şimdi onu nasıl elde edeceğini düşünmeye başla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.