kusura bakmayın arkadaşlar.ben böyle konuları pek sevmem aslında ama paylaşmak istedimbende şu an yoğun duygular var fakat aşık mı oldum emin değilim.kız bir an olsun aklımdan çıkmıyor.her görüşümde kalbim küt küt atıyor.sabah uyanır uyanmaz aklıma o geliyor.bu aşk mı bir saplantı mı anlayamadım.sizce sorunum ne benim
Aşıksın sen aşık. Ama geçici bir heves aslında tahminimce ama ne zaman geçer bu bilemem!
Geçici olup olmaması önemli değil.Sen mümkün olduğunca bu duyguların tadını çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: Solitare
he senin aşık olup olmadıgını biz anlıcaz di mi içinde yaşıyoruz
ishal mi oluyorum diye konu açıcam bn de
haklısın da acaba bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim.geçici bi şey değildir inşallah seviyorum ulan seviyorum bee
bence aşık falan olmadın hayat aynı seyrinde onunla birlikte devam ediyor
böyle düşünmek daha iyi
Git teklif et. Ne olacaksa olsun. Bak ben teklif ettim. Perte çıktım. Ama mutluyum.
11 aylık bi sevgilim var ama ben şuanda başka bi kızdan hoşlanıyorum.Ne yapcam? 2 kızıda görseniz birbirinden güzel.Offf Offf
''Şu zamanda şehvetin adını aşk koymuşlar.Eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşıkların şahı olurdu.'' Mevlana
sizin işler de önce bahçivan şöföre sonra şöför hizmetçiye ordan hepsi birbirine olmuş geç aşk falan ya sen keyfine bak
aşıksınnnnnnnnn. aşıksınnnnnnnnn. sen aşıksın arkadaşşşşşş
quote:
Orjinalden alıntı: gqhsoon
sizin işler de önce bahçivan şöföre sonra şöför hizmetçiye ordan hepsi birbirine olmuş geç aşk falan ya sen keyfine bak
En iyisi vur kaç.
quote:
Orjinalden alıntı: Endimiyon
aşıksınnnnnnnnn. aşıksınnnnnnnnn. sen aşıksın arkadaşşşşşş
off offf
quote:
Orjinalden alıntı: yarkanavci
''Şu zamanda şehvetin adını aşk koymuşlar.Eğer şehvetin adı aşk olsaydı eşekler aşıkların şahı olurdu.'' Mevlana
güzel sözama benimkinin şehvetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. cesaret var zaten içimde gidip söyleyecem hiçbir şey beni yolumdan saptıramaz
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
kusura bakmayın arkadaşlar.ben böyle konuları pek sevmem aslında ama paylaşmak istedimbende şu an yoğun duygular var fakat aşık mı oldum emin değilim.kız bir an olsun aklımdan çıkmıyor.her görüşümde kalbim küt küt atıyor.sabah uyanır uyanmaz aklıma o geliyor.bu aşk mı bir saplantı mı anlayamadım.sizce sorunum ne benim
Aşıksın büyük ihtimalle
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
quote:
Orjinalden alıntı: yarkanavci
güzel sözama benimkinin şehvetle alakası olduğunu hiç sanmıyorum. cesaret var zaten içimde gidip söyleyecem hiçbir şey beni yolumdan saptıramaz
Git söyle de gör ebeni.
sabahlarıda yemek yiyemiyorsan odur heralde canın istemiyorsa yane
teşhisi koyduk aşıksın hocam şimdi onu nasıl elde edeceğini düşünmeye başla