Şimdi Ara

Beyler apartmanda bir kıza aşık oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün kola almaya markete gidiyordum tam apartmanın çıkış kapısını açtım kızla yüz yüze geldik kaşıma baktı (piercing olduğu için) içim bir garip oldu kızı daha önce hiç görmedim misafir bile olabilir sonra yol verip markete doğru gittim.

Ne yapayım beyler hangi katta oturduğunu bile bilmiyorum askhduasf.

Komşuluk denen şey istanbulda olmadığı için ilk defa görüyorum bu arada.

Ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Aldo -- 26 Kasım 2011; 23:37:30 >

• yol verdiğin an, her şey bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shootdodge

yol verdiğin an, her şey bitmiş.

Öyle mi diyorsun?
    Hiç mi umut yok
  • Takip edecektin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icLogus

quote:

Orijinalden alıntı: Shootdodge

yol verdiğin an, her şey bitmiş.

Öyle mi diyorsun?
    Hiç mi umut yok

olur da bi daha karşılaşırsan, bi umut var demektir. hamle yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Takip edecektin bence.

Ben kapıdan çıkıyorum o giriyor yolumu değiştirip ben de girsem sence de absürd olmaz mı hafız
  • quote:

quote:

Takip edecektin bence.

Ben kapıdan çıkıyorum o giriyor yolumu değiştirip ben de girsem sence de absürd olmaz mı hafız

olmaz bence. Hatta komşuluğunuzu bahane ederek tanışabilir sağlam muhabbet açabilirsin üstelik batırsan bile sempati kazanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denito -- 26 Kasım 2011; 23:59:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denito

quote:

quote:

Takip edecektin bence.

olmaz bence. Hatta komşuluğunuzu bahane ederek tanışabilir sağlam muhabbet açabilirsin üstelik batırsan bile sempati kazanabilirsin.

Ama şu an onu yapacak evreyi çoktan geçtim başka fikir lazım apartmanın kapısına pusmak gibi asjkbdahsfbasklfş.

• bi yerden başla.eğer sizin apartmandaysa günaydın,iyi akşamlar gibi. yolunu gözle karşılaşmaya çalış
  • küçük bi hediyeyle evinr git zorla içeri gir. Anladığım kadarıyla bu bi apartmana hoş geldin komşu ziyareti şekli. Bazen hediye yerine kek falanda olur.
  • kızı sürekli kes.Hiç muhabbete girme .Platonik aşk kur kendi kafanda.İçin içini yesin.Sonra kız başkasını bulsun sana gözüksün.Sende intihar et.
  • Apartmanda aşık olacak kız yok. Şansıma tüküreyim Benim dışımda genç yok neredeyse apartmanda hepsi morarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.