Şimdi Ara

aşık mı oluyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence hala bu isin pesini birakmana gerek yok unutma ask bu dunyadaki en buyuk online strateji oyunu karsi taraf cok acimasiz oynar sen istesende acimasiz olamazsin o senin canini cok acitir ama bence sen git ilk hamleni yap bisey kaybetmessin sonuc belli oylede boylede uzulceksin bari soylede en azindan bir umut varsa olur yani suda bi gercek o kizin seni sevip birlikte olma olasiligi % 10 iken su anda kafana meteor dusup sag kalma olasiligin % 50-60 larda geziyor bu aci bi gercek olsada en azindan git bi % 10luk sansini bi dene derim ben sunu unutma kaybedicek biseyin yok sonucta alt tarafi uzun suren mutsuzluk olur o kadar oda zamanla gecer olmassa onu gordugunde yolunu degistirir camdan disari bakmassin olay bu git konus derim ben kime sorsan oyle der

unutma daha hicbisey icin gec degil sadece biraz elini cabuk tut malum bide yaz ayindayiz yani yaz aski olaylari vs sonucta hayat senin hayatin onu guzellestirmekte mahvetmekde senin elinde

• quote:

Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3

bence hala bu isin pesini birakmana gerek yok unutma ask bu dunyadaki en buyuk online strateji oyunu karsi taraf cok acimasiz oynar sen istesende acimasiz olamazsin o senin canini cok acitir ama bence sen git ilk hamleni yap bisey kaybetmessin sonuc belli oylede boylede uzulceksin bari soylede en azindan bir umut varsa olur yani suda bi gercek o kizin seni sevip birlikte olma olasiligi % 10 iken su anda kafana meteor dusup sag kalma olasiligin % 50-60 larda geziyor bu aci bi gercek olsada en azindan git bi % 10luk sansini bi dene derim ben sunu unutma kaybedicek biseyin yok sonucta alt tarafi uzun suren mutsuzluk olur o kadar oda zamanla gecer olmassa onu gordugunde yolunu degistirir camdan disari bakmassin olay bu git konus derim ben kime sorsan oyle der

unutma daha hicbisey icin gec degil sadece biraz elini cabuk tut malum bide yaz ayindayiz yani yaz aski olaylari vs sonucta hayat senin hayatin onu guzellestirmekte mahvetmekde senin elinde

zaten yarın fırsatını bulur bulmaz konuşcam.birbirimizi pek tanımasak da direk mevzuya giricem.ben bu kadar sessiz duracak bi insan değilim.ona rağmen yok derse sırf onun huzurunu kaçırmamak için hiç karşısına çıkmayacağım

• geçici bir heves gibi duruyor.
    hem kratos aşık olmaz öldürür!!!!
  • helal olsun hocam en iyisini yapmis olursun senden gelismeleri bekliyoruz git soyle icindeki butun seyleri yanliz tek tavsiyem cikalimmi kelimesini kullanma herseyi soyle onu deme bak unutma konusmak hic kolay olmiycak sakin geri doniyim felan deme konusurken cekip gitmek gecicek aklina dert etme rahat olmaya calis

bu arada sunu dinlemeni tavsiye ederim hatta israr bile ederim

http://www.youtube.com/watch?v=DUfPxh_zcgs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRo_4LiF3 -- 17 Haziran 2009; 22:27:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

geçici bir heves gibi duruyor.

yapma be dostum kratos bile eşi ve çocuğu için tüm tanrıları karşısına almış .en büyük aşkı gerektirir bu heralde

NiTRo_4LiF3

yok bu saatten sonra geri dönmem.illaki söyleyecem sevdiğimin göz göre göre yanmasına izin veremem.bu arada selçuk yöntem cidden konuşturmuş yeteneğini

• quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

yapma be dostum kratos bile eşi ve çocuğu için tüm tanrıları karşısına almış .en büyük aşkı gerektirir bu heralde

NiTRo_4LiF3

yok bu saatten sonra geri dönmem.illaki söyleyecem sevdiğimin göz göre göre yanmasına izin veremem.bu arada selçuk yöntem cidden konuşturmuş yeteneğini

iste bu su anda senin gaza ihtiyacin var biliyorum

hadi gocum hadi aslanim sen yaparsin olmek var donmek yok artik olmassa kalbimize gomer yasamimiza devam ederiz ama o kizda malmi sen gibi birini kacirsin ya o kacirirsa onun kaybi olur sen gibi duzgun iyi bi insani kacirirsa hic uzulme senden daha iyisini bulamaz senden daha cok seveni bulamaz o kiz senindir dostum

o cocukta akilli olsun almayalim asagi

• quote:

quote:

quote:

NiTRo_4LiF3

iste bu su anda senin gaza ihtiyacin var biliyorum

hadi gocum hadi aslanim sen yaparsin olmek var donmek yok artik olmassa kalbimize gomer yasamimiza devam ederiz ama o kizda malmi sen gibi birini kacirsin ya o kacirirsa onun kaybi olur sen gibi duzgun iyi bi insani kacirirsa hic uzulme senden daha iyisini bulamaz senden daha cok seveni bulamaz o kiz senindir dostum

o cocukta akilli olsun almayalim asagi

Allaahh pis gaza geldim ciddensaol dostum biraz olsun acımı azalttın.çocuğu 3 ay kadar önce kardeşimi dövdüğü için pelteye çevirmiştim zaten.bunu bi daha yapmak benim için sorun olmayacaktır

• Bende bı kızdan hoşlandıgımı soyledım ama direk değik kızla 2-3 ay msn de telefonda mesajlaştım fln ondan sonra soyledım ıste 2-3 ay sonra ılk bılmıyorum dedı 2-3 hafta gectı o da sewdıgını soyledı dunyalar benım olmustu ama 3 hafta sonra herşey mahvolmuştu .. :S 2 mayıs ta felan ben ona soyledım o da 18 mayıs ta felan soyledı cıktık felan 4 hazıran'da ayrıLdık ama .. neden ayrıldık dersenız : Abisi görmüştü tüm konuşmalarımızı o da bana ve kendısıne zarar gelmesin diye ayrıldık ...
  • @kkratoss hocam muhabbeti kurmadan söyleme derim direk hayırı alırsın. Ayrıca iyi tanı dış güzellik hep aldatıcıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

@kkratoss hocam muhabbeti kurmadan söyleme derim direk hayırı alırsın. Ayrıca iyi tanı dış güzellik hep aldatıcıdır

biz herseyi konustukda bunu unuttuk bak

hocam senin kizla hic muhabbetin felan varmi taniyomusunuz birbirinizi yoksa sadece uzaktanmi seviyorsun su konuyu bi acikla bize
  • quote:

@kkratoss hocam muhabbeti kurmadan söyleme derim direk hayırı alırsın. Ayrıca iyi tanı dış güzellik hep aldatıcıdır

biliyorum dostum da muhabbet için zaman gerekiyor ama hiç zaman yok neredeyse.bir de bu muhabbet işi biraz da kız tavlamaya giriyor ama benim derdim öyle bir şey değil ne yazıkki.
    hayır muhabbetimiz yok hiç.benim asıl amacım gidip tanışmaktı aslında ilk başta.ama işler baya bi değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 17 Haziran 2009; 22:49:39 >
  • quote:

quote:

biliyorum dostum da muhabbet için zaman gerekiyor ama hiç zaman yok neredeyse.bir de bu muhabbet işi biraz da kız tavlamaya giriyor ama benim derdim öyle bir şey değil ne yazıkki.
    hayır muhabbetimiz yok hiç.benim asıl amacım gidip tanışmaktı aslında ilk başta.ama işler baya bi değişti

yanlis anlamassan bisey sorucam tipin nasi yani iyimi idare edermi kotumu cunku kiz ilk basta seni tanimiyorsa direk tipine vs bakicaktir o yuzden soruyorum
  • Aşık Mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 17 Haziran 2009; 23:07:06 >
  • bende de var aynı duygular
  • Senin durumunda bende vardım beni sevmediğini bile bile gittim teklif ettim yok dedi 2 gün sonra geldi kendiside beni sevdigini söyledi 2 YIL boyunca çıktık...Gerçekten aşıktım ona öl dese ölürdüm ama o öl demekten daha kötüsünü söyledi ayrılmak istedi...Hayatım , derslerim , psikolojim , kısacası herseyim bozuldu...Piskolok sayasinde 4 ayda toparlanabildim.Ve ben daha 14 yaşındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: greatfist

Senin durumunda bende vardım beni sevmediğini bile bile gittim teklif ettim yok dedi 2 gün sonra geldi kendiside beni sevdigini söyledi 2 YIL boyunca çıktık...Gerçekten aşıktım ona öl dese ölürdüm ama o öl demekten daha kötüsünü söyledi ayrılmak istedi...Hayatım , derslerim , psikolojim , kısacası herseyim bozuldu...Piskolok sayasinde 4 ayda toparlanabildim.Ve ben daha 14 yaşındayım

bu nasi bi mantiktir anlamiyorumki sen soyle 2 gun sonra gelsin cikin ne acayip bi yer su dunya anlamak cok guc dogrusu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: greatfist

Senin durumunda bende vardım beni sevmediğini bile bile gittim teklif ettim yok dedi 2 gün sonra geldi kendiside beni sevdigini söyledi 2 YIL boyunca çıktık...Gerçekten aşıktım ona öl dese ölürdüm ama o öl demekten daha kötüsünü söyledi ayrılmak istedi...Hayatım , derslerim , psikolojim , kısacası herseyim bozuldu...Piskolok sayasinde 4 ayda toparlanabildim.Ve ben daha 14 yaşındayım

bu nasi bi mantiktir anlamiyorumki sen soyle 2 gun sonra gelsin cikin ne acayip bi yer su dunya anlamak cok guc dogrusu

Ya ben ozaman matığamı bakıyordum hayatım nası değişti o 2 günden sonra biliyormusun sen

• bu konunun üstte kalmasını isterim çünkü bu durumda olan çok abi ve kardeşlerimiz var
  • quote:

kusura bakmayın arkadaşlar.ben böyle konuları pek sevmem aslında ama paylaşmak istedimbende şu an yoğun duygular var fakat aşık mı oldum emin değilim.kız bir an olsun aklımdan çıkmıyor.her görüşümde kalbim küt küt atıyor.sabah uyanır uyanmaz aklıma o geliyor.bu aşk mı bir saplantı mı anlayamadım.sizce sorunum ne benim

fazla sevinme aşk herzaman güzel bişey değildir bazen acı verir...

• quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

quote:

Orjinalden alıntı: RedWolFTR!!!

quote:

Orjinalden alıntı: Dunham

11 aylık bi sevgilim var ama ben şuanda başka bi kızdan hoşlanıyorum.Ne yapcam? 2 kızıda görseniz birbirinden güzel.Offf Offf

ben 3 kızdan hoşlanıyodum 2 sine dedim kaubl etmediler biri eski sevgilim onunda çıktığı var 1 tanesinede söyliyemedim oda arkadaşımla çıkıyo

böylesine çok güzel sevgi dolu mesajlar söylerler espiri diye yazmana rağmen sana sevgi dolu dileklerimi iletmek istiyorum arkadaş sevgilisine göz koycak kadar adi bir insan olduğun için

hmm... o kızı 2 aydır takip ediyordum bir tane yakın arkadaşım (kankam)onunla aynı okuldaydı tarif ettim biraz sonra kızı anlattı tam kızla konuşcamız gün arkadaşım dediğim çocukla çıktını öğrendim ve kıza bişey demedim eğer bana adi bir insansın diyosan eywallah ayrıca arkdaşım ddediğim kişiyle ii bir muhabbetim yoktur sadece bizm ilk okulda karşı sınıftaydı o kdar çocukla samimi değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harkul -- 17 Haziran 2009; 23:57:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.