Şimdi Ara

aşık mı oluyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

he senin aşık olup olmadıgını biz anlıcaz di mi içinde yaşıyoruz

ishal mi oluyorum diye konu açıcam bn de

haklısın da acaba bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim.geçici bi şey değildir inşallah
    seviyorum ulan seviyorum bee

şu an aşık değilsin hocam sadece hoşlanıyorsun,banada yazın oluyor aynısı, yazlıkta bir tane gevur kız gördüm mü sabah akşam aklımdan cıkmıyor ama sonra yenisini görünce unutuveriyorsun Tabi seninki farklı bir durumda olabilir, ileride aşka da dönüşebilir, her ne olursa olsun kendini çok kaptırma, yanında başkasını görürsen de bir gün şaşırma

• quote:

Orjinalden alıntı: NiTRo_4LiF3

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

@kkratoss hocam muhabbeti kurmadan söyleme derim direk hayırı alırsın. Ayrıca iyi tanı dış güzellik hep aldatıcıdır

biliyorum dostum da muhabbet için zaman gerekiyor ama hiç zaman yok neredeyse.bir de bu muhabbet işi biraz da kız tavlamaya giriyor ama benim derdim öyle bir şey değil ne yazıkki.
    hayır muhabbetimiz yok hiç.benim asıl amacım gidip tanışmaktı aslında ilk başta.ama işler baya bi değişti

yanlis anlamassan bisey sorucam tipin nasi yani iyimi idare edermi kotumu cunku kiz ilk basta seni tanimiyorsa direk tipine vs bakicaktir o yuzden soruyorum

çok şükür tipim iyi.yakışıklılık göreceli bir kavram ama ben kendimi yakışıklı buluyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 18 Haziran 2009; 11:44:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __JokeR__

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

he senin aşık olup olmadıgını biz anlıcaz di mi içinde yaşıyoruz

ishal mi oluyorum diye konu açıcam bn de

haklısın da acaba bu durumu yaşayan var mı diye merak ettim.geçici bi şey değildir inşallah
    seviyorum ulan seviyorum bee

şu an aşık değilsin hocam sadece hoşlanıyorsun,banada yazın oluyor aynısı, yazlıkta bir tane gevur kız gördüm mü sabah akşam aklımdan cıkmıyor ama sonra yenisini görünce unutuveriyorsun Tabi seninki farklı bir durumda olabilir, ileride aşka da dönüşebilir, her ne olursa olsun kendini çok kaptırma, yanında başkasını görürsen de bir gün şaşırma

abi seninki de açgözlülükmüşher gelen kıza tutulsaydım evin yolunu bulamazdımbir sürü kız var zaten etrafımda da hiçbirini görmez oldum.şu an karşıma adriana lima çıksın onu bile kabul etmem valla

• noldu bu is arkadasim?
  • Konu üstte dursun, ben de merak ettim sonucu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Konu üstte dursun, ben de merak ettim sonucu.

Başkasına bakıyormuş ya kız öyle dedi sanırsam ortalarda bi yerde

İyice dedikoducu olduk iyi mi
  • böyle tiplerden bir halt olmaz platonik yaşarlar...açilıyim mi açilmayayım mi diye sonra başkası kapar bu işte burda biter...
  • bu konudanda anladıgımız uzere yazın fazla dısarı cıkmıyoruz ve kısa sortlu kızlara kendımızı fazla kaptırmıyoruz... yaz askı muhabbetıde yapmıyacam ama senınkı hoslanmaktan ılerı bırseyd degıl arkadasım tek tavsıyem onden bır muhabbetn olsn sonradan acıl dırek sak dıye acılırsan sansın varsada kaybedersın..., bıraz konus ve kızı ıyıce tanı belkıde dıstan gorundugu gıbı bırı degıldır..ama cıdden asık olduna emınsen yuzne karsı bagıra bagıra soyle acıma.. hayır derse tekel bayıme beklerım
  • adamdan ses cikmadigina gore kesin red cevabini aldi

edit:CaPo Di CaPi 35 adred ver ben geliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRo_4LiF3 -- 20 Haziran 2009; 17:47:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

başka kızdan hoslandıgım ıcın 8 aylık kız arkadasımdan ayrıldım
    sonuc mu ?

su an hastahanede

Ciddi Misin Dostum ?

aynen oyle
    su an toparlamıs Allah'tan ıckı ıcmekten fenalasmıs mıdesını yıkamıslar
    neyse toparlar ınsallah kısa surede
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.