Şimdi Ara

Kanka Dediğim Kıza Aşık Oldum Yardım.(Edit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Ay Önce Arkadaşım Sayesinde Tanıştığım Bir Kızla İnternet Ortamında Kanka Durumuna Geldik . Zaman Geçtikçe Benim Aradığım Kız Olduğunu Anladım . Neredeyse Hergün Gecelere Kadar Konuşuyoruz . Konuştukça İçim Dahada Acıyor . Geçen Ay Sevdiği Çocuğun Resmini Attı Ağlayacak Duruma Geldim . Fakat Konuşmamın Seyrini Değiştirmeden Devam Ettim. Artık Onla Buluşmak İstiyorum . Fakat Tipimi Beğenmeyeceğinden Korkuyorum . Ona Attığım Fotoğraflarımda Gayet İyi Çıkmışken İşin Aslı Böyle Değil. + Olarak Benimle Buluşmayı Reddetmesinden Korkuyorum . Eğer Reddedip Benle Konuşmayı Keserse Onu Ömrüm Boyunca Unutamayacağım . Evinin Adresini Dahi Bilmediğimden Uçup Gidecek . Sırf Onun İçin Yeni Evimizi Onun Semtinden Almayı Planlıyorum . Beyler Çok Kötüyüm Lan . Azıcık Akıl Verin Şu Garibana Neredeyse Hergün Ağlıyorum.Ne Yapmam Lazım

Edit : Beyler kızla tanışmama vesile olan kişi bana aşıkmış . Bu yüzden sana karşı bişey hissedemem dedi .Beyler şuan çok kötüyüm lan

Edit2: Eczaneden antidepresan aldım arkadaşlar bıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 3 Şubat 2015; 0:57:34 >

• Ergen kafasi zamanla gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşmaya çalış, buluşabilirsen günün sonlarına doğru açıl gitsin. Buluşmaya çalıştıktan sonra buluşamazsan internet üzerinden ya da telefondan açıl. Hem buluşamazsan hem de iletişimi keserse de zaten olmayacak demektir. Her türlü kafanda soru işareti kalmaz hiç değilse deneyip reddedilmiş olursun, kafana daha az takılır ilerde. Açıldıktan sonrası olursa da olur zaten gittiği yere kadar.
  • Sen ne yaptın aga zamanla düzelirsin xd
  • Kanka açılma sakın yoksa kız seni yedeğe alır artı garantisini bile veririm ben seni arkadaş olarak görüyorum diyecek

• Beyler uyuyamıyorum

• Puantum kullanıcısına yanıt
    açılma boğulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumu yaşadım beşahssu kankam sana aşık olayı nedir ya şahsen ben kafama uyan iyi bir kız bulsam babam dahi aşık olsa dinlemem ama bu bazı kılar artık bahenen mi yoksa cidden böyle mi düşünüyor anlamıyorum

Bide kankamla çıktınız ben aynı masada onla oturamam senle çıkarsam kimsenin yüzüne bakamam var

• Kanka kankayı de, o anlar kardeş. Benim de başıma geldi ama o aşk değil, daha çok bir arzu
  • dostum, kadınlarla ilişkilerinde çok faydalı bilgiler içeren bir sayfa tavsiye ediyorum sana.

CEZBET KADINLARI

• Çıkar ser önüne kobrayı o anlar durumu sende iyi olursun
  • Günün her saati ağlamaya başladım

• Puantum kullanıcısına yanıt
    Yav bırak üstünden biraz zaman geçtikten sonra dönüp kendine güleceksin, kendi yaptıklarına.

• Yaşlar kaç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.