Bu şizofrenlere sen şizofren misin gardeş diyince ne diyorlar ?
Umbaba tv'de izlemiştim. Şizofrenler kendilerinin şizofren olduklarını bilmiyorlar. Onlar oluşturdukları o dünyada şu an bizlerin yaşadığı gibi yaşıyorlar. Kendilerini normal sanıyorlar. Yani bu olasılık herkeste var
İşte bu kötüymüş..
UP...hadi beyler oylamaya devam. Eger ne oldugunu ögrenisem size de aciklicam..
Borç iste 5 milyar kadar.....
Arkadaşın gerçekten çok acemi bir yalancı ....Yalancı olmaktan utandım yahu!!!
yumruğunla öldür
ozaman kanıtlasın öle videolarla olmaz sana evden bişeler getirsin yada resimler yerse getirir getirmezse zaten sallıyor demektir mesela o gitar getirsin bakalım dediği kadar varmı
şizofreni değil de başka birşey olabilir, dikkat çekme hevesi ya da yine hafif bir psikolojik sorun
buna benzer iki arkadaşım oldu, biri ortaokulda acayip zengin olduklarından konuşan bilgisayarı olduğundan(programı varmış ekranda yüz çıkıyormuş o zaman aramıştım bir de o programı), küçük 120km/h yapan akülü arabası olduğundan... vs. buna benzer bir sürü hikaye anlatırdı yalan oldğunu çok sonraları hikayedeki gediklerden anladım(abs li arabalarının trene çarpmadan "kayarak" ıyyk sesleriyle durması; abs de aracın tekerleri kitlenmez dolayısıya ıyyk sesi çıkmaz).
bir başkası da buna benzerdi pek takılmazdım, ne diyorsun sen denildiğinde boş bir ifadeyle bakardı sonra yine anlatmaya devam ederdi.sakın dediklerine inanma sen de kafayı yersin ulan doğru mu hakkaten diye.çok iyi arkadaşınsa ailesine haber ver bence
Konuyu açan arkadaşın bahsettiği kişi şizofren olabilir ama ben esas şu alttaki konuya koptum :)
quote:
Orjinalden alıntı: Joke®™
bu akşam msnde 3 kişi konuşma yapıyorduk arkadaşım birini işletmemiz için işletilecek kişinin arkadaşının msnine girdi şifresini nerden biliyor bilmiyorum bir süre konuştuk 2 saat kadar ve sonunda işletilecek kişininde arkadaş tarafından açılan bir msn olduğunu konuşmada bana söyledi ben o an şok oldum tahminimce benim arkadaşımda hasta
hocam sizofrenlikle alakası yok sadece kolpaçino bizim sınıfta bi arkadaşda böyleydi anlatıyor diyor ergin geçende gece 4 de(gece de bide) sokakta gidiyorum ti travesti yanıma yanaştı ay canım cicim dedi falan diyor tututum bunu orda bi dükkanın camına geçirdim.Cam kırıldı camın parasınıda verdim diyor . bi tanede mahallede var hep anlatıyor yok gecen cumartesi dönerli bıcaklı kavga çıktı kol bacak havada uçuyordu hep anlattığı bu biz he doğrudur harbimi falan diyip geçiştiriyoz yoksa inandırana kadar anlatıyorlar
Sanırsam bende de biraz şizofrenlik var ya.
sizofren se bence uzaklaş ne yapcagı belli olmuyor onların arkadaşımızın dediği gibi kendi dünyalarında yaşadıkları için heran ters birşey yapabilirler benden söylemesi aman uzak durun
polise şikayet et
Her garip insana, sallayan insana şizofren demekde yeni moda oldu.
Yuh. Bende yeni konu diye okuyorum. Hortlatmışınız.
Sallıyodur...Şizofren teşhisini ancak doktorlar koyabilir kanısındayım
Elemana pm atın , napmış netmiş
Arkadaşının bir evine git bak bakalıp ne var ne yok..
laaayn. gürültü yapmayın
Kişilik sorunları var arkadaşının. Biraz zaman ver, sömürmeye bak. Düzelir
Eğer doğrusu ile kanka olmalısın. Ki bence bu kadar soğuk kanlı biri şizofrenden başka birşey olamaz öğretmenlerine durumunu bildir onun.