Şimdi Ara

asdsad (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

asdsad

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2025)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: cimen

kızın yaş kaç ???

36

36 yaşında bi insan böle sallamaz.Harbiden hasta heralde gizlice takip et ailesine bildir.
  • Benimde böyle bir arkadaşım vardı.O kadar şey anlatırdı sonra yalan olduğunu itiraf ederdi.Benide çok severdi bir kere borç para istedim 1 hafta ödemede gecikince cebime kendi nosundan ama başkası tarafından yazılmış tehdit mesajı geldi Kopardık tabii bağları.Allah yardımcısı olsun şimdi askerde.Düzelecek diye umut ediyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cimen

kızın yaş kaç ???

36

36 yaşında okuldamı?
  • Adı didem mi ? Amcasıda Rus mafyasında çalışmış şimdilerde tövbelimi ? babası gizemli bir şekilde öldürülmüşmü? İngilterede 7 yıl kaldımı ? ingilterede satansit faliyetlerde bulundumu ? bilmem ne doktorluk dalına giren ve insan damarları hakkında bilgi sahibi olan hatta seni 2 parmağımla zeyna usülü öldürebilirm diyen birisimi ? o ise aynı kişi değil ise benim başımda olan ayrı problemli bir vaka o zaman
  • quote:

Gerçek bir evlerinin olmadığını şehir dışındaki 5 katlı bir evdeki 1 dairede kendilerinin geriye kalan 9 dairede de 1aile süsü" verilmiş adamlarının oturduğunu söylüyor..

Bu %99 şizofren oldugunu kanıtlar.

• Sen şizofren misin diyince ne cevap alıyorsun ?. yada senin şizofren oldugunu düşünüyorum gibi bir şey söyledin mi hiç ?.

Hiç şizofren biri tanımadım =/
    Ama tanımak ister miyim bilmiyorum =)

Çocugun Edebiyat veya Türkçe notu kaç ?
    merak ettim.
  • HI HI HI HI
  • O çocuğa tuttuğun takımın Manchester United olduğunu söyle.
  • böyle şeyler hep filmlerde olacak değil ya.normal hayatın şizofren gibi hareket etmiyorsa bence doğruluk payı olabilir neden olmasın arkdaşlar
  • şizofren olabilir
  • Lincenshtein ve Valencia isimleri senin aklında nasıl kaldı? Senin açıklaman olabilir. Arkadaşın sallarken bu ismi nerden bulmuş. Valencia tamam gitar markası da diğeri o zaman nedir? İlginç
  • Arkadaşın sana neden yalan söylesin

Ya doğru ise
  • Mitoman da olabilir ama sanmıyorum, söylediklerinin sürekliliği var ve yalan söylemiyor kendi öyle sanıyor gibi gözüküyor. Ama anlattıkların doğruysa şizofreninin sadece böyle etkileri olmaz; orientasyon, idrak, hafıza, dikkat, muhakeme, teessüriyet, irade gibi birçok alanda bozukluklar olur. Bütünüyle bir yıkımdır. Öyle filmlerdeki gibi sadece ve sadece hayali gözle görüp inanıp, başka hiçbir bozukluğu olmayan bir şekli yoktur, ancak filmlerde olur.
  • quote:

Arkadaşlar ; geçenlerde bir olay geldi başıma..
    Okulda kısa süre önce muhabbetimin artmış olduğu (sevdiğim söyelenebilir) bir arkadaşım var..
    Geçenlerde sohbet ederken sana önemli şeyler söylemem lazım dedi ve beni bir köşeye çekerek kendi tahriçesini anlattı..
    Aslen Türk değil Boşnak olduklarını , babasının Türkiye nin sayılı mafyalarından ve PKK ya silah satan en önemli silah kaçakçılarından olduğunu söyleyen arkadaş Lincenshtein adı verilen kara para aklama merkezinde milyarlarca dolarlarının olduğunu ve daha bu kadarının da İsveç te kendi parmak izleriyle açılan bir kasaya sahip bir bankada olduğunu iddia ediyor..
    Ayrıca annesinin kendisini doğurduktan sonra babası tarafından "adamlarına" boğdurtulduğunu ve şu anda üvey bir anneyle yaşadığını anlattı ..İçin parçalandı..
    Eğer bu çocuğun gerçekten bir annesi varsa ne kadar acı..
    3. olaraksa kendine el yapımı Valencia marka bir gitar hediye edildiğini (4000$) söyledi ancak bu gitarın içinde bir kod yazıyor ayrıca gitar 300$ den internet üzerinde satılyıor..
    Yani kısaca bu adam hasta ancak bu kadar emin olmak istemiyorum ; sölyediklerinin gerçek olma payı ise yüzde 3 bile değil..
    bana inanmayanlar çıkabilir ancak bu kadar şeyi ayak üstü yazmak demek ortanın üstü bir roman yeteneğine sahip olmak demektir..
    Lütfen yardım edin en azından bu adamın bölye bir sorunu varsa bunu nasıl aza indirgeyebiliriz ya da nasıl ortadan kaldırabiliriz...
    teşekkürler

Bu adam sana ya 1 Nisan şakası yapmıs ya seni kekliyo ya sen bizi kekliyon. Ya da bunların hepsi gerçekten böyle.

• Benimde bir arkadaşım var teşşisi siz koyun artık anlatmaya başlıyorum.

Okuldayız geyik yapıyoruz iste falan filan.Neyse bana anlatıyor diyorki kanka bir gün araba ile gidiyoruz yoldayız.Arkadamızdan biri selektör ile işaret ediyor sağ çektik bir baktık adam babama laf atıyor.(Adamın zoru neyse ) Babası güya silahını çıkarmış yürü araba bin demiş adam hemen arabasına binip gitmiş.Şimdi buna kim inanır KADİR İNANIR yok böyle olay ya.Daha neler neler.Kuzeni izmirde bıçaklanmış 3 saate istanbuldan izmire gitmiş vay vay vay.Daha neler var anlatsam roman olur
  • Siz nediyonuz benımde bı arkadasım var anlatıyo:

Bi gün babası eve gelirken evin önündeki kuaförden biri bişi olmuşta babasıda gitmiş bunu döcmüş. Sonra kuaförden 6 kişi çıkmış babasına saldırmıslar( bu arada bebe olanları pencereden izlemekte ) babası 6sınıda dövmüş. Sonra yerden şişe bulmus siseyi kırmış kuaforun sahıbının elıne bı gecırmıs adamın el paramparca. Sonra girmiş bi agacın dalını kırmıs bunların hepsını darmaduman etmıs.
    Yok artık daha neler dedım ya.
  • sende ona yalan uydur benimde böyle bir tanıdığım vardı halada görüşürüz baktım sürekli üfürüyor gerçekte olmayan şeyleri üfürüyor bende başladım üfürmeye sonunda iş iyice cıvıdı çocuğun karakteri ortaya serildi.
    Sende öyle yap tabi eğer bundan keyif alabileceksen.

aslında hiç münasebet bile kurmana gerek yok çünkü karşındaki her halükarda bir şerefsiz insan.Pkk ya silah satan bir babanın oğlu veya bundan güç kazanabileceğini zanneden bunun yalanını söyleyen bir şerefsiz.Her 2 durumdada şerefsiz.
    Bu itle hiç diyalog kurma hatta mümkünse tenhada biryerde telle boğ gebersin gitsin.
  • herkesinde arkadaşı şizofrenmiş maşallah dut gibi dökülüyor hikayeler birer birer
  • iyi sallamış
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 5 Nisan 2008; 23:12:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.