Selamünaleyküm hayırlı bayramlar. Dün Alibeyköy Küçükköy istikametinde yolun sol şeridinde seyir halindeyken hafif bir tatlı viraja döndüğüm anda önümdeki araç alibeyköy'e dönen sapağı kaçırmış bir anda geri geri gelmeye başladı korna bastım duymadı frene bastım araba kızaklayınca komple arkadan çarpmamak için solundan sürterek refuja çıktım. Araçta mekanik olarak hasar meydana geldi aks salıncak radyatör kartel bunlar görebildiklerim sağ çamurluk hasar aldı tutanağa karşı taraf sapagı kaçırdım geri geri geliyordum hızla gelen araç bana çarparak refuja girdi diye yazmış halbuki hızım stabildi bı anda geri geri gelmesi nedeniyle takip mesafemiz oluşmadı bu nedenle kurtaramadim. Aracı Göker Fiat servisine bıraktım. Sizce ne olur. Rabbim ailemi korudu.
Dualshock 4 ile ilgili sorunum var
Oppo şarj başlığı ve garantiden hizmet alamamak
Selamın aleyküm. Dün oppo reno2z cep telefonunun şarj başlığı arızalandı. Telefonda ve kabloda hiçbir problem yok. Başlık ne benim ne de başka cihazı şarj edemiyor. Bakırköy KVK şubesine gittim. Sadece adaptör garantiye girmiyor imiş. Cep telefonunu da bırakmak gerekiyormuş. Israr ettim. Olmadı. Oppo Türkiye'ye dilekçe yazacağım cevap verecekler. Tüketici hakları hakem heyetinw başvuracağım. Sizce opponun prosedürunun yasal dayanağı var mı?
Cep telefonu yurtdışını aramış fatura kabarık
|
Ucuza kargo gönderme hakkında GittiGidiyor içetir
|
dualshock4 şarj olmuyor
|
lastiğimde böyle bir yara var
Kombi tavsiyesine ihtiyacım var
|
toshiba 50u5863 tv nasıl sizce arkadaşlar
Yeni evim için televizyon tavsiyesine ihtiyacım var
|
Meslek: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı
İlgi Alanları: web tasarım, hukuk
Nasıl yaşarsanız,öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz. |
Nasıl yaşarsanız,öyle ölürsünüz, nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz. |
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana) |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.319
İkinci El Bölümü Mesajları: 820
Konularının görüntülenme sayısı: 45.886 (Bu ay: 700)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket