Şimdi Ara

asdsad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

asdsad

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2025)
Giriş
  • tam 46 mıymıs ozman allah sifalar versin ne diim tedavi olsun
  • Saçma...

O zaman biz her sallayana, yalan söyleyene şizofren diyelim. İstediğin kadar yakın olsun arkadaşın. Yalancılık adamın kanında var. Ne kadar dost olursan ol yine sana yalan söyler o.
  • O kadar parası varsa az versene deseydin.
  • valla ben olsam silah isterdim desert eagle 44 lük ten başla
  • dr. nash
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2_network

valla ben olsam silah isterdim desert eagle 44 lük ten başla

Desert Eagle 44 lük?

Desert Eagle ayrı 44'lük Magnum ayrı silahlar.
  • Öncelikle şunu söyleyim madem bilmiyorsunuz olmadık yorumlar yapmayın.

Ben de seninkine benzer birşey yaşadım. Lisede benim kanka dediğim adam şizofren çıkmıştı. Bana diyordu ki Orhan Hakalmaz benim dayım, Teoman annemin bilmemnesinin bilmemnesi. İşte sürekli görüşüyoruz onla falan. Ben izmir'e gittim bağlamayla konser verdim, şunu yaptım bunu ettim falan filan. Ama kendisi de öyle bir anlatıyor ki (maalesef kendi de gerçek sanıyor) inanmamanız elde değil. Başta "hadi len ordan" diyorsunuz ama kendini doğru söylediğine inandırmış bir kişinin karşısında yapabileceğiniz birşey yok inanıyorsunuz sonunda. Bana sürekli sana bağlama hediye etcem şunu yapcam falan diyordu hep bir bahane buluyordu falan. Arkadaşın bahsettiği gibi yaratıcılıkları da epey geniştir, siz bön bön senaryo uydurmaya çalışırken adamlar 2dk'da kitap yazıyo resmen. Bir şizofrene 3 yıl kanka dedim de ordan biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 30 Mart 2008; 4:40:22 >

• De ki bana az bir borc verebilir misin?
    Ne kadar derse 500 milyar $ de. Eger verirse yalan soylemiyordur vermezse soyluyordur.

Borc verirse arkadasinin adini soyadini yasini ev adresini bize vermeyi unutmuyorsun tabi..

• parmak izini al sonra isveçe git arkadaşımın parmak izide paraları al babasıyla anlaş pkk'ya silah satmasın, sınıfa bateri getirmesini söyle
    gitarı kafasında kır, M4'le delik deşik et, msn'de engelle, herhangi bir foruma üye yap takılsın, 5 tane kırmızı tuborg içir mezesiz ölsün. 2 paket captan black tıka ağzına 2 gün yatsın, başından aşşaa köpeköldüren dök. suratına balgam at. Fotoğrafını çek buraya koy yorum yapalım, saatini geri alsın, bakırköye gitsin vs. yap bişeler işte
  • Ha bu arada benim bahsettiğim arkadaş zenci bir komşusu olduğunu, beraber rap şarkısı söylediklerini, klip falan çektiklerini de söylüyordu. Aynı topici açan arkadaş gibi roman yazıyor gibi anlatıyor çünkü çok fazla ayrıntıya giriyorlar anlatırken ve inanmak durumunda kalıyorsunuz...

YALAN MALAN bırakın bu lafları anlamıyorsanız yorum yapmayın...
  • bizim okuldada bir sayko var kimya okuyor ben kimya mühendisliği okuyorum diyor....
  • sanırım devlet okulunda okuyorsun. o arkdaşına söye o kadar paraları varsa devlet okulunda ne işi varmş
  • A planı:

Olmadı B planı:

Yinemi olmadı C planı:

Hiç bişe işe yaramazsa:

• Bence pek bulaşma o çocuğa uzakdur.
  • bizdede var bu 46/1 özel bölük ten

aynı şekilde banada gelip bi kenara çekti ve mitten olduğunu evde yüzlerce el bombası olduğunu ve birazdan operasyona katılacağını vs vs saydı he diyip geçtim ama acıyorum bunun gibilere
  • çok basit evlerine git babasıyla tanış
  • kızın yaş kaç ???
  • kusura bakma ama çocuk senle "..... geçmiş". anladın sen onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

kızın yaş kaç ???

36
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezegenidünya

Bence pek bulaşma o çocuğa uzakdur.

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.