Şimdi Ara

asdsad (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
14.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git

asdsad

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2025)
Giriş
  • benim bi abi var terörle mücadele büro amirliği nde görevli tanıştıralımmı
  • benimde var öyle bir tanıdığım.adamın yüzüne şizofrenmisin dedim ciddi ciddi, senin bir psikologa görünmen lazım dedi bana ya kendini kötü hissettim birden

ama gerçekten bu insanların binlerce anıları var.hepside çok mantlıklı anılar kesinlikle şizofren olduklarından emin olamıyorsunuz herşeyi en ince detayına kadar anlatabiliyorlar.

belkide benim tanıdığım insan şizofren değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Aslen Türk değil Boşnak olduklarını , babasının Türkiye nin sayılı mafyalarından ve PKK ya silah satan en önemli silah kaçakçılarından olduğunu söyleyen arkadaş Lincenshtein adı verilen kara para aklama merkezinde milyarlarca dolarlarının olduğunu ve daha bu kadarının da İsveç te kendi parmak izleriyle açılan bir kasaya sahip bir bankada olduğunu iddia ediyor..
    Ayrıca annesinin kendisini doğurduktan sonra babası tarafından "adamlarına" boğdurtulduğunu ve şu anda üvey bir anneyle yaşadığını anlattı ..İçin parçalandı..
    Eğer bu çocuğun gerçekten bir annesi varsa ne kadar acı..
    3. olaraksa kendine el yapımı Valencia marka bir gitar hediye edildiğini (4000$) söyledi ancak bu gitarın içinde bir kod yazıyor ayrıca gitar 300$ den internet üzerinde satılyıor..
    Yani kısaca bu adam hasta ancak bu kadar emin olmak istemiyorum ; sölyediklerinin gerçek olma payı ise yüzde 3 bile değil..
    bana inanmayanlar çıkabilir ancak bu kadar şeyi ayak üstü yazmak demek ortanın üstü bir roman yeteneğine sahip olmak demektir..
    Lütfen yardım edin en azından bu adamın bölye bir sorunu varsa bunu nasıl aza indirgeyebiliriz ya da nasıl ortadan kaldırabiliriz...
    teşekkürler

1. Bosna-Hersek'in neresinden olduğunu sor. Neden göçmüşler?

2. Çoçuğu eve cağır. Gazozuna ilaç atıp rehin al. Fidye iste.

3. Liechtenstein'in hangi 2 ülke arasında olduğunu ve en önemli futbolcusunun adını sor.

4. Banka hangi şehirdeymiş? Milyarlarca doların neden turşunu kuruyorlarmış? Bunu sor.

5. Neden gitarın içine kod yazmışlar? Kriptoloji nedir? Yazan kodların anlamı nedir? Bunu sor.

4 soruyuda cevaplarsa şizofren bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 8 Ocak 2009; 0:09:32 >

• Kardeşim,
    böyle insanlar olabilir hayatta bizim bir arkadaşımızda öyle. Ayak üstü 50 tane yalan sıkıyor ve kimsede inanmıyor. Ben en az 10 yıldır tanırım kendisini zerre kadar değişmedi.

Bu durumda insanlar, sosyal çevrede yer edinebilmek için kendilerini böyle bir yalan zırhının ardına gizliyorlar ve açıldıkça açılıyorlar yani bir yalan için 10 yalan daha söylüyor ardından.

Bence sen en yakınındaki büyüğün ile konuş, öğretmenin gibi mesela, bu arkadaşa psikolojik yardım isteyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themafıa

hocam sizofrenlikle alakası yok sadece kolpaçino bizim sınıfta bi arkadaşda böyleydi anlatıyor
    diyor ergin geçende gece 4 de(gece de bide) sokakta gidiyorum ti travesti yanıma yanaştı ay canım cicim dedi falan diyor tututum bunu orda bi dükkanın camına geçirdim.Cam kırıldı camın parasınıda verdim diyor .
    bi tanede mahallede var hep anlatıyor yok gecen cumartesi dönerli bıcaklı kavga çıktı kol bacak havada uçuyordu hep anlattığı bu biz he doğrudur harbimi falan diyip geçiştiriyoz yoksa inandırana kadar anlatıyorlar

Bu kadar olur ya Bizim okul bu tiplerle dolu,her hafta halı saha maçlarında kavga oluyor ve anlatan çocuk adam kovalıyor tekme atıyor falan filan etraf kolpaçino dolu

• Fazla yaklaşma uzaklaş...
  • Residüel:Kendine bir dunya yaratmislarin ruhsal bozukluğu olduğu yanılsamasındaki insanların dünya sahibi olanlara taktığı isimdir.

kendini orada mutlu hissediyorsa, orada yaşanmış olan hikayelere, aşklara, hüzünlere sen neden bozukluk dersin ki? kendi hayatinin tanrisi olmak...
    *(bi tadına varsan bırakamazsın, öyle bir şey)
    o dünya' ya ilişkin;

orada bambaşka hikayeler yazılır, imkansızlığı alt edebildiğin yerdir.

söversin ayıplanmadan, gözlerin bakabildiğin en uzak noktaya bir saniyeden önce varır ve tekrar baktığında en uzak noktaya yine götürüverir seni. ucu bucağı yoktur esasen.

sevgini mısralara dökersin ama kimse görmeden. sen ona okursun şiirini sadece. o dinler seni. bakar sana... senin de gözlerin onun gözlerini içinde. öpmesin varsın sana baksın sen de ona. mal gibi aynı. derken sigaranın közü pantalonu delmiştir. irkilir bi uff dersin. işte orasıdır gerçek dünyayla o dünyanın sınırı.

yalancılarla işiniz olmasın,ama adam durumun farkında değilse,söylediklerine kendi de inanıyorsa,ona yardım edin. gerçekle düşü ayırt edebilmeyi öğretin.doktora götürün. hass*tir ülen demek yerine,yardım elini uzatın,ölmezsiniz.

• yarın de sizin banka nerdeydi? Büyük ihtimal başka bir ülke söyler
  • Oha be amma muhabbet dönmüş , arkadaşlar üzerinden zaman geçti ama arkadaş hala aynı yani merak etmeyin performansından birşey kaybetmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

Oha be amma muhabbet dönmüş , arkadaşlar üzerinden zaman geçti ama arkadaş hala aynı yani merak etmeyin performansından birşey kaybetmedi

fotoğraf eklenecek demişsin hacı,fotoğraf nerde

bi de,bi ara aç telefonun ses kaydını,acık muhabbet döndür,kaydet sonra gel bizimle paylaş,çok merak ettim ses tonundaki ciddiliği duymak istiyorum elemanın

• No SS No Güven
  • Bence şizofren olan sensin. İnanmayanları buluşturacam demişsin banane senin arkadaşından
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Bence şizofren olan sensin. İnanmayanları buluşturacam demişsin banane senin arkadaşından

milletin şizofren arkadaşından sananeyse konuda ne işin var
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizza

quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

Bence şizofren olan sensin. İnanmayanları buluşturacam demişsin banane senin arkadaşından

milletin şizofren arkadaşından sananeyse konuda ne işin var

bunu söylemek için girdim belki ondan sanane

• Ona bunu onur kırıcı olduğunu söyle..
  • Arkadaşlar konunun içeriği değiştirildi çünkü konu açılmıyor nalet forumda teşekkürler
  • Güncel cevapları bekliyorum
  • İnsanların ekonomik düzeyleriyle alay eden.Kırıcı bir yazı olmuş.Hiç birimiz doğacağımız aileyi belirleyemeyiz.Ucuz jöle sürmek veya orjinalini alamadığı için taklit giymek ne ayıptır nede kroluktur.Parası olsa o da istemez mi kaliteli giyinmeyi ?
  • fransız kaldım galiba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.