Şimdi Ara

asdsad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
14.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

asdsad

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2025)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 7 Kasım 2009; 23:37:48 >

• valla bilmiyorum yapabileceğin şey hocalarla konuşmak
  • hocayı falan boşver sen . eğer doğruysa sömür o çocuğu.
  • hee de geç
    o kadar
  • "biraz borç verirmisin?"
    de
  • peki sen nerede oturuyorsun?
  • Valencia gitarlar 300$ etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    asd
    7 yıl önce açıldı
    asd
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın profesyonel bir yalancı bence..
  • isvecte hangi bankadaymis bu parmak izli kasa soylesin biz bilelim
  • bu akşam msnde 3 kişi konuşma yapıyorduk arkadaşım birini işletmemiz için işletilecek kişinin arkadaşının msnine girdi şifresini nerden biliyor bilmiyorum bir süre konuştuk 2 saat kadar ve sonunda işletilecek kişininde arkadaş tarafından açılan bir msn olduğunu konuşmada bana söyledi ben o an şok oldum tahminimce benim arkadaşımda hasta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 30 Mart 2008; 0:38:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

bu akşam msnde 3 kişi konuşma yapıyorduk arkadaşım birini işletmemiz için işletilecek kişinin arkadaşının msnine girdi şifresini nerden biliyor bilmiyorum bir süre konuştuk 2 saat kadar ve sonunda işletilecek kişininde arkadaş tarafından açılan bir msn olduğunu konuşmada bana söyledi ben o an şok oldum tahminimce benim arkadaşımda hasta

• quote:

Orjinalden alıntı: cimen

peki sen nerede oturuyorsun?

hakkari...
    profesyonel yalancı olayı dikkatimi çekti ama insan bu boyuttaki bir yalanı rant sağlamak için söylemiş oalmaz...zannetmiyorum..
  • Arkadaşın seni işletiyo olmasın ?
  • şizofren değil bipolardır o
  • A Beautiful Mind.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pessimist !

quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

bu akşam msnde 3 kişi konuşma yapıyorduk arkadaşım birini işletmemiz için işletilecek kişinin arkadaşının msnine girdi şifresini nerden biliyor bilmiyorum bir süre konuştuk 2 saat kadar ve sonunda işletilecek kişininde arkadaş tarafından açılan bir msn olduğunu konuşmada bana söyledi ben o an şok oldum tahminimce benim arkadaşımda hasta

bi insan 3 kişiyide canlandırabilirmi hadi çift kişilik olurda bu ne böyle kendimi kuklaların oynadığı bir filmde gibi hissettim

• Her anlattıktan sonra " Ok " de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneRGy. -- 30 Mart 2008; 1:50:54 >
  • bence değerini bil o arkadaşının ya bu muhabbetler zamanla çok geyik oluyo çok eğlenirsin
  • Arkadaşın çok film izlemiş galiba. Senlede sağlam dalga geçmiş
  • bence adam seni kekliyo...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.