Şimdi Ara

arrow mu dexter mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Elmami armutmu diyorsun yani? Oksijen yerine ne soluyorsunuz anlamiyorum.
    dexte arrowun tanından yürüyerek geçer

Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam

dexte arrowun tanından yürüyerek geçer

Alıntıları Göster
    Dexter açık ara önce gelir

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Dexter açık ara önce gelir

Alıntıları Göster
    arowu izlemedim ama konusunu az çok duydum..

arowu izlemem , izletmem.

ama dexter ı bir solukta bitirmiştim.

Orijinalden alıntı: last_uk

arowu izlemedim ama konusunu az çok duydum..

arowu izlemem , izletmem.

ama dexter ı bir solukta bitirmiştim.

Alıntıları Göster
    dexter i 1 sezon izledim sıkıcıydı arrow u hiç izlemedim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • last_uk kullanıcısına yanıt
    Bu kadar önyargılı olmayalım hocam

Orijinalden alıntı: GeCe NöBeTÇiSi

Bu kadar önyargılı olmayalım hocam
    dexter a başlamıştım ama sıkılıp bıraktım arrow bana göre daha sürükleyici

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

dexter a başlamıştım ama sıkılıp bıraktım arrow bana göre daha sürükleyici

Alıntıları Göster
    bu nasıl karşılaştırma dexter tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

bu nasıl karşılaştırma dexter tabiki

Alıntıları Göster
    Dexter
    24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

Dexter

Alıntıları Göster
    Bu sizin ilginize göre değişir. Bir süper kahraman temasını seviyorsanız Arrow, efektif dövüş sahneleri olmayan ve bir seri katilin hayatını anlatanı seviyorsanız Dexter.

Person of Interest ~ Fringe ~ Suits ~ The Flash ~ Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. ~ Agent Carter ~ Arrow ~ Daredevil ~ Da Vinci's Demons ~ Supernatural ~ Prison Break ~ Graceland ~ The Tomorrow People ~ Gotham ~ How I Met Your Mother ~ Fargo ~ The Last Ship ~ Hannibal ~ The Walking Dead ~ The Mentalist ~ Game of Thrones ~ New Girl ~ Crossing Lines ~ Spartacus ~ Sherlock ~ Vikings ~ The Strain ~ Homeland ~ Sleepy Hollow ~ Dexter ~ Breaking Bad ~ Merlin ~ True Detective ~ Supergirl ~ Dominion ~ Turn ~ Under the Dome ~ Witches of East End
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Bu sizin ilginize göre değişir. Bir süper kahraman temasını seviyorsanız Arrow, efektif dövüş sahneleri olmayan ve bir seri katilin hayatını anlatanı seviyorsanız Dexter.

Alıntıları Göster
    Dexter tabi ki
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Dexter tabi ki

Alıntıları Göster
    arrow dexter'ın yanında acemi kalıyor
    “Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

arrow dexter'ın yanında acemi kalıyor

Alıntıları Göster
    Dexter tokatlar .

Orijinalden alıntı: Ludovico.

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dexter alır

Orijinalden alıntı: Ironim

dexter alır

Alıntıları Göster
    Arrow'u severim ama Dexter daha iyi tabii ki de.

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Arrow'u severim ama Dexter daha iyi tabii ki de.

Alıntıları Göster
    Beyler Dexterı izlemedim ama Arrow hakkında bir şey söylemem lazım. Herkes arrowu tamamen bilimkurgu olarak görüyor fakat bir bilim kurgu dizisi değil. Sürükleyici bir aksiyonu var...

Orijinalden alıntı: cubukelemon

Beyler Dexterı izlemedim ama Arrow hakkında bir şey söylemem lazım. Herkes arrowu tamamen bilimkurgu olarak görüyor fakat bir bilim kurgu dizisi değil. Sürükleyici bir aksiyonu var...

Alıntıları Göster
    Ya ben arrow 1. sezonu izlemiştimde çok güzel bi dizi değil.2. sezona başlama ihtiyacı duymadım açıkçası belki çok sıkılırsam açar bakarım.Dexter daha tam ilzeyemedim ama sadece 1. bölümden arrowu ezer geçer diyorum.

Soruya gelecek olursak, Dexter izlemedim ama Arrowu beğeniyorum. Hiç bir bölümünde sıkılmadım, keyifle izledim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.