Yüzbaşı
09 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar arkadaşlar benim bi problemim var. Bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum stajyer olarak başladım normal çalışmaya devam ediyorum. Bu sabah eski bi sony notebook geldi şu anda modeli aklımda değil. Notebook üzerindeki wifi açma kapatma tuşunun bozulduğu gerekçesiyle geldi neyse açtım içini toz toprak dolmuş iyice temizledim ardından wifi açma tuşunun olduğu yere güzelce statik sprey sıktım her şey çok güzel topladım makineyi wifi tuşu çalışıyor neyse aradım müşteriyi gelin bilgisayar hazır diye telefonda söylemeyi unuttum space tuşu çalışmıyordu bi onada bakar mısınız dedi tamam dedim ve o sırada acı gerçekle karşılaştım sadece space değil diğer bütün tuşlar çalışmıyor. Neyse herhalde klavyeyi soketem düzgün takmadım diye düşündüm 2-3 kere denedim aynı sonra bi biosa giriyim dedim ve biosa giriyo yani windows boot olmadan klavye çalışıyor aynı şekilde biosun içinde sıkıntısız çalışıyor ardından format usbsi taktım kurtarma yerinde cmd üzerinden tüm tuşları denedim çalışıyor space dahil hepsi ama windowsa geçince yine gidiyor.Ardından yedekleri alıp makineye format attım windows tam olarak başlayana kadar sıkıntı yok başladığında klavye otomatik gidiyor ve işin haribi klavyede fn-f kombinasyonlarıyla ne var ne yok denedim sağında solunda klavye açma kapama tuşuda yok. Sonynin kendi driverları ve çeşitli driver programlarıyla driver denedim olmadı olmadı ve olmadı. Neyse müşteri geldi durumu anlattım anlayışla karşıladı ama aynı zamanda ekstra klavyeyle kullanmak istemediğinide söyledi. Kısacası yarın akşama kadar bu sorunu bir şekilde çözmem lazım çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

ÖZET:Notebookun klavyesi bios ve windows kurulum bölümünde sorunsuz çalışırken windosa geçtiği anda çalışmayı durduruyor.

Ne yapmam lazım ?
Wow circle draenor patchinde oynayan var mı ? Ben 2 haftadır oynuyorum wowdada yeni oyuncuyum tek başıma olmaktan sıkılmaya başladım başkaları varsa beraber oynayalım.
Selamlar arkadaşlar. Elektronik sigarayı denemek istiyorum ama internet üzerinden elektronik alet almak istemiyorum(genel olarak almayı sevmiyorum). İzmir içinde elektronik sigara alabileceğimiz bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Selamlar arkadaşlar wow circle adlı pvp serveri indirdim başta son patchi indircektim ama baktım 3.3.5 adlı patchde daha fazla çeşitlilik var yani x1de x100de var ondan onu indirdim.İndi ama nedense içinde wowcircle ile ilgili hiç dosya yok launchera girincede 4.3.4 güncellemesi yapmak istiyo.Eğer wow circle oynayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Selamlar arkadaşlar son 3 aydır sigarayı boş makaronlara doldurup kendim sarıyorum.Malumunuz en ucuz tekel sigara olmuş 7 lira e ben normalde camel yada lucky strike içiyorum onlarda 7.5 8 olmuş günde 1 paket içtiğim düşünülürse her ay 240 lira para cepten gidiyor.Neyse uzatmıyayım.Dediğim gibi haftalık olarak tütünümü alıyorum haftaya göre 5 veya 10 liralık tütün + 200lük makaron alıyorum.Fakat bu tütünlerde anlamadığım bir şey var oda kimisi aşırı ağır içilecek gibi değil kimiside çok hafif yine içilecek gibi değil.Bu tütünlere bi işlem uygulayıp içimini dengelemenin bir yolu yöntemi var mıdır ? Son 1 aydır çikolatalı adıyaman tütünü içiyorum içimi orta hafif ve çok koku yapmıyor ayrıca dumanı nargile gibi çıkıyor ama bi camelın verdiği doyum hissini hiçbir şekilde veremiyor.Bir yolu yordamı var mıdır bu işin ? Eğer bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa çok iyi olur.
Bugün migrosa gidip ininal kart aldım normalde 5 lira yükleyip deneme yapacaktım ama migrosta ilk alımda en az 25 lira yüklemem gerektiğini söylediler neyse dedim çünkü oturduğum yere d&r teknosa gibi mağazalar uzak 25 lira karta yükledim + 5 lirada kart ücretini ödedim geldim eve paypala kartı ekledim ama karşıma kart eksterenize gelecek onay kodunu girin diye mesaj verdi.Orda ininala girip bakmak aklıma gelmedi biraz uğraştıktan sonra kartı kaldır seçeneğine tıkladım daha sonra yeni bir tane kart ekle diyip aynı kartı ekledim bu arada ininala girip bakmak aklıma geldi girdim kartta 24 lira olması gerekirken 19 lira gözüküyor daha sonra ekstrelere bakarken kodu gördüm ama yeni kod gelmemişti ilk açtığım karta gelen koddu bu.Yarım saat kadar bekledim yeni kod gelmeyince önceki kodu girdim paypal onay verdi kart ekleme işlemi başarılı filan dedi ama ne yaparsam yapayım kartın içindeki bakiyeyi paypalda göremiyorum kartın içindeki para 21 lira oldu ve paypala 3 lira eklendi yani aldığı parayı iade etti ama kartın içindeki 21 lira paypal cüzdanımda hiçbir şekilde gözükmüyor.Bugün cumartesi olduğundan ne ininal nede paypalla iletişimede geçemedim ne yapacağımı bilemiyorum bu durum başına gelen ve çözebilen biri varsa yardım etsin lütfen.
Başlıktaki işlemi inninal kartla yapma imkanımız var mı ?
Arkadaşlar bir sorum var vatandan inninal kart kullanarak taksitli alışveriş yapma imkanımız var mı ?
Arkadaşlar başlıktaki fiyat aralığında oyunları en azından orta veya yüksek ayarlarda oynatabilecek bir ekran kartı arıyorum.Bu sınırı geçebilir ama fazla geçmezse iyi olur.Oyun örnek olarak skyrim şu anki ekran kartımla ayarları en düşüğe çeksem bile fps 20-30'dan yukarı çıkmıyor buna rağmen oyunu 100 saatten fazla oynadım ve büyük oranda bitirdim ama daha iyi grafiklerle daha iyi fps'le tekrar oynamak istiyorum ve tabii bunun dışında çeşitli oyunları oynamak istiyorum yani bir oyun gördüğümde hoşuma gitsede sistem gereksinimlerine bakıp direk hevesimin gitmesini istemiyorum.Şu anki ekran kartım AMD Radeon HD 5450 yani bilen bilir aşırı dandik giriş seviyesinde bir ekran kartı.

Ekran kartını dolar kuru düştükten sonra alıcam bu arada.
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:

DH LOL Xin Zhao
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.873
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 14.029 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 466 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.