Tnt de yayınlanıyor eski mi yeni mi. iyi mi izleyen var mi dizi türkçe dublajli kriminal olaylar var sanırım konusu bu
Yeni bir dizi şuanda 3.sezon yayınlanıyor.Kaç yıldır burada kendimi parçaladım.İzleyenler çıksın diye.3-4 kişi dışında kimse izlemiyor bende artık tavsiye etmeyi bıraktım.En sevdiğim dizilerden biridir.Akıl dolu.Eğlenceli olmasıda cabası.
Patrick Jane saglam bir karakter ama yaptiklarini yemen lazim. Eger her yaptigi seyden sonra bu nasil oluyor, fake lan bu turu yorumlar yaparsan zevk alamazsin. Dizinin ufakdan da olsa bir ana konusu var ama 3. sezonda olmasina ragmen sadece 3-4 bolumde bu ana konudan bahsedildi. Genel olarak her bolumu farkli olaylardan olusuyor.
Aslında çok güzel bir dizi ancak bende ilk başladığımda çok beğenmiştimde bir süre sonra baydı beni cinayet işlenir Patrick Jane akıl oyunlarıyla suçluyu bulur olay bu
iyi diziymiş baya başlicam bende
quote:
Orijinalden alıntı: NéGRo
Aslında çok güzel bir dizi ancak bende ilk başladığımda çok beğenmiştimde bir süre sonra baydı beni cinayet işlenir Patrick Jane akıl oyunlarıyla suçluyu bulur olay bu