< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 29 Aralık 2016; 0:37:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 29 Aralık 2016; 0:37:28 > |
turkce bilen herkes o iki mesajin ayni anlamda oldugunu anlayacaktir diye dusunuyorum. benzer bir cumleyi bazi yollarda gorebilecegin ' yola zincirsiz cikmak(devam etmek) tehlikelidir' tabelalari ile bagdastirabilirsin. sana zincirsiz yola cikmaman gerektigini belirtir.
![]() mesaj silmeye gelince, bugune kadar mesajlarimi sildigimi hatirlamiyorum. yonetim silmediyse hepsi yerli yerinde duruyordur. ![]() |
ister kabul et ister etme. ama karli ve buzlu yollarda arkadan itislilerin karda ilerlemesi onden cekislilere gore daha tehlikelidir. kontrolu kaybetme ihtimalin daha yuksek. hele de kis lastigi yoksa bir yere vurmaman buyuk bir sanstir. duz yolda bile dengesini kaybediyor o videoda.
hatta buna ek olarak bir cok video ile haber goruntuleri ile kanitlayabilirsin. ha dersin ki daha eglencelidir, ben kar bulunca yanlarim o zaman birsey diyemem. ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 29 Aralık 2016; 0:30:21 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 29 Aralık 2016; 0:43:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 29 Aralık 2016; 0:50:10 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|