Şimdi Ara

Arda Turan ağlıyor video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağlama sebebi Erman Toroğlu'nun canlı yayında yaptığı açıklama ve bugün bir gazetenin manşeti
    Erman Toroğlu " Arda çok seks yaptığı için sakatlandı" diyor ve gazetenin biri de bunu manşetlere taşıyıp Ard'nın sevgilisi Sinem Kobal'ın resimlerini de haberin yanına ekliyor
    kendimi Arda'nın yerine koydum ve ben olsam ben de çok üzülürdüm..

NTVSPOR'un sorularını yanıtlayan Arda Turan, Erman Toroğlu'nun " Arda çok seks yaptığı için sakatlandı" yönündeki iddialarına gözyaşları içinde cevap verdi.

videohttp://www.medyafaresi.com/video/1467/arda-turanin-gozyaslari.html%60
    http://www.youtube.com/watch?v=Dchs1TDZTWs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 13 Ekim 2010; 20:56:47 >

• arda haklı beyler

Nikon D3100 18-55mm VR / 50mm F1.8D
  • quote:

Son yılların en çok konuşulan futbolcusu Arda Turan çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Seks yaptığı yüzünden sakatlandı" diye yorum yapan ve bunu gazetelere taşıyanlara "Şerefsizlik ve ahlaksızlık diz boyu" diye seslenen Arda Turan gözyaşlarına hakim olamadı

Ameliyat olduğu Almanya'da NTV SPOR spikerlerinden Dilara Gönder'e, sakatlığından milli takım performansına kadar önemli açıklamalarda bulunan Arda Turan, kendisi hakkında itham edilenlerden dolayı gözyaşlarına da hakim olamadı.

"Bir adam benim hakkımda seks yaptığı için sakatlanıyor" diye bir cümle sarfediyor ve bir gazete de bunu şerefsizce bir şekilde alıp sevgilimin de fotoğrafını basarak manşetten veriyor" açıklamasını yapan Arda Turan özellikle bu açıklamalar sırasında sinirlerine hakim olamayarak gözyaşlarını tutamadı.

"BENİM İNANCIM SONSUZ"
    Sakatlığından dolayı Almanya'da bıçak altına yatan Arda Turan şu anki durumu hakkında "Gayet iyiyim. Operasyondan sonra ağrılarım oldu ama iyi durumdayım. Dikişlerim biraz acıyor" yorumunu yaparken yenildiğimiz Almanya ve Azerbaycan maçları hakkında ise "İki maçta da kötü oynadık. Ben de olsaydım çok birşey değişmezdi. Bu kadar karamsar bir tablo çizmemek lazım. Sıkıntılar yaşadığımız doğru ama biz bu başarıyı yakalayacak güçteyiz. Benim inancım sonsuz. Olayları bireyselleştirmemek lazım. Biz bir takımız. Herkesin yerini dolduracak futbolcu vardır" ifadesini kullandı.

"HAMİT, NURİ, HALİL BENİM İÇİN ÖZEL İNSANLAR"
    Sistem konusunda eleştirilen Hiddink hakkında "Ben hocanın düşüncesine saygılıyım. Biz bu sistemle de çok başarılar kazandık" diye konuşan genç futbolcu Mesut Özil'in kararına saygı duyduğunu belirterek "Hamit, Nuri, Halil benim için özel insanlar.Onları iyi ki tanımışım. Tercihleri beni mutlu etti. Fakat Mesut Özil'e de saygı duyuyorum" dedi.

ARDA: ŞEREFSİZLİK, AHLAKSIZ DİZ BOYU. ARTIK NEFRET EDİYORUM
    Sakatlığı konusunda doktorların gereken açıklamaları yaptığını söyleyen Arda Turan "Herkesin vücut yapısı, iyileşme süreci farklıdır. Ama bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, fikirlerini beyan ediyor. Biri çıkmış sakatlığımın seks yüzünden olduğunu söylüyor. Bir gazete de şerefsiz ve ahlaksızlık içinde manşetine koyuyor. Hatta haberin yanına benim kız arkadaşımın fotoğraflarını da basıyor. Biz sustukça onlar üste çıkıyor. 238 maça çıkan Arda'ya bu ülkede saygı yok. Benim bir ailem yok. Onun bir ailesi yok. Nasıl olsa bunları yazanların da ailesi yok. Bu ülkede şerefsizlik ve ahlaksızlık almış başını gidiyor. Artık ben nefret etmeye başladım bu yaşananlardan. Artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu" diye konuştu.

Sahalara en yakın zamanda dönüp cevabı oyunuyla vermek istediğini söyleyen Arda Turan röportajı kulübünden izinsiz yaptığını fakat ceza alma uğruna bu röportajı verdiğini de kaydetti.

NTVSPOR

...

Türkiye de durmasına gerek yok çıksın yurt dışına hem kendi iyi olur hem maçlarını izleriz.

• Bu erman boş ve gerizekalı bir adam zaten, ben olsam pek takmam hatta Arda dava edilmeyi bile göze almış, ''anan mı söyledi erman?'' diye cevap bile verirdim.

Steam ID: kaan0zer
    BlackOps Nick : Tony Almeida
    BC2 Nick : Matthew.
    TDU2 Nick: Kaan
  • erman toroğlu'nun o lafı söylediği video var mı ya merak ettim
    Daha Fazla Göster
  • Zorunlu Açıklama: Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi

Kanaltürk Televizyonu'nda yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, geçen akşam yayınlanan programında terbiye sınırlarını aşarak Kaptanımız Arda Turan'ın sakatlığını, kendi deyimiyle "fazla sekse" bağlamış, bu "garip" tespiti de kendisine manşetlik magazinel haberler arayan bir medya organında da umarsızca manşet yapılmıştır.

Erman Toroğlu'nun konuşması ve bunu manşetine çıkarmakta hiçbir sakınca görmeyen Posta Gazetesi'nin tavrı, ülkemizde bir türlü gelişemeyen spor gazeteciliğine ibret verici bir örnektir.

Erman Toroğlu, 105 yıllık kulübün kaptanına, daha bu yaşında bu ülkenin yetiştirdiği en önemli futbolcularından biri olduğunu dünyaya gösteren bir Türk futbolcusuna, sanki bir kahvehanede arkadaşlarıyla dedikodu yapar gibi, hiçbir bilimselliği olmayan, tamamen zırvalıktan ibaret olan, utanç verici ve çok düzeysiz bir yorum yapabiliyorsa, buna yapılabilecek bir eleştiri kaleme dahi alınamaz, çünkü sözün bittiği noktadır.

Ameliyattan yeni çıkmış, milli formasını önemli bir maçta ıslatamadığı için üzüntü duyan bir yıldız futbolcunun hissiyatını hiçbir şekilde kaale almadan, tamamen raiting için insanların özel hayatına bu kadar pervasızca el atma cüretini gösterebilmek, çok ayıp, çok terbiyesizce ve çok utanç vericidir.

Erman Toroğlu ve Posta Gazetesi'nden Kaptanımız Arda Turan'a yapılan bu kadar çirkin bir saldırıya gereken cevabı tüm sağduyu sahibi sporseverlerin ve Galatasaraylıların vereceğinden kuşkumuz yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü

• "Oguz, Umit´e sorar misin lutfen. Bugun patlama yapti 3 gol atti. Peki
    butun golleri bugun mu atti, yarina golu kaldi mi?"

nouma'ya linc girişimi yapan ahlak bekcilerinin yaptıklarına bakar mısınız ?
    bu bir degil iki degil toplum bu tür terbiyesizleri tasfiye etmesi lazım.

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • medya değilmi alayı şerefsiz

Arda Turan ağlıyor video
  • Arda sonuna kadar halı , Artık bu türk basını afedersiniz Kıçından uydurma haberler yaptıgı için nefret etmeye başladım Türk basınandan , ermana gelince Erman gerizekalı , boş boğazlı herifin tek biliyior Türkiye Ermanın ne bok olgunu ..

• Harbiden şerefsizlik bu yaptıkları.
    "First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three. No more. No less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, neither count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once at the number three, being the third number to be reached, then, lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in My sight, shall snuff it."
  • Erman toroğlu , şu ülkede sana "hakkaten iyi yorumcu" diyen bi insanoğlu var mı hiç düşündün mü ? Kendin açıklama yaptın "maçlara gittiğimde onun bunun çocugu erman diye bağırıyorlar" diye.Bırak artık yorumculuğu seni seven insan yok Türkiye'de.Yorumculuk sıfatı altında yorumlamayı beceremediğin gibi , böyle ahlaksızca şeyler de söyleme insanlar için.
  • Iste medya bu adam Lig Tv den ayrildi diye;bu adam Digiturk`ten kovuldu diye birbirine girdi.Bu adamin ne katkisi olmus ulkeye,insana?Anca argo konusur televizyonlarda,surda burda.Biz delikanliyiz ayaklarina yatar,hem doktor hem hakem hem futbolcu hem hakim hem de federasyon gorevlisidir,Turkiyenin elcisidir.2 kurus daha fazla para kazanmak,2 haberde daha cikmak icin,Turkiye`nin en iyi futbolcusunu getirdikleri hale bakin.Tabii suc sadece Erman Toroglu`nda degil.Suclu,her yaz gunu Ronaldinho Fenerde,Ronaldo Besiktasa gelirim dedi,(simdi diyecegim icin kimse sasirmayacak artik yaslari ilerledi diye isimleri gecmiyor ama gecen seneye kadar kendimi bildim bileli Galatasaray`a gelecek adamlar)Rui Costa ve Nuno Gomes Cimbom`a dogru haberleri ile milleti kafalayan gazetelerdir,yayin hakkina yuzlerce milyon dolar verip patates tarlasinda futbol oynattirandir,uyarilmasina ragmen Turkiye`nin en iyi oyuncusu sakatlanir denmesine ragmen onu milli takima cagirip antrenmana cikarandir,her mac atilan tekmelere ses cikarmayandir,Arda sinemayi kapatti,Arda araba aldi haberlerinin yapanlardir,Galatasaray mac kaybettikten sonra,butun takim kotu oynamasina ragmen,eksikler olmasina ragmen,sucu ne yonetime ne teknik direktore,sucu Ardaya atan kose yazarlaridir,mac kazaninca goklere cikaran,yenilince onu haksiz yere isliklayan onbinlerce taraftardir,Elano bilmem kac Euro aliyor diye Arda o kadar para istedi haberi yapandir,2 sene once genc yetenek olarak degerlendirilen bir futbolcuyu,fos cikti diye karalayandir,yok ben senle kupa alacagim deyip ust duzey Avrupa kluplerine yollamayandir.Tabii benim anlattiklarim sadece bir kismi buzdaginin,aklima gelenler simdilik.Yoksa Arda`nin dedigi gibi,ulkemizde sorun cok.Ruh hastasi,gozunu para hirsi burumus,baskalari uzerinden rant saglayan cok.

Bullets of Revenge
    PSN:Esatcan93
    Modern Warfare 3 & Battlefield 3 (Designated Chopper Pilot)
    MW3 K/D:1.92 11.prestij

• Ahmet Çakar'ı salıcan Erman'ın üstüne.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.