Şimdi Ara

İŞ BANKASI KREDİ KARTI İPTALİ / HESAP KAPATMA İŞLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
20.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Google'dan arayıp merak edenler için bu konuyu açtım. İş Bankası hesabnınızı ve kredi kartınızı iptal etmek için şubeye gitmeye gerek yok.

    Öncelikle ben İş'te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı ve ona bağlı bir vadesiz hesap sahibiydim. 08507240724 İş Bankası müşteri hizmetlerini arayıp işlemleri yapabiliyorsunuz.

    Arayınca size müşteri numaranızı ve şifrenizi soruyor onları girdikten sonra temsilci ile görüşüyorsunuz. İlk önce kredi kartımı iptal ettirmek istiyorum diyorsunuz ve ilgili birime yönlendiriyorlar. İşlemler tamamlanınca 7 gün içinde kapanır diyorlar. Kartıda bir yere teslim etmenize gerek yok. Kapandığından emin olunca kırıp atabiliyorsunuz.

    Hesap kapatmak için ise yeni bir arama yapıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken konu hesapda bir kuruş bile olmamalı. Böyle 1-2 tl gibi çekilemeyecek miktarlar kaldıysa online işlemlerden herhangi bir vakfa bağış olarak yollayabilirsiniz. Ben TEMA'ya yolladım. Sonra yine temsilci ile birlikte işlemleri tamamlıyorsunuz ve hesabınız anında kapanıyor.

    Yapmanız gerekenler bunlar. Geçmiş olsun.







  • kredi kartını kapatmamak için genelde sorun çıkarıyorlar. bunun için hiç uğraşmadan arayıp kayıp/çalıntı ihbarı verin, daha sonra da gelen kartı kabul etmeyin, ya da yeni kart göndermemelerini isteyin.
  • Birkaç hafta önce Finansbank Kredi kartımı iptal ettirdim. Yedi gün cart curt derken bir sebepten ötürü temsilciyle görüşmem gerekti. Ve şubeye gidip imza atmam gerektiği söylendi.



    Bankadan bankaya değişiyor sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kart bendede var :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.