Şimdi Ara

Aykut Kocaman'ın Daum'a Gökhan Ünal için 'Türkiye’nin Drogba’sını alıyoruz' dediği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ahahah dahada aykut kocaman iyi transfer yapıyor ya diyenlere başka bir şey demiyorum . Haber uzun ama sadece alakalı kısmı alayım :

Görev yaptığım dönemde Aykut hoca biliyorsunuz sportif direktördü ve genelde de transferlerle ilgili birlikte adım atıyorduk. Tatile giderken kendisine kanat oyuncusu almamız gerektiğini söyledim ve 8 kişilik bir liste verdim. Birkaç gün sonra beni aradı ve “istediğin oyuncuyu bulduk” dedi. Gökhan Ünal’dan bahsediyordu. “Aykut hoca” dedim, “Guiza ve Semih dahil 4 tane forvetimiz var. Bize yeter. Gökhan’a ihtiyacımız yok.” Ama Kocaman ısrarla bu oyuncunun alınmasını istedi ve Gökhan’a şu benzetmeyi yaptı; “Siz merak etmeyin, Türkiye’nin Drogba’sını alıyoruz.” Çok gülmüştüm sonrasında...

Haberin tamamı için :http://www.internethaber.com/daumun-gulduren-kocaman-anisi-393379h.htm

Not : aykut hocanın transferlerine iyi diyenler(sow'u kenara ayırırsak belki niangda) o kadar adam aldı aralarından bir kaçı bir kaç olumlu şey yaptı diye böyle diyor. Ama hiç düşündüler mi o kadar para futboldan anlayan aklı selim insanlar tarafından yapılsaydı şu an nasıl kişiler oynuyordu. Ha bu arada santosuda daum aldırmış santosu izlemeye giden daum cristianı beğenmiş birlikte almışlar.

• Santos iyi bir adam mı,neden herkes bu kadar beğeniyor ?
    Bence çok ortalama bir oyuncuydu.Bizim sol beklerimiz vasatın altında olduğundan iyi görünüyordu.
  • Santos der giderim
  • Santosu daumun aldırdığını kim söyledi?
  • Santos ve Baroni menejerler tarafından tavsiye edilmişde olabilir bizde oyuncu izleyen ve takip eden bir komite yok diye biliyorum, ya Fenere karşı top oynamış biri geliyor yada ün salmış.Gökhan Ünal için Türkiye'nin Drogbası lafını Bienvenü transferi destekliyor zaten Daum'unda yalan söylemesi için bir neden yok. Birde Miroslav Stoch transferi içinde Daum aynen şunu söylemişti. " Stoch'u izleyip alınmasını öneren kişi bendim,benim görev yaptığım dönem almadılar kovulduktan sonra getirdiler,istediğim transferler yapılsaydı şampiyon olabilirdik" gibi bir cümlesi var
  • Santosun Arsenalden ne şekilde ayrıldığını biliyoruz, Aykut hocanın transferlleri iyi falan değil zaten piyasası olan isimi bilindik adamlar alındı bu klubun ekonomik başarısıdır iyi transfer başarılı transfer karabüğün yaptığı emenike transferidir ibb nin yaptığı webo transferidir. Aykut hoca transferde başarılı falan degil ama kötüdürde demek haksızlık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Santosu daumun aldırdığını kim söyledi?

Rıdvan söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Santos ve Baroni menejerler tarafından tavsiye edilmişde olabilir bizde oyuncu izleyen ve takip eden bir komite yok diye biliyorum, ya Fenere karşı top oynamış biri geliyor yada ün salmış.Gökhan Ünal için Türkiye'nin Drogbası lafını Bienvenü transferi destekliyor zaten Daum'unda yalan söylemesi için bir neden yok. Birde Miroslav Stoch transferi içinde Daum aynen şunu söylemişti. " Stoch'u izleyip alınmasını öneren kişi bendim,benim görev yaptığım dönem almadılar kovulduktan sonra getirdiler,istediğim transferler yapılsaydı şampiyon olabilirdik" gibi bir cümlesi var

başlı başına sallamasyon yazdıgın stochu aykut kocaman getirdi daum istemedi daum hazardı getirecekti ama hazard o zaman 6 katıydı stochun
  • quote:

Santos ve Baroni menejerler tarafından tavsiye edilmişde olabilir bizde oyuncu izleyen ve takip eden bir komite yok diye biliyorum, ya Fenere karşı top oynamış biri geliyor yada ün salmış.Gökhan Ünal için Türkiye'nin Drogbası lafını Bienvenü transferi destekliyor zaten Daum'unda yalan söylemesi için bir neden yok. Birde Miroslav Stoch transferi içinde Daum aynen şunu söylemişti. " Stoch'u izleyip alınmasını öneren kişi bendim,benim görev yaptığım dönem almadılar kovulduktan sonra getirdiler,istediğim transferler yapılsaydı şampiyon olabilirdik" gibi bir cümlesi var

Aynı Daumun Stoch 3. sınıf futbolcu demişliği de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

başlı başına sallamasyon yazdıgın stochu aykut kocaman getirdi daum istemedi daum hazardı getirecekti ama hazard o zaman 6 katıydı stochun

Sallamasyon ? Hayel ürünü şeyler yazmam ben, bu haber o dönem bir çok gazete tarafından verilmişti,doğrudur veya yalandır orasını bilemem ama böyle bir haber yapıldı,Daha sonra Daum'un Stoch için 3.sınıf dediği bir haber çıktı onuda bir süre sonra Daum yalanladı. Hazard konusuna gelincede Hazard ismi Lille maçları oynanana kadar yoktu o maçlardan sonra taraftar site açtı "Hazard'ı getir Aziz başkan" diye ,başkan Aziz Yıldırım'da çok istedi,muhtemelen Daum'da istemiştir çünkü istenmicek bir oyuncu değildi, o yıl sonunda 20-25 milyon gibi bir rakam teklif edildi satmadılar.Özellikle Daum'un Hazard ile iletişime geçtiği haberide menejeri tarafından yalanlanmıştı.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/06/15/stoch_daumun_eseri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

Sallamasyon ? Hayel ürünü şeyler yazmam ben, bu haber o dönem bir çok gazete tarafından verilmişti,doğrudur veya yalandır orasını bilemem ama böyle bir haber yapıldı,Daha sonra Daum'un Stoch için 3.sınıf dediği bir haber çıktı onuda bir süre sonra Daum yalanladı. Hazard konusuna gelincede Hazard ismi Lille maçları oynanana kadar yoktu o maçlardan sonra taraftar site açtı "Hazard'ı getir Aziz başkan" diye ,başkan Aziz Yıldırım'da çok istedi,muhtemelen Daum'da istemiştir çünkü istenmicek bir oyuncu değildi, o yıl sonunda 20-25 milyon gibi bir rakam teklif edildi satmadılar.Özellikle Daum'un Hazard ile iletişime geçtiği haberide menejeri tarafından yalanlanmıştı.

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/06/15/stoch_daumun_eseri

umarım saçmaladığının farkındasındır renktaş fotomaçı kaynak gösteriyosun bana :)

kaynak:

http://www.milliyet.com.tr/daum-stoch-c-sinifi-futbolcu/spor/haberdetay/22.06.2010/1253870/default.htm
    http://live.sporx.com/futbol/superlig/daum-stoch-ucuncu-sinif-futbolcuSXHBQ197675SXQ
    http://spor.gazetevatan.com/sonunda-cark-etti/312459/5/haber
    http://forum.donanimhaber.com/m_63273858/tm.htm (bu da benim temmuzda açtıığım konu)

• hani türkiyenin drogbası weboydu
  • Yazdığın cümlenin ne anlama geldiğinin farkındasın dimi ? "başlı başına sallamasyon yazdıgın" yani kendi uydurduğum bir iddia yazdığımı söyledin sana uydurmadığımın kanıtını verdim şimdi fotomaç'a güvenilmez diyerek konuyu saptırıyorsun. Ne yazmışım ben iyi oku "doğru veya yalan" ortada yapmış olduğum kesin bir yargı yok çıkmış olan haberlere dayanarak fikrimi söylüyorum. Mantıklı bir karşılık vericeksen tartışmaya devam edebiliriz ama yukardaki gibi kendi lafını yutup üste çıkayım diye anlamsız şeyler yazıcaksan bırakalım.
  • kendisini tbr ediyorum gökhan ünal transferi sayesinde burak yılmaz gibi bir golcüyü takımımız kazanmış oldu.
  • Aykut içten pazarlıklı herifin teki daum ve alex konularıda en büyük örneği, kendisi kulüp efsanesi ve öyle kalmak için her şeyi yapar.(rakamsal olarak)

ama bilmiyor ki taraftar çoktan sildi attı
  • aykut kocamanı eleştirmek için bir yıllık haberi bulmakta büyük bir başarıdır
    transferde kim başarılıydı peki daum mu zico mu argones mi
  • quote:

stoch konusunu bilmemde santos ve baroniyi bizzat aykut hoca izleyip almıştır santosu izlemişti baroniyide beğenince 2 sini alıp gelmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mujdat.Celik

Aykut içten pazarlıklı herifin teki daum ve alex konularıda en büyük örneği, kendisi kulüp efsanesi ve öyle kalmak için her şeyi yapar.(rakamsal olarak)

Adam Fb'nin tüm ekonomik birikimini 3 senede yedi bitirdi..250 milyon lira para gitmiş transferlere..Ve 3 sene önceki kadro daha kaliteliydi..Bu Aykut hain değilse, ben adam değilim..Alex'i sezonun ortasında gönderip yerine daha iyisini almanın planını yapmayan adamın Fb'nin başarısını düşündüğünü söyleyen kerizdir bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

quote:

Aykut içten pazarlıklı herifin teki daum ve alex konularıda en büyük örneği, kendisi kulüp efsanesi ve öyle kalmak için her şeyi yapar.(rakamsal olarak)

Adam Fb'nin tüm ekonomik birikimini 3 senede yedi bitirdi..250 milyon lira para gitmiş transferlere..Ve 3 sene önceki kadro daha kaliteliydi..Bu Aykut hain değilse, ben adam değilim..Alex'i sezonun ortasında gönderip yerine daha iyisini almanın planını yapmayan adamın Fb'nin başarısını düşündüğünü söyleyen kerizdir bana göre..

Alex 4 gol daha atmasın diye döve döve gönderdiler neredeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

quote:

Doğruları görenlerde var aramızda çok şükür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.