Yarbay
18 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 256 (Bu ay: 2)
356780 Gün Cezalı
356576 gün 19 s. 24 dk. kaldı
Gönderileri
malum sitelerdeki ilanları gormeye gidenler ya da daha once eksper yaptırıp almaktan vazgecenler o ilandaki araca site uzerinden yorum yapabilmeli bence. nasıl ki kimi alisverissitelerinde aldıkları urun hakkında yorum yapanlar oluyor. bence araca ya ad eve bakmaya gidenler de aractaki kusurları soyleyebilmeli. boylelikle alicilar icin de baya bi yardımcı olunur. dolandiricilik da bir nebze azalir. tabiki bu dusunce gelistirilip yanis kullanımın onune de gecilebilir.
arıyorum ama internette genelde 2019 satılıyor. mobil 1 esp ve elf fultech 5-30 ariyorum. yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.
Bi belgeselde atom saati bile gerçek zamanı olcmekte yanılıyor demişlerdi. Aklıma takıldı, atom saatinin bile yanıldığını olcebiliyorlarsa o zaman gerçek zamanı ölçmek için o aygıtı niye kullanmiyorlar??
Bilen var mıdır?
bilmemnecarsisinoktakom benzeri bir site icin guzel bir vidyo dolaniyor ortalıkta. gerceklik payi nedir?
Merhaba. max 42bin tl, max 5-6 bin hasar kaydı, otomatik c sınıfı hb ariyorum.
malum sitelere baktigimiz icin henuz ilana konulmamis arac olması makbuldur.
ben ilk aracimi donanimhaber vasitasiyla aldigim icin burada hala temiz insanlar oldugunu dusunuyorum.
aracini gercekten satmak isteyenler icin tekliflerini bekliyorum.
Nette iki kanallı akıllı kumandalar var. kullanıp deneyen var mı? kendimiz yapabiliyor muyuz?
Merhaba. asagidaki verilere bakarak teker guc kaybı hakkında yorum yapabilir misiniz? not: eksperi ben yaptirmadigim icin buraya soruyorum. arac kia picanto 2006 1.1 benzinli - fabrika verisi 65 hp / 97nm - 2800 rpm

duzeltilmis guc 61.8 hp
motor gucu 63,3 hp
tekerlek gucu 41.1 hp
kayıp guc 23.8 hp
maks tork 83.9
maks torkta (3505 rpm) 102,3 km/h
2006 model 1.1 ex modeli benzinli araç son zamanda eksper yaptıran oldu mu? Tekere uygulanan beygir gücünü öğrenmek istiyorum.
son donemde C1 ile hasir nedir olan var mı? kronik sorun var mı? 2007 civari modellerde gunes yanıgına falan denk gelir miyiz?
Hakkında
Forum İmzası:
..Bir'di iki oldu..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.792
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 14.584 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.368 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.