Şimdi Ara

Recep Niyaz vs Gökhan Sazdağı coştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14. dakikada Recep Niyaz'ın pasıyla topla buluşan Gökhan Sazdağı'nın ceza alanı dışından sağ çaprazdan vuruşunda, meşin yuvarlak filerele gitti: 1-0.

Türkiye 5-2 Bosna Hersek

18. dakikada sağdan ceza alanına giren Bajic, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1.

27. dakikada ani gelişen Bosna Hersek atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Popovic, kaleci Cantuğ Temel'in müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Andrea De Marco, penaltı noktasını göstererek, kaleci Cantuğ'a kırmızı kart gösterdi.

30. dakikada penaltı atışını kullanan Bajic, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-1.

39. dakikada ceza yayı önünden Recep Niyaz'ın kullandığı serbest vuruşta, direğe çarparak kale önüne düştü. Pozisyonu iyi takip eden Berk İsmail Ünsal, dokunarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-2.

43. dakikada sağdan Sedat Yüce'nin pasıyla ceza yayı içinde topla buluşan Okan Aydın'ın vuruşunda, savunmaya çarpan ağlara gitti: 3-2.

82. dakikada ceza alanı dışından serbest vuruş kullanan Recep Niyaz'ın sert vuruşunda, kaleciden seken topu İbrahim Coşkun filelere göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 4-2.

86. dakikada orta sahadan atılan uzun pasta kaleci Plakalo ile topa hareketlenen Atabey Çiçek, kalecinin hatasından meşin yuvarlağı kaparak, boş kaleye gönderdi: 5-2.

U19 milliler Akdeniz oyunlarında ilk maçta Arnavutlukla karşılaşmış karşılaşmada Recep ilk golün asistini yapmış, Gökhan Sazdağı ise takımın 2. golünü kaydetmişti.

• Hocam bu maçı net üzerinden bulabilir misin ?

Orijinalden alıntı: ahmetinho06

Hocam bu maçı net üzerinden bulabilir misin ?

Ntv'de verdiler hocam sabah. Sitelerine bir bak derim.
  • Bende özeti tam izleyemedim ama Recep Niyaz ağırlığını koymuş , özellikle duran toplarında dönenleri tamamlayarak 2 gol bulduk sanırım , Tek çekindiğim konu fb'De bu kadar ortasaha varken forma şansını yeteri kadar bulamayacak olması
  • şu an aiş yerimdeyim video siteleri engelli bakamıyorum, tekrarı olacağnı sanmıyorum (zaten maçın 2 . yarısı çok gıcıktı 10 kişi kaldık sürekli kapandık izlenecek gibi değil) ama youtube da goller vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Okan Aydın (leverkusen) M.Serdar Yazıcı (eskişehir) Gökhan Sazdağı ve Recepin dışında göze çarpan tek isim galatasaraylı Berk ama onun da fiziğinin yanına bişeyler eklemesi lazım.

M.Serdar Yazıcı da Fenerbahçe altyapısı oyuncusuydu ama bi tokatlama olayı oldu, basına da yansımıştı Şenol Çorlu tarafından, çocuk takımdan ayrıldı.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.