|
Araştırma: Zayıflama ilaçlarını bırakan kişiler 4 kat hızlı kilo alıyor
-
-
Yaşam şeklini değiştirmeye mecbur bırakmadığı için ilacı bırakınca hızla kilo almaları normal.
Esas olay bu ilaçları hayat boyu kullanabilecek miyiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Yeme ulan yeme :)
Hastalık dışında hepsi ölürcesine yiyorlar (ki hastaların oranı obezler içinde %1 bile yoktur)
Sonra da kilo aldım diye vücutlarını suçluyorlar :)
-
Glp1 i dışarıdan almak mikrobiyotanızı bozuyor. Bağırsak 2. Beyin diyorlar ama hastalıkların merkezi bağırsakta başlıyor. Bağırsak mikrobiyotanız düzgün değilse her türlü hastalığa yakalanabilirsiniz. Dışarıdan glp1 alarakta vücudun dengesini boz, vücuda sen bunu üretme ben dışarıdan alıyorum de ve birden kes. Herşey önce bağırsak sağlığı sonra irade
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Her istediğimi sınırsız yiyeyim, üzerine bir de hap içeyim - iğne vurunayım. Öyle bir dünya yok :)
-
az yemeyi öğrenmeden kilo verilmez
-
_____________________________ -
İnsanların yüzüne karşı söylenmiyor, yeri gelmişken buraya yazayım.
Bir heves geliyor. Bu tip ilaçları alıyorlar. Ondan sonra normal bir insanın normal vücut faaliyetlerini gerçekleştirmek için alması gereken besini bile almıyorlar. Birkaç hafta böyle. Sonra rejimi bozuyorlar, alması gereken besin miktarının 5 katını yiyorlar. Sonuç olarak açlığı gören vücut besini bulunca daha çok yağ depolamaya başlıyor.
Bu tip insanlar şöyle diyor: "Sizin canınız bir şey çekmiyor, siz acıkmıyorsunuz. Benim çekiyor..." Kimse kendini kandırmasın. İnsanı bırakalım hatta hayvana bakalım. Videolarda görmüşsünüzdür hayvanat bahçesinde yaşayan örneğin bir ayı gelen ziyaretçilerden yiyecek dileniyor. Videonun altına yazıyorlar "hayvanat bahçeleri kapatılsın, hayvan aç..." aslında o hayvanlara uzman bakıcılar günlük alması gereken yiyeceği veriyor. Hayvanlar, ziyaretçilerin verdiği kola, cips gibi yiyeceklere alışıyor. Hoşuna gidiyor. Akılları ermediği için de bu yiyecekler bana zararlı, benim doğamda yok diyemiyorlar, dilencilik yapıyorlar. Yani insanı bırakın hayvanların bile canı çekiyor. Etrafınızda gördüğünüz fit insanlar kendini çekiyor, nefsini terbiye ediyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Ocak 2026; 19:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çağın baş belası problemi, özellikle ucuz karbonhidratın yaygın olduğu ve kaliteli/dengeli beslenmenin aşırı pahalı olduğu Türkiye gibi ülkelerde de en önemli sorunlardan birisi. Ozempic ve Mounjaro ile tüp mide dışında yan etkisiz kesin sonuç veren bir ilaç geliştirilir umarım.
Dipnot: Hormonlu beyaz et, işlenmiş gıdalar ve pestisitli sebzelerin de doğrudan kalori sağlaması haricinde, bünyeyi hormonlar ve mikrobiyota bazında etkilemesine bağlı olarak bazal metobolizmaya zarar vererek obeziteye davetiye çıkardığını düşünüyorum, buna dair ifadeler vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Ocak 2026; 19:53:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gerçekse çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yani gayet doğal mantıklı düşünürsen bunun için araştırmaya gerek yok.Bu ilaç iştahı kesiyor hemde inanılmaz bir şekide öle böyle değil hem Ozempic hemde Monjiro kullandım.Günde bir öğün yedim ve hiç sıfır açlık sıfır şeker isteği.Fakat bırakdıktan 2 haft sonra iştahım geri açılıyor ve bir anda çok yemeye başlıyorsun.Vucut ve beyin neye uğradığını şaşırıyor.Eğer iradeli değilsen yandın hemen kilo almaya başlanıyor malesef. Yani bilmiyorum kalıcı bir çözüm bulurlarmı ilerde ama Sporsuz imkansız onu geçiceksiniz.Vucudunuzun kas kütlesi artmadığı sürece herzaman benim gibi Kilo almaya müsait olursunuz.Ama genede tebrik ediyorum bu iğneyi bulan bilim insanlarına bugüne kadar sayısız yöntem ve ilaç kullandım hiçbiri bu iğne gibi işe yaramadı.Bu yaradı yalan yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Günde bir öğün ile ilaçsız günü tamamlamak mümkün. İlaca gerek yok. Sadece irade meselesi. Ben sporsuz verdim. Her gün düzenli yürüyüş ve kardiyo yeterli. Kas kütlesi artırmanın zayıflamayla alakası yok. Zayıflamak kalori açığı oluşturmaya dayanıyor. Bir süre sonra kardiyoyu da bıraktım. Sadece tek öğün yiyorum ve vücut bu duruma alıştı. Sabah kahvaltısı aramıyorum. Gün ortasında yiyorum yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 10 Ocak 2026; 17:16:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sporsuz yuruyus ve kardiyo nasil oluyor :) agirlik kaldirmaya spor demek her peceteyi selpak diye adlandirmak gibi bisey
-
İki şey var anlık zevk, söz konusu olan.
İlki yemek,
ikincisi seks.
İkisi de sadece yaşandığı an zevk veriyor. Geriye kalan bir şey yok.
özellikle yemek konusu tamamen kişinin kendisini kontrolü, insan nefsi ile ile ilgili. Yiyorsun, o an yediğinden haz alıyorsun, sonrasında doymuşluk hissi. Sonrası yediklerinin vücuttaki işlemi, tuvalet vs vs.
Ghrelin hormonu yeniden yükseldiğinde beynine ben yine açım diye sinyali çakıyor. Yine o yeme isteği, anlık zevk ve eğer beygir gibi yersen sonrası pişmanlık hissi...
Böyle sürüp gidiyor.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yeme ulan yeme :)
Hastalık dışında hepsi ölürcesine yiyorlar (ki hastaların oranı obezler içinde %1 bile yoktur) Sonra da kilo aldım diye vücutlarını suçluyorlar :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt