Şimdi Ara

TEK KULAK İŞİTME KAYBI VE İŞ HAYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sağ kulağım küçükken geçirdiğim kızamık/kabakulak hastalıklarından ötürü %5 falan duyuyor..allaha şükür diğeri sağlam...gayet normal bir insan gibi yaşıyorum...tek sıkıntısı gürültülü ortamlarda sağ tarafım iptal oluyor. ama ara sıra kafama takılan bir şey var...ileride işe alım sürecinde problem yaşar mıyım sizce? Hiç böyle bir arkadaşınz eşiniz dostunuz oldu mu?



  • Sağ kulak orta kulak iltihabı sebebiyle 0 . Sol tek ile idare ediyoruz Mono bildiğin. Askerliğe elverişli değildir raporum var. Ve ben soylemedikten sonra kimse sağ kulağımın duymadığını bilmez. 26 yıldır bu böyle. Adapte oluyorsun zaman içinde. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John___Doe

    Sağ kulak orta kulak iltihabı sebebiyle 0 . Sol tek ile idare ediyoruz Mono bildiğin. Askerliğe elverişli değildir raporum var. Ve ben soylemedikten sonra kimse sağ kulağımın duymadığını bilmez. 26 yıldır bu böyle. Adapte oluyorsun zaman içinde. Geçmiş olsun.
    Ben de söylemiyordum ama öyle durumlar oluyorki mecbur kalıyorsun..adam konuşuyo konuşuyo sen anca hee doğru evet öyleydi diyosun gülümsüyosun falan...ayrıca söylemekte de bi beis görmüyorum...küçükken çocuk aklı dalga geçerler diye söylemezdim ama büyüyünce saçma geldi...iş için aklıma takılan sağlık raporu istediklerinde sen söylemesen bile anlaşılacak bir şey..umarım pek dert olmaz başımıza
  • Benim ablamında her iki kulağında işitme kaybı var. Çok şükür cihaz ile idare ediyor zamanla da alıştı tabi. İşe girerken bi problem yaşamadı ama iş ortamında ki bazı gerzekler dışlıyo. Ne diyelim Allah’ından bulsunlar.
    Mesleğiniz yada okuduğunuz bölüm nedir hocam? İşitme kaybınız işinizi yapmanıza engel olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2

    Benim ablamında her iki kulağında işitme kaybı var. Çok şükür cihaz ile idare ediyor zamanla da alıştı tabi. İşe girerken bi problem yaşamadı ama iş ortamında ki bazı gerzekler dışlıyo. Ne diyelim Allah’ından bulsunlar.
    Mesleğiniz yada okuduğunuz bölüm nedir hocam? İşitme kaybınız işinizi yapmanıza engel olur mu?
    Hukuk okuyorum..avukat olup kendi büromu kurarsam sorun olmaz zaten ama hakimlik-savcılık için olabilir
  • yuhyiv Y kullanıcısına yanıt
    Peki internetten araştırma yaptınız mı hocam? Hakim ve savcılık için işe alım da bi engel teşkil ediyo muymuş?
  • Benimde çocukluktan kalma sol kulağım %30 falan daha az duyuyor gerçek hayatta bir problem olmuyor sadece bazı 3-5 basit rahatsızlıklar yaşatıp bazen sinirimi bozuyor ama sizinki gibi %5 hatta direk %0 olsa herhalde baya üzülürdüm, geçmiş olsun.
    İş hayatına gelince yani sektöre göre değişsede çoğu yerde hiçbir sıkıntı yaşıyacağınızı sanmıyorum hatta söylemezseniz farketmezler bile işe alım sürecinde. Gerçi sağlık raporu vs istiyorlardır sanırsam. Asker, polis vs olmuyacaksan bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2

    Peki internetten araştırma yaptınız mı hocam? Hakim ve savcılık için işe alım da bi engel teşkil ediyo muymuş?
    Detaylı bir bilgi bulamadım ama araştıracağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.